reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

I ja się witam:tak:
Tak wczesną porą tu jestem,że aż sama nie wierzę:sorry:Ale niestety siła wyższa...W nocy zmarł P dziadek i rano nas telefon obudził.W sumie to byliśmy na to przygotowani,jeśli można w ogóle być na to gotowym,ale wczoraj poszedł do szpitala i nie myśleliśmy,że tak szybko odejdzie:-(I mamy teraz problem bo raz,że z biletów jakieś niedobitki tylko zostały a dwa P tyle w domu siedzi przez tego wirusa i nie wiadomo czy wolne dostanie:no:Ech...W sumie to P jak był w styczniu w Polsce to dziadek mówił,że jak umrze,żeby nie przylatywać na pogrzeb,ale wiecie jak to jest,w końcu to dziadek.Ale jeśli nawet P poleci to sam,bez nas.Sami nie wiemy co robić...Jedynie dobrze,że tak wyszło,że ta jutrzejsza impreza do skutku nie doszła bo kijowo by trochę było...:-(
No,ale nasmędziłam z rańca:eek:Sorki,dziołszki...Miłego dzionka życzę:tak:

reklama
Dzień dobry:-)
Ania odchorowała wczoraj szczepienia budząc się w nocy co godzinę, tak więc chodzimy z M jak zombie:confused2:. Poza tym córeczka współlokatorów około 22 zamknęła się na klucz w pokoju:szok::confused2::angry: i tak się przestraszyła, że nie umiała się otworzyć. Z tego hałasu i ryku myślałam, że Anusia wstanie, ale na szczęście przespała całą akcję. Pranie się pierze. Potem obiadek i spacerek.

Dobrego dnia

D.dobry!
Tichonku - najszczersze kondolencje mezowi przekaz.Ja wlasnie z takiego powodu nie bylam na pogrzebie najukochanszej babci:-(Chorobsko mnie przed dopadlo,a wlasciwie tydzien bezsennosci-nie mialam sily pracowac,a pozniej wolnego juz wziac nie moglam...
Wiktoria szczepienia w ogole nie odczula..A ja tak sie balam tych 3ch zastrzykow:eek:Ze mnie panikara straszliwa,wiec norma;-)
Crazygirl-to ladnie od rana na kompie siedzisz.kto to slyszal,takie rzeczy;-):-)
Milego dzionka!

no to witam:confused2:
K przejął małego o 4 nad ranem bo juz nie dałam rady:no:więc spałam 2 godziny:-:)wściekła/y:na dodatek mam angine:wściekła/y:

Tichonek-bardzo mi przykro:(
Marta-do wyra wracaj:)
crazGirl-no właśnie,kto to widział dzień od kompa zaczynać;)Mój J się ze mnie czasem śmieje,że ja jestem jak mucha i do kompa od rana lecę jak właśnie mucha do g....cukru:)
Madbebe-no widzisz,Wiktorka dzielna dziewuszka jest:)
Asieńko-Dobrze,że Anulka olała całą aferę-a co będzie sen tracić;)

tichonek przykro mi, wspolczuje :-(

A ja dzis wstalam kompletnie bez weny na zaczecie tego dnia. Z checia lezalabym w lozku caly dzien. A Amanda chetna na zabawy od rana. Jakos dobija mnie to, ze tak malo z mezem sie widze w tym tyg. Ledwo przyjdzie do domu, to zaraz idzie spac, bo zmeczony, ale co sie dziwic...o 21 wraca :-( Jeszcze tylko z 2 dni takie.

Pauletta jak przejda chmury, to chyba wybierzemy sie do Ciebie, czy np 3 Ci pasuje?IJak sie dzis czujesz?I tak wyjde z Amanda na dwor, zeby nie gnic w domy.

reklama
witam sie i ja

Tichonku..kondolencje dla meza
MartaF... marsz do lozka...no i odpoczywaj ile sie da...jesli sie da:sorry:

ja tez nie wyspana bo rano siora budzila telefonem..do do mamy pogotowie wzywali do pracy i jedzie do lekarza...bo oddychac nie mogla itd... ale z serduszkiem ok...bo zaraz sprzecior wzieli i ekg porobili..wiec mama do lekarza tam znowu ekg i echo... no i teraz jest w spitalu i na nowo badanka... ale jak ja beda chcieli zostawic to ma zostac... podobno kregoslup uciska gdzies miedzy lopatkami i dlatego tak..ach...smutno mi..:-( co chwile wydzwaniam czy juz po badaniach..
dzigala ostatnio duzo w pracy itd... wiec teraz odbija sie to wszystko na zdrowiu

Do góry