reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wogole jakis maly ruch tutaj dzisiaj. Ale pewnie- jak ja nie mam czasu zagladnac, to potem nie nadazam nadrobic, bo tyle tego jest. A jak sie nudze i mam ochote popisac, to na palcach jednej reki mozna policzyc, ile nas tutaj jest.

Ale u mnie cisza w domku;-) chłopaki wybyli na zakupy młodą właśnie odłożyłam do łóżeczka po trzykrotnym przewinięciu obrzyganiu mnie i siebie słodko zasnęła:tak: nalotu drugiego już dzisiaj nie było:-) teraz czekam na pizzę :-D dobrz dziewczynki ja się na dzisiaj żegnam zmykam na filmik i się pobujać w moim fotelu:happy:

Mały ruch to w końcu udało mi się nadrobić posty ;-)
hmm..no tak - jak mam pisać to maluszek mi płacze :eek: a potem piszę przez godzinę jednego posta..:sorry:

Lubiczanko mam nadzieję że będzie tak jak mówisz i że pojeździmy nim trochę bo jak nie to się załamię...:sorry:

Dziewczny u mnie to dopiero byście się napatrzyli na samopas dzieciaczków irl..:no: Na przeciwko mnie mieszka taka wariatka jakaś.. ma 2 dzieci okolo 2 i 5 lat. Chłopców... Jak deszcz pada to ten młodszy siedzi w kałużach, chlapie się a to syf taki że szok:szok:.. I teraz nie uwierzycie ale przysiegam że to prawda (sama widziałam) jak nachylił się raz i spijał wodę z kałuży.. Ciągle brudne, zagilane itd.. Obok niej mieszka taka fajna Michelle i mówiła mi że te dzieciaki włażą jej do domu i niszczą wszystko.. Wkurzyła się i nie pozwala już im wchodzić.. wysyła swoich chłopców na dwór.. Pokazała mi tez co zrobili im z samochodem - podrapali w siatkę czymś.. Chodzą robią świństwa, rozrabiają (raz znalazłam jakąs brudną szmatę pod drzwiami i wysmarowaną klamkę w czyś tłustym..

Hej laseczki dawno mnie tu nie było ale nie ,mialam czasu bo znajomi z PL przylecieli wiec musialam im troche czasu poswiecic:-) co u nas ogolnie ok tylko dziś mi Julka spadła z przewijaka do lozeczka serce mi bilo jak dzwon nic sie jej nie stalo tylko sie wystraszyła ale upadki sa jej znane bo zaczeła dreptac trzymajac sie sof i dzis probowala sil przy pchaczu powoli i bedzie chodzic daje jej 2tyg...:tak:ale nie ukrywam ze jest to dla mnie uciazliwe bo tak sobie siedziala na dywaniku i bylo spoko a teraz z oka ja nie moge spuścić ;-) wczoraj
za chodzikiem probowala dreptać ale jej odjezdal:-) zmienilismy plany i lecimy samolotem do PL w Maju a nie autem M się boi o Julke ze nie da rady moze i ma racje :szok: w pracy nie za wesolo 3zakonnice już w tym roku zmarly pracy malo a nas stafu duzo skracaja godziny zobaczymy co bedzie dalej mysle czy nie isc tylko na 3dni do pracy a reszte z socjali brac ale nie wiem jak oni to obliczaja :tak:jutro znow mam wizyte u pani oficer co do tego mojego FISU moze sie juz cos wyjasnilo i mi splaca to na tyle Po\drawiam :-D:-D

Emili, zapomnialam napisac... Widzialam Cie pod kosciolem w Galway w wielka sobote :-) To ja sie do Ciebie usmiechalam :-D

Wypad udany. I choc duzo mi nowych rzeczy nie przybylo, to jest ta najwazniejsza:-) Moj cudowny bujany fotellllllll:-):-):-) On jest fantastyczny!!! Cos czuje, ze bedzie o niego klotnia:eek: A. juz rece zaciera, ze bedzie mial na czym wygodnie tv ogladac, Tekla podsiada mnie jak tylko wstane, chocby na sekundke... jedynie Ada srednie zainteresowanie jak na razie wykazuje...

