reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Myślałam,że męża zaskoczę obiadkiem,deserkiem,a on mnie również zaskoczył:tak:Kupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo:szok:Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce:-D:-D:-DAlbo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle:sorry2:Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia":tak:
Miłego wieczorka:-)

hej Dziewczynki:-) bardzo dziękuję za życzenia:tak:
MartaF i Lubiczanka - widzę, że dalej twardo się trzymacie;-)
a my sobie odpoczywamy - pogoda rewelacyjna:-D słoneczko świeci, cieplutko, cały dzień spędzamy na spacerkach albo w ogrodzie. dzisiaj "sprzedałam" Małego dziewczynie mojego brata - ona szczęśliwa, a ja miałam chwilkę na poczytanie książki;-)
no i Igorek też pełen szczęścia, bo ma tyle cioć i wujków, nie mówiąc już o babci i dziadku, którzy są strasznie w nim zakochani:-D aż boję się powrotu do IRL, jak mi tak go rozpieszczą...

Witam laski
Ja po pracy jezdzilam za czesciami do auta bo mam nct jutro ciekawe czy przejdzie:)?
Anieczka jak piesek??
Agusik milego winnego wieczorku:)
zmykam jesc :)

Bleee...nie cierpię ani kaszanki,ani wątróbki:no:Nienawidzę żadnych podrobów:no:Nie wezmę do ust:płucek,serc,żołądków,nerek ani żadnych innych wnętrzności:no:.Nawet nie ugotuję tego bo jak tylko czuję zapach,któregoś z wyżej wymienionych to mam tendencje zwrotne:shocked2:.Ale muszę powiedzieć P,żeby kiedyś sobie i młodemu upichcił wątróbkę bo wiem,ze zdrowa,P ją uwielbia a i Radek nie pogardzi:-D.Ale muszę wtedy z domu wybyć:eek:.
ooo to tak jak ja!Na szczecie moja druga polowka tez niecierpi blee
Myślałam,że męża zaskoczę obiadkiem,deserkiem,a on mnie również zaskoczył:tak:Kupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo:szok:Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce:-D:-D:-DAlbo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle:sorry2:Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia":tak:
Miłego wieczorka:-)

Woooow to sie wieczorek szykuje.Ja tez myslalam ze moze jakos milo dzis bedzie a tu kwarantanna .Maz przyniosl jakies dziadostwo albo sie czyms podtrul.Leza zwloki w sypialni.A za poment te zwloki musza sie preniesc do innego pokoju a ja posciel musze zmienic bo sie polozyly madrze w mojej sypialni:eek: Nie dosyc ze mam kupeprasowania,dziecko placzace bo chce do tatusia,pranie to jezcze posciel musze zmienic.Ech..w lodowce pustki,zakupy mialy byc dzisjaj a tam swiatelko mowi dzien dobry:eek: Ja sama nie moge pojechac bo wcia czekam napapiery od auta,a meza nie pojade.No i superancki wieczor,poza tym dzis mam lokatora w lozku bo tatus chory, a co smieszne to ja niestety nie potrafie z moim lokatorem za bardzo spac bo przecie on od urodzenia z tatusiem sypia:cool:
No i tyle z romantyzmu:eek:

Gastone:wiem,że się powtarzam,ale...Kolejna wspólna rzecz-ta niechęć do podrobów:-D:-D:-DI synków w podobnym wieku mamy i o drugim teraz marzymy:tak:Jak się jeszcze okaże,że drugie dziecko w podobnym terminie będziemy miały,a do tego tej samej płci to już będzie szok:szok::-D.Szkoda,że tak daleko mieszkasz ode mnie:sorry2:Oglądamy film,wpadłam tylko w trakcie reklam:tak:
Paaa....

Hej Dziewczynki

Ja dzisiaj caly dzien latalam (nie nie doslownie- jezdzilam:-)) i nie mialam czasu Was poczytac a co dopiero cos napisac...

Dziekuje za przytulaski:-)
Dzisiaj juz nieco lepiej ale co sie wczoraj splakalam, to szok:szok:

Jutro idziemy na chrzciny, wiec znowu bede nieobecna.
Ale jeszcze dzisiaj z Wami popisze, no chyba, ze bedzie cicho na forum...

Marta i Lubiczanka... A ja Was nie pytam czy Wy jeszcze tu tylko oznajmiam, ze nadal trzymam kciuki:tak:

hejka mamunki :)) Ohh malo kiedy tu wpadam oo ja zla i okropna :/
A wiec oznajmiam ze u nas nic nowego Tyle ze problem z autem ;/ pogoda zla ;/ Iiii do polski jade :)) 27 chyba jeszcze dokladnie nie wiadomo ale nie moge sie juz doczekac :))
Kobietkii z brzuszkamii jeszcze pare dni - dni pare :)) Kurcze przezywam razem z wamii :))

reklama
WoW...ja nawet nie znam zasad tej gry..:sorry2: i właśnie na Wikipedii sobie poczytałam i całkiem możliwe, że w przyszłości mój szkrab też będzie to trenował bo niedaleko mamy boisko na którym wciąż w to grają..a jak tam córeczka....

Do góry