reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki za gratulacje:)))
Lubiczanko mój dom stoi otworem takze kiedy ci pasuje przyjezdzaj:) Moze sprawdzmy pogode zeby wybrac łądny dzien:)

Didi nie martw sie każdy egzamin wzbogaca Cie o kolejne doświdczenie i wiedze, nastepnym razem bedziesz mniej zestresowana bo bedziesz wiedziec co cie czeka i jak to wyglada. Masz ta liste co trzeba poprawic i do boju!! Tylko nie daj sie Piotrkowi zgnębic niech Cie wspiera:)
Ja zdawałąm w Polsce 4 razy i za kazdy razem miałam mniej stresu i wiedziałam o co chodzi, a w Polsce nie jest łatwo zdac, wiec głowa do góy i do przodu:)

A ja chate wysprzatałam dostokowałam lodówke i lece do kina no i to na tyle z mojego dnia wolnego hihihi

reklama
Kamcia - gratulacje:-) i najlepszy pomysł - wydać tylko na siebie :tak:
Didi - no szkoda, że się nie udało... ale w sierpniu to już pewniak ;-)
Lubiczanka - ano się dietuję... już 3 kg mniej
Moniadan - trochę ci zazdrościmy tych upałów... ale nic - ja we czwartek też już będę się smażyć ;-) oglądałam pogodę długoterminową i jest szansa, że jednak się załapię na jakieś ciepłe promienie słoneczne:tak:
uciekam, bo dziecię szaleje :sorry2: ciągle tylko "mama mama" i na ręce - następne czwórki idą:dry:

Anusia nie śpi od 12 i dopiero zaczyna być śpiąca i marudząca:-D:-D:-D, szaleje i nie ,a czasu:-D:-D:-D

Idą jej górne jedynki i chyba dwójka, ale nie da mi dobrze zobaczyć. Poza tym wstała dzisiaj bez podparcia i tak sobie stała przez chwilkę:-D:-D:-D.

U nas bardzo ciepło, więc zaliczyłyśmy spacerek, Ania machała wszystkim na ulicy, samochodom też:-D:-D:-D

Fajnie, że weekend się udał większości

A i mam pytanie: Czy opłaca się przenieść rachunek za prąd do boird Gais i jakie są plusy i minusy, itd

Dobra, idę chyba kąpanie szykować, bo mała zaczyna usypiać

miłego wieczorku

anineczko ja wiedziałam ze to Ci utkwi w pamięci:zawstydzona/y::-D :-p

Tichonek bo o weekendzie pisałam a nie o dniu:-p zresztą - przeciez wiesz :cool2:

Didi następny egzamin jest Twój:tak:;-)

Niki jednak się drzemnęła- ta to ma zdrowie:sorry::-D

A i mam pytanie: Czy opłaca się przenieść rachunek za prąd do boird Gais i jakie są plusy i minusy, itd
Chodzi Ci o przeniesienie z ESB?Jeśli tak to myśmy przenieśli do Boird Gas i byliśmy zadowoleni,jeśli chodzi o rachunki,troszkę niższe były.Wkurzyliśmy się tylko bo agent od nich miał nam Direct Debit przenieść i tego nie zrobił:sorry:Rachunki przychodziły,my nie czytaliśmy,że płatność przelewem i się dopiero zorientowaliśmy jak 350 Euro przyszło za kilka miesięcy:dry:
A teraz i gaz i prąd do Airtricity przenieśliśmy,ale rachunku jeszcze nie mieliśmy żadnego więc nie wiem jak na tym wyjdziemy:sorry:
Margaritta:confused2:,tia,yhym:dry:Dobra,dobra..

Dzięki Tichonku, właśnie o takie coś mi chodzi, bo agent dzisiaj był i proponował, jakieś 14% mniej by było tak mniej więcej i on sami robią to przeniesienie czy my jakoś mamy to załatwiać.

Ania wykąpana, usypia się:-D;-) a M w robocie chyba do 20.30:confused2:, bo szef mówi, że chce go wykorzystać zanim poleci do Polski. To już w środę:-D:-D:-D

Didi następny egzamin Twój:-):-):-)

Asienko musicie się upewnić jak to jest z tym Direct Debit,jeśli macie,bo oni Ci zamknę umowę z ESB i otworzą nową ze swoją firmą tylko tak jak mówię,nam Direct Debit nie otwarli na Boird Gas,barany:confused2:Dostaniesz list i końcowy rachunek z ESB i taki list powitalny z Boird Gas:tak:Tak więc przeniesienie umowy to dla nich pikuś,ale z Debitem to nas wyrolowali:dry:
...Mój P to chyba po 21-szej wróci:confused2:Jak nie poźniej:baffled:

Tylko nie daj sie Piotrkowi zgnębic niech Cie wspiera:)

juz po fakcie...wszedl z usmiechem a po chwili z ryjem ze tyle kazy poszlo itd...a ja zdaje juz tyle razy i zdac nie moge i nigdy nie zdam...achhh...czuje sie jakby walec po mnie przejechal ..humor masakra nie mam ochoty z nikim gadac normalnie...tak mnie wspiera moj maz...i dodaje otuchy i podnosi na duchu..ale trudno co mnie nie zabije to mnie wzmocni

dziekuje Wam ze jestescie ..bo tu zawsze mozna liczyc na mile slowo

Anineczka odpisze Tobie pozniej na priva co i jak

ide cos zjesc bo ssie mnie strasznie nic od rana nie jadlam..

reklama
a mi wcięło posta:wściekła/y:
witam wieczorowo pora, P nie dostanie urlopu we wrzesniu, wiec mamy po banku holiday, nie ma tego zlego, wezme 4 dni ,a za caly tydzien zapłacą,
madbebe- dobrze ze z Wikusia juz dobrze:-),
didi- nie martw sie nastepnym razem bedzie z górki,juz teraz wiesz co i jak wiec tylko do przodu moze byc:tak:, a mezem sie nie przejmuj- chłopy z reguły najpierw mówią a potem mysla;-)wiec pewnie Cie przeprosi
Asia padla o 7.30 miala tylko 2 drzemki po 0.5 godz :szok:, jeszcze tylko chatke ogarnac wyglada jak po tornado, a potem relax:-)

Do góry