Ide troche chate ogarnac, bo jutro mam goscia a po calym dniu poza domem moj balagan, co to sie sam zawsze robi, nie proznowal. Kuchnia i salon jak po wybuchu wojny...

Poza tym wlasnie ta wojne w domu mam... Miedzy kotami:eek: Niecierpia sie calym sercem, cala dusza, od pyska az do ogona... Sa rozdzielone wiec nasza kocilla ma do dyspozycji caly dol a przyjezdna gore. A jak sie niechcacy spotkaja, to jest masakra:szok: Krzyk, wrzask, syk, prychanie, tupanie i co tam jeszcze... Wczoraj tak sie na siebie wsciekly, ze balam sie, ze jak Tekle podniose, to jeszcze mnie podrapie. Mialam na szczescie szlafrok pod reka, to na nia zarzucilam i wynioslam cholere na dol!!! Ufff... Byle do wtorku:rofl2:

Dzięki Margaritta - Heh..obejrzałam M jak miłość..a to na pewno nowe odcinki? Oni teraz sylwka mają? :eek: a to chyba w Klanie odcinki mają zgodnie ze świętami..w każdym razie zaktualizowałam sobie fabułę..bo ja byłam jeszcze na etapie, gdy matka bliźniaków była w ciąży a tu widzę już mała jest na świecie :-D
Moniadan - jak tam Emma?
Marta - trzymaj się! Myśl pozytywnie i nie daj się złym myślom i nastrojom...:happy:
Crazy Girl - życzę by autko dobrze się sprawowało :happy: a z jakiego dokładnie jesteś miasta? Bo Leitrim to jest hrabstwo?
Anineczko jak tam klawiatura? Może wystarczy obrócić ją do góry nogami..znaczy się klawiszami ;-)i wyschnie bardziej tak, że yyyyyyyy się w końcu odblokuje :tak: albo pisz tak by nie używać spacji i wtedy zapewne pojawią się yyyyyyy i zakumamy, że te Twoje yyyyy jest tłem dla tekstu :tak::-D
MamaAdy - hmm..bujany fotel..:happy::-)

Kobitki czy mrozicie zupki dla dzieci?:confused: Jak długo ona może stać w zamrażalce?:confused: Moje słoneczko uwielbia zupki ale my coś ostatnio nie jemy zup, więc gotuję je tylko dla Patryka..i zawsze jakoś tak dużo mi się zrobi, że dziś postanowiłam część zamrozić - będzie na czarną godzinę.. ;-)

Tym razem Dzień dobry;)
Joann-zupki jak zamrozisz to nie ma ograniczenia czasowego...Tylko jak już odmrozisz to trzeba wykorzystać:)
Pauletta-jak pizza?Dobrze,że dzieciaki chociaż wieczorami dają Ci spokój:)
Marta-zdawaj relację z nocki i samopoczucia
CrazyGirl-oczywiście,że Ci wierzę,bo takie akcje jakie widziałam w roli głównej z "ichnimi"dzieciakami to wszelkie pojęcia przechodzi(czasem gorzej niż 3ci świat:/)
MamoAdy-fotelik powiadasz...Muszę się chyba na przejażdżkę po Mamusiach z Irlandii zrobić i powykorzystywać Wasze foteliki.Mnie się też zawsze marzył,ale taki najzwyklejszy bujany fotel...
Emili-fakt-teraz oczy trzeba mieć dookoła głowy:)
Pogoda zapowiada się dziś jak należy,więc od rańca gdzieś pewnie wyskoczymy-tzn.pospacerujemy...Dobrze,że J dziś tylko do 5tej pracuje:)))

reklama
Ajja;-) (tak sie wita moja córcia )

Spać nie mogę... Mała i duży jeszcze śpią. Już nie pamiętam kiedy to ja pierwsza od niej wstałam:-)
Joannn ja mieszkam w Drumshanbo (taka malutka miejscowość) w hrabstwie leitrim ale i taka miejscowość też jest tylko to jeszcze mniejsza dziura ..:happy:

A tak w ogóle to włączayć kompa myślałam że wyciszony a tu sygnał na cały dom i mój na pewno słyszał i sobie pomyślał że ja jakaś głupia jestem - od rana na kompie..

Ostatnia edycja:
Do góry