reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-muszę się z Toba zgodzić-jakież to fascynujące-ba-a jak w napieciu trzyma:laugh2:Dziewczyny nie trzymajcie mnie w niepewności zdradzdzcie więcej szczegółów;-):-D:laugh2:

reklama
Anineczko-muszę się z Toba zgodzić-jakież to fascynujące-ba-a jak w napieciu trzyma:laugh2:Dziewczyny nie trzymajcie mnie w niepewności zdradzdzcie więcej szczegółów;-):-D:laugh2:
kaplica Lubiczanko,kaplica
mdleje.gif

Już wszystko wiem, wszystko przez gastone
e30bc7.gif
A raczej jej męża,który ukradkiem czyta streszczenia serialu
a050.gif

- M jak miłość (serial) - Archiwum - Onet.pl Seriale
Muszę doczytac,ale jednak Grazia nie zajdzie w ciąże
femme-enceinte.gif

lubiczanka haha to teraz wiem kogo zawsze wołac:-D:-D:-D

joannn wlasnie dzwoniłam w sobote :tak:
a właśnie zapomniałam wam sie pochwalic,mój K zostawił auto na światlach i oczywiście nie zapalił:no:i pchał i dlatego dzwoniłam do joannn bo nie bylo chetnych do pomocy ale całe szczęście 2 panow pomogło i załapał:confused2:

Marta a nie lepiej kupic Twojemu rower albo rolki?
Co ty i Twoje auta się mają przez niego :szok::-D:-D

Lubiczanko ryczeli po równo,ale jak widzę żadnych skutków ubocznych.
No może jeden. :szok:Matt powiedział "raz,dwa,czy,ctery" :eek::szok::-D
Zdolniacha mała :-)

Oj to wiem,że Grazia tak powiedziała,że jest bezpłodna a nie jest,i dlatego mówię,że według niektórych (np.Michała) to byłoby niepokalane poczęcie :tak:
A z tego co kojarzę to mówiła to wielu np.Markowi,jego Mamie itp.:baffled:

Oj to wiem,że Grazia tak powiedziała,że jest bezpłodna a nie jest,i dlatego mówię,że według niektórych (np.Michała) to byłoby niepokalane poczęcie :tak:
A z tego co kojarzę to mówiła to wielu np.Markowi,jego Mamie itp.:baffled:
A wcale,że nie:no:Michałowi powiedziała,że ona jest bezpłodna,Marysia też taką wersję zna,ale Barbarze powiedziała już,że to Michał jest bezpłodny:tak:A Marek wie,że ona powiedziała,że jest bezpłodna po to żeby Michał się nie domyślił dlaczego na prawdę się truła.A tak na prawdę to ona się nie truła bo chciała tylko Marka nastraszyć,ale jej się,że tak powiem noga powinęła i Michałowi się auto zepsuło i nie zdążył dojechać zanim ona odpłynęła:sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
buhahahaha ale sie serialowo zrobilo hih.No ale wam powiem ze ja bez tego serialu zyc nie moge.Jak leci to mnie nie ma,pedze na gore sluchawki na uszy i moze sie walic,palic maz ma ratowac chalupe i dziecko a ja ogladam:szok: :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry