Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spojrzałam już na mapę i bym się zdziwiła gdybyście jechaliPauletta my 31 lipca o 13 mamy się stawic w Tuam na urodzinach,ale nie jeździmy przez Limerick![]()
;-) ale skoro będziecie w Tuam to i do mnie na kawkę zapraszam
:-)
:-) ale wiem o co ci chodzi ;-)ja tez rozumiem,tak sobie zartuje..;-)Z ta monotonia chodzilo mi tak troche bardziej o potrzebe zmiany otoczenia. No ale jak ktos nie potrzebuje, to przeciez nie zmuszam...

Dobrze ze do Galway szybko sie da dojechac bo tak to nikogo ze znajomych w okolicy
Tu chociaz Zgaga byla,choc to i ta sama odleglosc, co do galway...no i pauletta teraz bylaby blizutko..ale wez i wez
Ale tam za to ogrod spoko i bedzie miejsce do hasania foremkowym dzieciaczkom;-)

(przepraszam, tak mi sie jakos napisalo)

Banda oszolomow, tepakow i gamoni tam pracuje!!!

No szok
wlasnie zjadlam drozdzoweczke i wypilam mleko..leze,leze,leze

;-). A na bilansie się okazało, że mam genialne dziecko, sprytne, mądre, silne i same achy i ochy

, ma 67,5 cm długości, mało waży, bo 7250, ale nurse mówi, że najważniejsze, że trzyma się swoich niskich centyli i jest to w miarę równomierne, więc ok. No i jak skończy rok ma przejść na krowie mleko zamiast Aptamilu
, ale jeszcze czas
;-).