reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-ja nadal podtrzymuję takie samo zdanie
Anineczko-pan od alarmów sobie wejściówkę robi;)))Co do Wawelu i naszego śp.prezydenta-dziś z lodziarzem(nie J)o tym szybko podyskutowaliśmy...No mnie się wydawało,że są tam pochowani raczej "wielcy"naszego narodu,a z całym szacunkiem prezydent ani w cm ani w zasługach specjalnie takim nie był:(((Ale tak jak MamaADY napisała-decyzja jest już raczej podjęta i nieodwołalna
Pauletta-jak Ci najstarsze dziecię pomoże(czyt.ślubny)to odpoczniesz sobie-choć chwilkę:)

reklama
Juz jestem.

Widze, ze dyskusja trwa w sprawie gdzie Prezydent powinien spoczac, otorz moje zdanie jest takie-

uwazam, ze w takich chwilach jak ta nie czas na spory i podzialy!
"Klamka zapadla" i skoro ustalono, ze zostanie On pochowany na Wawelu, powinnismy (Polacy) to uszanowac bez wzgledu na to czy ktos jest ZA lub PRZECIW.

M wrócił do pracy to mogę jeszcze Was poczytać, Andzia śpi.

Dla mnie pochówek śp. Kaczyńskich to trudna sprawa, bo oni bardziej z Warszawą przecież związani byli:baffled:. Jakby był Krakowianinem to może nikt by tak nie protestował, nie wiem...

Witam, moje dziecko juz spi, wiec moge troche poczytac i popisac. My jutro wybieramy sie do ambasady polskiej aby wpisac sie do ksiegi jutro ostatni dzien. A Asia pomalu wraca do normy z jedzeniem po chorobie, dzis caly obiadek po godzinie marchewka z jablkiem i na noc butla oczywiscie w miedzyczasie mleko i kaszka. Ostatnio przysmakowala jej z owocow lesnych
Larcia - wspolczuje przezyc dobrze ze Wam sie nic nie stalo
Pauletta- to moze sobie utnij drzemke jak mala usnie, choc pewnie bedzie ciezko jak jeszcze jeden szkrab w domu
Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duzo zdrowka.
Juz wam zazdroszcze teg spotkania w maju, ale coz moze innym razem
dobrej nocki zycze

Wpadłam z partyzanta powiedzieć dobranoc...Całe szczęście J znowu dziś o 20tej wrócił,więc lodziki się produkczą...
Wiecie jaki mam dobry humor na wieczór-czego i Wam życzę.
Do juterka

Ciao dziewczynki!

Przeprasza ale nie mam czasu zeby popisac...

ale chcialam tylko powiedziec,ze Mamo Ady i Adulinka- chwala Ci kobieto za Twoje posty w sprawie pochowku! napisalabym tak samo:-)

A cale protesty i ocenianie uwazam za wysoce niestosowne, niekulturalne, zlamanie zaloby narodowej i zwykle buractwo. Wstyd! Juz prasa na calym sweicie zaczyna pisac,ze Polacy nie na dlugo sie pogodzili....zenada....:-( Nikomu nic do tego, gdzie bedzie pochowany.

reklama
Hejka mamusie!
Naskrobalyscie galancie dzisiaj...ech jak wsio przeczytalam to juz nie mam sily pisac,a chcaial zdjecia na kompie przejrzec.
Larcia jak dobrze ze nic Wam sie nie stalo.
Madbebe trafila kosa na kamin...nie lubie nieuczciwych ludzi i krentaczy:no::baffled:
Karolina zdrowka dla Agatki...moze to nic powznego bo inaczaej to chyba lipa z imprez urodzinowej:sorry:.

Co do miejsca pochowku sie nie wypowiadam,mam dos tego jak oni smeca juz w tej tv.:eek:

Do góry