lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-muszę się z Toba zgodzić-jakież to fascynujące-ba-a jak w napieciu trzyma
Dziewczyny nie trzymajcie mnie w niepewności zdradzdzcie więcej szczegółów;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaplica Lubiczanko,kaplicaAnineczko-muszę się z Toba zgodzić-jakież to fascynujące-ba-a jak w napieciu trzymaDziewczyny nie trzymajcie mnie w niepewności zdradzdzcie więcej szczegółów;-)
![]()
ee laski, niedokladnie ogladacie...Grazia wcale nie jest bezplodna - tylko taki kit wcisnela Michalowi jak sie trula... a Hanka rzeczywiscie bedzie miala do czynienia z Pawlem Krolikowskim( Kusy z Rancza)
No właśnie-zbrodnia w biały dzieńkaplica Lubiczanko,kaplica![]()
Już wszystko wiem, wszystko przez gastoneA raczej jej męża,który ukradkiem czyta streszczenia serialu![]()
![]()
- M jak miłość (serial) - Archiwum - Onet.pl Seriale
Muszę doczytac,ale jednak Grazia nie zajdzie w ciąże![]()
A wcale,że nieOj to wiem,że Grazia tak powiedziała,że jest bezpłodna a nie jest,i dlatego mówię,że według niektórych (np.Michała) to byłoby niepokalane poczęcie
A z tego co kojarzę to mówiła to wielu np.Markowi,jego Mamie itp.![]()