błagam wypluj te słowo:-(Marta ja stawian na 15 listopada;-)
włączyłam piec godzine temu i sie zastanawiam czemu mi ciągle tak zimno

no i jaka gapa ze mnie
olej sie skończył
jak zwykle na weekend i na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
błagam wypluj te słowo:-(Marta ja stawian na 15 listopada;-)

no i jaka gapa ze mnie
olej sie skończył
jak zwykle na weekend i na noc
Kupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo
Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce

Albo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle
Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia"

słoneczko świeci, cieplutko, cały dzień spędzamy na spacerkach albo w ogrodzie. dzisiaj "sprzedałam" Małego dziewczynie mojego brata - ona szczęśliwa, a ja miałam chwilkę na poczytanie książki;-)
aż boję się powrotu do IRL, jak mi tak go rozpieszczą...ooo to tak jak ja!Na szczecie moja druga polowka tez niecierpi bleeBleee...nie cierpię ani kaszanki,ani wątróbkiNienawidzę żadnych podrobów
Nie wezmę do ust
łucek,serc,żołądków,nerek ani żadnych innych wnętrzności
.Nawet nie ugotuję tego bo jak tylko czuję zapach,któregoś z wyżej wymienionych to mam tendencje zwrotne
.Ale muszę powiedzieć P,żeby kiedyś sobie i młodemu upichcił wątróbkę bo wiem,ze zdrowa,P ją uwielbia a i Radek nie pogardzi
.Ale muszę wtedy z domu wybyć
.
Myślałam,że męża zaskoczę obiadkiem,deserkiem,a on mnie również zaskoczyłKupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo
Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce
Albo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle
Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia"
Miłego wieczorka:-)
Nie dosyc ze mam kupeprasowania,dziecko placzace bo chce do tatusia,pranie to jezcze posciel musze zmienic.Ech..w lodowce pustki,zakupy mialy byc dzisjaj a tam swiatelko mowi dzien dobry
Ja sama nie moge pojechac bo wcia czekam napapiery od auta,a meza nie pojade.No i superancki wieczor,poza tym dzis mam lokatora w lozku bo tatus chory, a co smieszne to ja niestety nie potrafie z moim lokatorem za bardzo spac bo przecie on od urodzenia z tatusiem sypia

I synków w podobnym wieku mamy i o drugim teraz marzymy
Jak się jeszcze okaże,że drugie dziecko w podobnym terminie będziemy miały,a do tego tej samej płci to już będzie szok
.Szkoda,że tak daleko mieszkasz ode mnie
Oglądamy film,wpadłam tylko w trakcie reklam

i właśnie na Wikipedii sobie poczytałam i całkiem możliwe, że w przyszłości mój szkrab też będzie to trenował bo niedaleko mamy boisko na którym wciąż w to grają..a jak tam córeczka....