reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao dziewczeta!

Ale piszecie.....az ciezkow as nadrobic.
kamcia- gratki kaski. Tez bylam za Hiszpania choc mecz uwazam za nudny jak flaki z olejem....siedzielismy i ziewalismy....:confused:

My sobie spedzamy dni z Mamunia choc pogoda kiszkowata i niewiele mozna zdzialac. Na weekend przyjechaliu do nas tesciowie i szwagierka. Bylo milo ale....fajnie,ze juz pojechali:-D Z rodzina fajnie ale na chwile:-D:-D:-D:-D....Jak zwykle robili tysiac rzeczy, ktor:-D mi sie nie podobaly....:dry:

Laski co robimy z tym kinem??? Bo zaraz film przestana wyswietlac!!:-)

Milego wieczorku i przespanej nocy wam zycze..u nas ostatnio kiepsko. Czworki ida i Alutek marudzi po nocach. A dzis bylismy na szczepieniu....moja mycha...jak on plakal....:-( Az ja sie prawie poryczalam....:-(

No to dobranocka

reklama
Didi następny raz już Twój ;) A o tym że faceci najpierw palną a dopiero potem pomyślą to ja bardzo dobrze wiem.. Nie przejmuj się..

Emilcia ma rozwolnienie..:-( Ale nie mam pojęcia po czym:no:.. Po pocornie? Bo podobno nakarmili ją wczoraj podczas mojej nieobecności:wściekła/y:...
A ja farbowałam dziś sobie włosy;-)
Mojego jeszcze nie ma... i troche mi się nudzi..

hello
jaka ja zlaaa, dopiero kompa dostalam, przyszedl sasiad i chlopaki sobie urzadzili seans kinowy wojenny film ogladali sama szczelanina wiec filmik nie dla mnie.:wściekła/y:
wiec ewakuowalam sie do kuchni i bazgrolilam.
Zobacz załącznik 263970Didi kwiatuszek na pocieszenie, dziadem sie nie przejmuj, a prawko nastepnym razem napewno zdasz.

Crazy Girl eknelam sobie tez na twojá tanczaco ksiezniczke - normalnie tancerka Ci rosnie lub choreograf ukladów tanecznych.

Nio to idem snic.....
pencil.png

Ulala-gdzie Was wywiało???
Dzień dobry
Tichonek-wow...to poważna godzina powrotu Twojego Miłego:/
Nie rozpisuję się,bo trzeba się z domku ruszyć-nie ma chyba nic gorszego jak przesiadywanie na 4ech literach w domu:(((((
Margaritta-jak poszukiwania?Pomóc Ci,czy może coś wynalazłaś???Oglądałam jeszcze kilka propozycji,ale nie wiem czy cenowo by Wam przypadło do gustu(AI)...
Marta-nieee obudziłaś mnie:p
Miłego dnia Wam i do potem

a Wy co tak snicie jeszcze?Choc pewnie zanim naskrobie to ktos sie juz pojawi;-)
U nas nie najgorzej,mala jeszcze spi,przysnela znowu.Przez moje leki czesc nocy spi ze mna,co wcale mi na dobre nie wychodzi..Ale boje sie zeby znowu sie sytuacja z taaaaaka goraczko nie powtorzyla,a nie dam rady co chwile do niej lazic:dry:
Moj malz cherlajacy,gardlo boli..Wczoraj pol dnia w pracy byl only.Na moje oko to ten sam wirus co mnie przygwozdzil:baffled::-(
didi-niech sie ten P w nos pocaluje z jego madrosciami!Ze pieniadze?a co to,w slusznym celu wydane!ja juz nie medrkuje,bo to Ci teraz najmniej potrzebne:tak:Zdasz nastepnym razem:tak:
milego dzionka!

Witam się:-)
Ciekawe,o której mój szanowny dziś wróci?:baffled:
Muszę iść oko malnąć bo do sklepu muszę po pieczywo jakieś skoczyć:sorry2:Śniadania nie ma z czego zrobić:baffled:Mąż późno wrócił wczoraj i jadła nie przywiózł:sorry2:

hej,dziewczyny jak to wygląda na lotnisku jak np.leciałabym sama i do wyjścia na zewnątrz z lotniska są schody,a ja mam wózek ze sobą-nie wiecie może czy ktoś pomaga?czy trzeba poprosić o pomoc czy trzeba samemu i dziecko i bagaz podręczny wózek po schodach nieść ??

reklama
Witam i ja:-)
a mój A wrócił też późno - o 22 i tak będzie aż do wyjazdu:baffled: no nic - potem za to tydzień laby, z czego weekend bez bejbika;-)
a tak poza tym, to dalej te cholerne zęby, czyli marudzenia ciąg dalszy.
uciekam na kawkę ;-)
Pauletta - co znowu zrobił P ???
Kasia5110 - a z jakiego lotniska lecisz?

Ostatnia edycja:
Do góry