reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej,dziewczyny jak to wygląda na lotnisku jak np.leciałabym sama i do wyjścia na zewnątrz z lotniska są schody,a ja mam wózek ze sobą-nie wiecie może czy ktoś pomaga?czy trzeba poprosić o pomoc czy trzeba samemu i dziecko i bagaz podręczny wózek po schodach nieść ??

jest winda a jak nie to prosisz o pomoc..:)

Witam
Nie pamietam czy wstawałam dziś w nocy do małej...:zawstydzona/y::sorry2: Wstałyśmy o 9 wiec super.. Nie mamy żadnych planów... @ mi się zbliża więc mam nadzieję że niunia będzie grzeczna a mi nic nie stanie na drodze:baffled: Wieczorem wybieram się do kina:-)

kkasia 5115 ja Ci odpisalam szczegolowo na mamach z Limerick...
hej ... ja lecialam z ie do pl a z pl do uk poźniej z uk do ie i za kazdym razem mi ktoś pomógl..
a to wózek poprowadził, a to dziecko potrzymal przy bramce jak mi wozek przeswietlali,albo wniesc wózek do autobusu w Poznaniu
na schodach znów ja trzymałam wózek a jedna dziewczyna poniosla mi małą... jak dobrze trafisz to ci pomnoga jak nie,.. to wspołczuję:sorry2:
ja tez sama nawet pomoglam jednej lasce bo leciała z 2 dzieci i wielgachnymi bagażami:szok:
aż się zdziwiłam ze tyle ma:-p no wiec ja z małą i bagazami i jeszcze jej bagaz i wózek...
ufff c ieżko bylo,
za to ona miała jeszcze 2 swoje bagarze wózek oi 2 dzieci, noworodka (1,5msc) i 2latka
a moja miala wtedy 4 msc.

co do pierszenstwa mozesz sobie wykupić, ale mnie wpuscili bez (mli ludzie) :p
no wiec nie mialam wylkupionego
no i jak juz szłam do odprawy to zawsze tam panie pilnujące wołały matki z dziecmi na początek więc tez szłam bez kolejki i czekac nie musialam :p

sprawdzałam lotz cork do poznania wizzair(w dwie strony)i z shannon do wrocka ryanair.dokładnie to mi chodzi tylko o te schody,bo i tu i tu są przed wyjściem na płytę.

Witam:-)
ja od rana busy i dopiero kompa włączyłam:-), dwa prania zrobione, poodkurzane, wózek wyczyszczony:-), teraz idę obiad szykować, póki mała śpi. Spała owszem całą noc, ale za to obudziła się o 5.14:wściekła/y::no::angry::crazy: i z tatusiem się chciała bawić, usnęła na troszkę, ale przed siódmą zwarta i gotowa. Niby to fajnie, jak usypia szybko, ale coraz wcześniej przez to wstaje. idziemy dzisiaj na bilans. To na razie. Potem pewnie do Was zajrzę

Witam dziewczynki!:-)

Ostatnio tu niezbyt czesto bywam bo czasu brak!
U nas bez wiekszych zmian poza tym, ze uczymy Natalke jezdzic na nowym rowerku, stary 3 kolowy poszedl juz w odstawke.
A ja zapisalam sie na kickboxing, tak wiec moj J ma wielkiego stracha:-D:-D:-D.
Oczywiscie zartuje, to nie jest taki typowy kickboxing jak dla facetow, (nikt tam sie nie bije) tylko robimy same cwiczenia, wymachy itp.Po godzinnym treningu jestem mokra jak bym wyszla spod prysznica:szok:.Ciesze sie bardzo bo moze w koncu uda mi sie pozbyc pare kg.:tak:

Monika- ludzie zawsze pomagaja, ostatnio jak lecialam sama z Natalka bez wozka, mialam tylko bagaz podreczny, jeden Pan sam zaproponowal, ze zaniesie mi go do samolotu;-),tak wiec luzik,a najlepsze bylo, ze Natalka sie poryczala bo myslala, ze Pan mamusi waliche kradnie:-D:-D:-D

Milego dnia laski!

Ostatnia edycja:
Monika - schody są zawsze jak wchodzisz czy wychodzisz z samolotu:sorry2: no chyba, że jest rękaw... jak poprosisz kogoś, to na pewno ci pomoże...
Asieńka - ty lecisz jutro, a ja pojutrze - ale się wybyczymy na słoneczku:-D

reklama
Do góry