reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ale Wam dobrze, tez bym sobie w domku z kajtami posiedzial dzisiaj i pozamulal. Ehh, zeby mi sie chcialo pracowac tak jak mi sie nie chce...

...tylko mnie nie zlinczujcie za to, wiem, ze caly czas w domu to tez nie lekko :baffled:

Witam

Asieńko miłego pobytu w Polszy :-):-)

andziulina Tobie również.Ależ wam zazdroszczę :sorry2:

Margaritta i o której wczoraj padła Niki?

Renni hello.Się uśmiałam z młodej :-D:-D:-D
fajnie,że będziesz chodziła na takie cóś :rofl2:
ja sobie kupiłam hula hop.niestety nie przeżyło ani jednego dnia,już jest kwadratowe a nie okrągłe :baffled:

Kasia 5110 w Dublinie są windy dla wózków lub rękawy,gdzie indziej to nie wim :no:

Kasiuleczka pięknie tworzysz.Masz dar dziewczyno.

Didi jak będziesz gotowa to napisz mi :blink:
A facetem się nie przejmuj :no:

anineczko-a co chcesz wiedziec nt egzaminu?ja jeszcze pamietam moj,wiec co nieco moge Ci przyblizyc..;-)
ja sie pakuje powoli,jak tylko mam chwile wolna.Nie za bardzo mi sie chce,powiem szczerze:baffled:

Ciekawe czy my dostaniemy zawezwanie na bilans zanim sie wyprowadze:baffled:

...madbebe a ty kiedy lecisz?
A madbebe też do Polski leci?Pustki się tu zrobią jak nigdy jak się tak wszystkie porozjeżdżają,ja myślałam,że ona się przeprowadza:zawstydzona/y::baffled:
A ja posprzątałam,dwa prania zrobiłam,kopytka naturlałam a teraz moje kopytka wyciągnę na kanapie i kawki się chyba napiję:tak:Jeszcze pościel muszę wyprasować i przebrać:sorry2:Kocham to:dry:

Anineczko droga jaki dar? wystarczy wyszukac czegos na you tubie i kilka razy obejrzec i samemu spróbowac. Moj M to za kazdym gdy cos reperuje rozkreca itd najpierw wpisuje haslo na YT oglada i naprawia a póxniej dziekuje Bogu za You Tuba bo tam mozna wszystko znalexc, he he

A ja odpoczywam po obiadku, który sie mi dzis z lekka nie udal zamiast golabków bez zawijania zrobil sie sos z mielonego i kapuchy bo wszystko sie rozpadlo(cos mi sie to dzis kupy nie chcialo trzymac) wiec ryzyk do tego ugotowalam i polalam tym sosem.

chyba kawuche zrobie i poszukam jakiegos przepisiku na slodkosci.

reklama
Madbebe się przeprowadza :tak: ja z resztą tez w ten weekend:sorry2: net dopiero pod koniec lipca będzie:dry::sorry2:
Ja miałam właśnie gównianą awarię:baffled: W narobił i się rozebrał jeden hmmm bobek wypadł on rozdeptał i poskakał po trampolinie po łóżku wytarł w siebie i siada na maskotki:szok::szok::szok: jak wlazłam do pokoju bo mi delikatnie mówiąc zaleciało:dry: to nie wiedziałam za co mam się złapać:wściekła/y: więc najpierw wrzuciłam gówniarza:-D pod prysznic a później zajęłam się pokojem w pralce właśnie kręci się pościel i maskotki:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry