reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo:-) witam z rana słonko świeci może będzie ładnie dziś na spacerek bym poszła przewietrzyć dzieciarnię i siebie ;-)
Madzia22r witamy :-)
Kasiuleczka miło było poznać choć czasu na rozmowę brakło ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja;-)
Andzulina nie znalazłaś bo już mnie tam nie było:sorry2: dość szybko się zmyliśmy ;-)
Madbebe mi też się wydaje że ta gorączka to na zęby była oby więcej nie męczyło małej buziaki :-)
Lubiczanka to i może o nas zahaczysz :-) zrób turnee po county Galway :-D
Marta a jak Szymuś??mam nadzieję że duuuuuużo lepiej :tak:
Didi połamania kierownicy :-)

reklama
didi trzymam kciuki:-)
magda22r witaj:-)
Madbebe dobrze, że już lepiej;-)

Ja już całą chatkę ogarnęłam:-) Emcia ogląda baje a ja dopijam kawkę..
M jeszcze śpi:dry:Humorek dopisuje. Pogoda u nas zapowiada się super. Idę zaraz ogarnąć ogródek po tym deszczu i wietrze. Kwiaty niektóre mam w kawałkach:baffled:

Bry:-)
Nowy tydzień czas zacząć:tak:A leci ten czas jak szalony:sorry:
Na pocieszenie mamom kilkumiesięcznych dzieciaczków powiem,że mój syn dziś wstał 5:16:oo::dry::sorry2:Odprowadziłam go do łóżka,ale za 10 minut wpakował się do naszego:confused2:Kręcił się do 7-ej:sorry2:więc ze spania nici,jak zasnął to ja poszłam P kanapki do pracy zrobić.Położyłam się i za 1/2 godz.P wstawał do pracy i się Młody obudził,myślałam,że mnie krew jasna zaleje:wściekła/y:Zaczął gadać,siadać,z łóżka wyłazić,ale powiedziałam mu,żeby tylko na chwilę się położył i jakoś zasnął:sorry:Ja wstałam o 10-tej a on o 11-tej:sorry:Ale zmasakrowana jestem na maksa:confused2:
madzia22r Witamy,witamy w naszych skromnych progach:tak:Wczoraj trafiłaś na forum,mówisz przypadkiem?Trafiłaś akurat na ciszę w eterze,ale jak my się zejdziemy tu wszystkie,klepać zaczynamy to gwar,że ho,ho...Mam rację foremki?:-D
didi,trzymam kciuki:tak:
CrazyGirl,oglądałam dwa filmiki tańców Emilki:-D:-D:-DAle się uśmiałam,ona te ruchy ma zajefajne:tak:Niejedna tancerka z Rio de Janeiro by jej pozazdrościła tego telepania tyłkiem:-DNie,no,nie do podrobienia jest!
A u nas wczoraj nic a nic nie padało,cieplusio było,trochę zachmurzone niebo ale bez wiatru więc zaliczaliśmy playgroundy,aż na jednym Radek zaliczył,jak to się pięknie mówi-p*z*ę pod okiem:sorry2:Wyrżnął na liny i makijaż gotowy:dry:Na szczęście on szybko zapomina,że bolało,więc bawił się nadal w najlepsze:tak:
Teraz też pięknie za oknem,pranie oczywista-się robi a ja idę dziecku śniadanie zrobić:szok::sorry2:

Witam witam hihihiw dobrym humorze, jeszcze pred chwilką mnie głowa bolała z małego kaca ale kawke wypiłam i jest good:)
No wiec kochana Lubiczanko nie masz mi nic do powiedzenia??? ALbo mi sie wydaje albo Hiszpania wygrała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))
A ja mam 160 euro hihihi (przeznacze to na siebie fryzjer, kosmetyczka i Nexta sale:)należy sie:) Mecz był cięzki , ale dobry, Lubiczanko Holandia narzuciła ostry styl gry było bardzo duzo fauli (nie tylko po nogach , ale i w klate był ostry)Wiele szans na strzał dla obu druzyn, no i w końcu Hiszpani sie udało, no i oni byli częsciej w posiadaniu piłki:) Kochany Iniesta:)
Wiec po pracy was poczytałam ale nic nie pisalam, a potem do pubu na mecz i ze ona tak długo trwał i emocjonujacy i stresujacy był to i troche zdążyłąm wypic, nie dziw że ból głowy miałam hihih
MAm dzis wolne i narazie leże w wyrku, potem z Didi na egzamin musze troche odstresowac dziewczyne hihih
Potem ide do kina na Twillight moze sa jakies chętne to zapraszam 18.40 Eye cinema:)

MAdbebe pewnie to są zęby u małej nie martw sie na zapas.

Madzia witamy!

Dziewczynny i co fajnie było w tym Oranmore?

