reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale mi się nic nie chce...:confused2:Taka piękna pogoda a ja mam lenia jak stąd do Warszawy:baffled:Ale to dlatego,że pierwszy dzień @,to normalne u mnie,że jakikolwiek zapał mnie wtedy opuszcza,albo budzę się zupełnie bez niego:sorry:...Jeszcze mnie brzuch pobolewa:confused2:No git,normalnie mam dzionek:baffled:Szkoda,że P nie ma bo bym się na nim wyżyła i by mi lepiej było:sorry:a tak to muszę frustrację swoją w sobie trzymać:eek:Coś jest w tym żarcie:Dlaczego kobieta jak ma @ to ma zły humor?....Bo tak!!!:crazy:
:-D:-D:-D

reklama
moze byc tez wtorek jestem za... aleja moge dopiero po 12 jesli nie bede miala syna kumpeli do pilnowania..ale dam jeszcze znac

bo dzisiaj chyba idziemy do znajomych ...ale jeszcze moj P zastanawia sie

Ja postaram sie zalatwic zebym jutro pojechala z Kacprem na szczepienie to wtedy caly wtorek bede miala wolny a jak sie nie da to chociaz postaram sie we wtorek rano to popoludnie bede miala wolne.... A jak reszta sie na to patrzy???

Przed chwila dostalam filmik z Kacpra chrzcin ale jeszcze z inna muza:-) I ta jest chyba najlepsza:tak:
YouTube - mn,k.wmv

Witam.
Pauletta ale pech:baffled:.

Ja tylko na momencik bo m w domu i zaraz bedzie gadal ze przy kompie siedze:sorry:
Wpadlam sie pochwalic ze mamy 3 zabka:-):tak:.

Milej niedzieli zycze:tak::-)

Aaniaa,filmiki są świetne:tak:A Kacper wygląda przesłodko:tak:Pyzaty jest fajnie,ale nie uważam,żeby-jak to Twoja koleżanka powiedziała zapasiony:sorry:Zresztą ja po tych wszystkich przejściach z jego chlustaniem cieszyłabym się tylko,że wreszcie je i ładnie przybiera,a nie przejmowała się czyimś głupim gadaniem:confused2:
Ewelcia,gratki dla Szymka,uważaj teraz na paluchy!
A ja obejrzałam niedawno,jak w Smoleńsku żegnano trumnę z ciałem prezydenta,jak odprowadziło go rosyjskie wojsko,odebrało polskie i tak się zryczałam jak nie wiem!:-(
Na prawdę ten Katyń dla polskiego narodu jest jakimś przekleństwem,a historia dla naszego narodu strasznie złosliwa:-(Jak pomyślę ile istnień ludzkich Katyń zabrał nam 70 lat temu a teraz historia koło zatoczyła i zabrała nie tylko tyle znamienitych osobistości,ale i kilkoro krewnych osób pomordowanych przed laty,którzy lecieli po to by pomodlić się nad grobami bliskich i tam już pozostali na zawsze to tak mnie sciska w środku,że coś okropnego:-(Jakby mało naród polski wycierpiał się przez tyle lat....
...Mieli wczoraj wieczorem być wszyscy z powrotem w domach,a wracają w trumnach...
Doczytałam nawet,że zginął również aktor-Janusz Zakrzeński,który był członkiem Związku Piłsudczyków,grał m.in.w "M jak miłość" profesora Dziduszko.: Janusz Zakrzeński (1936 - 2010) był znanym aktorem teatralnym i filmowym. Najbardziej znany z roli marszałka Józefa Piłsudskiego - m.in. w filmie ''Polonia Restituta''. Był członkiem rady programowej Związku Piłsudczyków - zdjęcie
...Los bywa strasznie przewrotny:-(

Czesc dziewczynki

JA tego nie umiem jakoś sobie "przelozyc"....

Do tego mamcia mi własnie napisała,ze... jakos sie "boją" przyleciec w maju :-(

Piękna pogoda.... a moja Niki najlepsze godziny 12- 15 -sta przesypia:sorry:
obiadzio sie robi pomału...

do następnego "napisania"

ewelcia gratuluje ząbka :-)
Aania filmiki super:tak: i ja się piszę na domowego grilla tylko dajcie cynk gdzie i o której :-) frog służę transportem;-)
Wicie co właśnie oglądam relację z witania trumny z ciałem prezydenta na okęciu i powiem szczerze że wg mnie zrobili z tego uroczystość pogrzebową a przecież pogrzeb dopiero będzie :confused2: i mam lekki niesmak w związku z tym dużo lepiej zorganizowali to Rosjanie wg mnie skromnie w ciszy z najwyższymi honorami to nie mogli tego tak zrobić tutaj?? po co te przemówienia i pielgrzymki aby trumnę pomacać :sorry: ale to tylko moje odczucia:sorry:

reklama
Ciao!

Poniekad ciesze sie,ze moge byc w POlsce w tym ceizkim dla narodu czasie...dawno nie czulam takiej wiezi ze swoim krajem...takiego glebokiego przezywania i wspolnoty. Bylam dzis w centrum. Ludzie pala znicze w kazdym wazniejszym miejscu. Wszedzie powiewaja flagi z kirem....o 12 kiedy zaczely wyc syreny cale miasto zastyglo. To bylo tak niesamowicie uczucie. Wielka metropolia...tysiace ludzi, samochody..wszytsko stanelo jak w stop klatce. A na twarzach lzy....w rekach rozance...nie potrafilam sie powstrzymac..chciao mi sie szlochac. :-( Zapalilam bialo-czerwone znicze pod portretami pary prezydenckiej. Pierwszy raz w zyciu- ja osoba innej wiary- chcialm isc do kosciola i sie pomodlic..choc nie wiem jak....zeby Bog w jakiego wierzyli przyjal ich w swoje progi. Nie moge sie pozbierac. Ta tragedia- tu w POlsce jest o wiele bardziej odczuwalna, bo wymalowana na twarzach wszytskich ludzi jakich mijam na ulicy...Czlowiek ani mysli sie usmiechac...

Niezmiernie zal mi Jaroslawa K- co ten czowiek musial czuc bedac zmuszonym identyfikowac szczatki wlasnego brata blizniaka.....!!??

ehh...nie mam slow...

POzatym pogode mamy do d...irlandzka! A A mowi ze w Irl goraco!...nie ma sprawiedliwosci...

Czy Monia cos pisala jak tam Emka? Bo nie moge was nadrobic i nie wiem....

Do góry