Ok zmykam miłego dnia

jennnyyyy....cala chodze..haha...ale nauczylam sie swiatelek ..tego co pod maska spryskiwaczy i cos tam jeszcze po angielsku ale moze nie bedzie tragicznie.znakami zabardo sie nie przejmuje bo powinno byc ok..ale z tymi pytaniami na logike to troszke trzese dupcia..ale najwyzej..nonajbardziej stresujemnie to ze autko to nie mij micrus..ale po tej godzinnej jezdzie przedpowinnam wyluzowac..bo instruktor wplywa namnie pozytywnie i optymistycznie...hahah

Kamcia..no zapomnialam..gratuluje wygranej..:)

Madbebe-może w tygodniu jakoś...zobaczymy:)
Kamcia-kiedy masz wolne?
Andzulina-tylko mi nie mów,że się dietetujesz????
Kamcia-przecież już pisałam:p
Mecz był kupiony;)))
Tichonek-ten Twój Radek chyba kaskaderem będzie;)
Margaritta-jestes?Mam pierwszą propozycję za 600z haczkiem na 8dni:)

Ostatnia edycja:
didi-powodzenia i wyluzuj bo Ci noga na sprzegle bedzie latac!w aptece sa fajne kropelki na bazie kwiatow specjalnie na egz.na prawko m.in.;-)
Dasz rade!Te slowka Ci nie potrzebne,bedziesz wiedziala o co kaman,zobaczysz:tak:
jakie pytania na logike masz na mysli?Instruktor nie dal Ci zestawu pytan na egzamin?:dry::confused:ja dostalam ponad 40 i tylko z tych mnie pytal...
powodzenia!
u mnie jak zwykle problem coby małą na drzemke polozyc.a ja mam tyyyyle roboty,bo ostatni tydzien sil na nic nie mialam..:dry:

Witam witam

Co za weekend:cool2: superowy od niepamiętnych czasow :-) anineczko mezu anineczki i dzieciaszki- dzięki Wam sobota i wieczór był super- a niedziela gdzie dołaczyła druzyna Lubiczanki- baaardzo przyjemny dzien- dzię ku je my :tak:
się obzarłam:zawstydzona/y: opiłam:confused2::zawstydzona/y: i w ogóle:sorry:

lubiczanko :shocked2: czytałam własnie:shocked2: nadal uwierzyć nie mogę- czekam na G jak wróci zeby mu o tym natychmiast powiedziec, bo nie mam chyba takiej odwagi jak TY-zeby zabookowac coś bez niego:sorry::-D dzieki CI o dobra kobieto<cmook>

anineczko zyje :cool2: juz:zawstydzona/y::-D a apropos swini- to przy Niki nie zginie- karmi ją co chwila:sorry::-D:dry:

Tichonek Radzio to się ma:sorry: ale tak jak napisałaś na szczęscie,ze szybko zapomina:tak: a Ciebie tez gdzieś wcięło na weekend:cool2:

madzia22 witaj witaj - lepiej trafić nie mogłaś:cool2::-p

madbebe fajnie czytac,ze Ci juz lepiej- i ja za ogarniecie jakies chaty musze się zabrac- choć nas nie było a i tak trza coś zrobić- sie samo nabrudziło:confused2::-D

a my dzis całą familią do 10-tej pospaliśmy:zawstydzona/y: Niki to juz w ogole od wczoraj od 22-ej do dziś do 10-tej- całe 12h spała:-) booosko. Ale chyba trza bylo weekend odespac:tak:;-)

G z Martysią na basenie a my... kawka i bajki i ksiązeczki:confused2: masz racje Tichonkowa- nowy tydzien czas zacząć:confused2:

moze juz dziś nie połoze Niki:dry: się zobaczy..

to miłego lalunie:cool2:

Lubiczanko rozumiem ze ta są gratulacje:??
Wolne mam dzis i w niedziele, a w przyszłym tygodniu pewnie pon i wt.
Obiadek sie robi musze po jakies zakupki skoczyc bo pusta lodówka.
Dzwoniłam do Oliviera to super sie w Polsce bawi i kocha mnie hahaha. Dziadki kupili mu basen i plumka sie w nim na działce, ale sa takie upały ze w dzien nie wychodza , dopiero pod wieczór.Zazdroszcze:)
Lece dalej..

reklama
Madbebe...dostalam pytania ze stronki jego az 83..przelecialam je i wiem o co chodzi ale nie jestem pewna czy wszystko zapamietalam..haha..
wlasnie skonczylampowtarzac ..i juz mam dosyc...za 40minut mam jazde...ide sie pzygotowac...odezwe sie jak wroce

Kamcia czekam na Ciebie o 15:30 na Rahoonie za mcdonaldem ... papa

Do góry