reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka sorki wielkie ale lekarze powiedzieli ze za 10-15 minut a zeszło 1,5 godziny:angry:potem K tez czekał:baffled:i pojechał aż w końcu kochana joannn mnie odebrała:tak:
no w końcu mam spokój na 5 lat:-D
co innego ich zaniepokoiło to ciśnienie:baffled:170/120:szok:myślałam ze juz narkozy mi nie dadzą ale lekarz powiedział ze da rade utrzymac 15 minut:tak: no i dostałam tabletki na ciśnienie bo mój GP powiedział ze z moim ciśnieniem wszystko ok:crazy:i dzwonili do niego i stwierdzili ze dadzą mi te tabletki:tak:
laski mam zwolnienie do 20 lipca ale musze isc do pracy:baffled:bo szklanek zero:baffled:i nie moge wziąśc tych tabletek:baffled:

reklama
Anineczka priv wysłany :tak:
Lubiczanka pewna pani sprzedaje fajną zabawkę w Limericku ;-)
Właśnie wyjęłam list ze skrzynki a tam list że skoro się nie dostał do przedszkoola specjalnego postanowili mi przyznać dotację na special preschool assistant dla Wiktorka na 3godz tygodniowo 1.300 euro za rok :szok::szok::szok: tylkko nie wiem teraz jak to się ma do przeprowadzki i zmiany teamu terapeutycznego:confused::sorry2: kurde musze się dowiedzieć;-)

LadyZgaga-nie wiem czy wciąż będziesz "na chodzie",ale pamietam,że obiecałam Tobie odwiedzinki,więc może teraz byłaby spsobność na dotrzyymanie słowa?Oczywiście jeśli będziesz miała siły-i jeszcze w dwupaku:)
Oczywiscie zapraszam ale konkretnie umowic sie bedziemy mogly blizej Waszego przyjazdu:-) A jesli nie da rady, bo nie bedzie mnie w domku, to najwyzej wpadniecie mnie w szpitalu odwiedzic:-D:-D:-D

Ale mi dobrze z netem:sorry2: Odwyklam juz przez ten czas i czasem jeszcze zapominam, ze juz nas podlaczyli:-)

Ciao!

Jak te dni leca to ja nie wiem.....co mam o tym myslec...czlowiek sie strarzeje tylko.:-D

Juz tydzien wczoraj minal odkad mamina jest....
Codziennie chodzimy do New Looka i sie oblawiamy bo sa takie wyprzedarze,a ciuchy fajne:-D:tak: hehe...dzis np kupilam sobie mega sliczniutka bluzeczke, ktora w sam raz bedzie sie tez nadawac jak juz sie brzucha dorobie:tak:

Alutek potrafi juz sam przejsc ze 3 kroki. Tak od stolu do kanapy itp. Jest coraz odwazniejszy. Ledwo sie mnie trzyma jak chodzimy. Stoi sam. Takze megam dumnam:-):-):-) Moze juz niedlugo ruszy calkiem sam:tak:

A ja juz nie moge sie doczekac niedzieli! Ide z mezem na randke!! Pierwsza odkad urodzil sie Alencjusz. Idziemy na impreze potanczyc:-) I do pubu itp. Bedzie fajowsko:-)
A we wtorek ide do kina. Kto chce zobaczyc 3 czesc Zmierzchu to moze dolaczyc:-)

Mamo A i J - witaj wsrod nas:-D Juz mialam do Ciebie dzwonic...Uwielbiam obecny podpis pod suwaczkiem Julka. Korzystasz jeszcze??????:rolleyes2::cool2: To juz tak niedlgoooooo

Gastone- ale super z ta cesarka. Wszystkie dzieciaczki w jednym dniu beda mialy urodziny!!!!!:-)

Paulettko- wspolczuje wrazen kupnych...juz to sobie wyobrazam!!!!!!:-D I jeszcze raz buziiaaakkkii za truneczek:-D Wlasnie spozywam z luboscia:-D

Nic to ide obmyc cialo:-D Maz dzis chodzi i mruczy mi do ucha...chyba na cos liczy....:-D

madbebe to daleko się wynosisz?Myślałam,że te same tereny?
kiedy dokładnie przeprowadzka?
do 8.08 musimy sie stad wyprowadzic.A mieszkac bedziemy w Kiltulagh-za Athenry:tak:
lubiczanka-:zawstydzona/y:naprawde moglabys? Jesli nie znajde nikogo,to sie zglosze:tak:T akies 14dni przed wylotem dopiero mozna,tak?
Zgaga-witaj back!:-)mnie juz trzesie na mysl przepraw z eircomem,bo mialam ich tez nie malo po przeprowadzce tutaj.I rowniez tyyyle sie naczekalam:baffled:

Witam wiecZorkiem
Ale jestem padnieta
Wpadly kolezanki milo spedzilysmy czas na ogrodku
Trzeba bylo szukac cienia bo strasznie goraco

Gastone ale niesamowite!!! Mysle ze jak bedziesz lezec to dotrwasz
Jutro moja przyjaciolka idzie do szpitala i jesli dziecko wazy ponad 3kg tez bedzie miec cc
Trzymajcie prosze kciuki zeby wszystko ppszlo sprawnie

Kamcia koniecznie przeczytaj ksiazki sa o wiele lepsze niz film
A mi tak smutno ze juz skpnczylam czytac o Belli i Edwardzie
Chyba zaczne od poczatku hehe

W tym tygodniu ma mnie odwiedzic Sofik ale sie ciesze :-)
Pauletta ale mialas "brudne" ponpoludnie
Super ze przyznali ci dodatek na pewno cos da sie ustalic w zw z przeprowadzka

Marta-dobrze,że miałaś jak do domku dojechać:)))I dbaj Ty mi o siebie-ciśnienie rzecz mega ważna:/
Asieńko-no faktycznie kruszynkę masz...ale nie wiem czy ktoś kto Cię zna osobiście ma jakiekolwiek wątpliwości po kim ten urok:)))
Misia-zazdraszczam wyjścia:)Łoj-my ostatni raz gdziekolwiek byliśmy tak romantycznie(w indyjskiej)z rok temu...oj przydałby się ktoś na doczepkę(a właściwie na wieczór do dzieci|)
LadyZgaga-czuję się zaproszona-i nie ukrywam liczę na Twojego stanu błogosławionego ciąg dalszy-bo z ferajną raczej mnie nie wpuszczą na oddział:(((
Uciekam-Maluchy same się pchają do spania(a mama bajkę opowiedzieć musi),a lodziki już się grzeją(czekają znaczy się).miłego wieczorku i extra nocki.Do jutra:)

O malo co nie skasowalam poprzedniego ppsta

Misia super ze Ali zaczyna chodzic
Moja dzis zrobila jeden malusienkinkroczek i odrazu usiadla za cholere nie chce na nogach
Za to raczkuje tak szybko ze caly dom sie trzesie i nie umiem jej dfogonic
Jakby nie bylo raczkuje juz 5 m- cy

Witam ale sie dzis rospisałyscie
Zgaga witaj wsród żywych:)
Pauletta nie zazdroszcze brudnej roboty:/
Misia gratki dla ALa i udanego wypadu. Ja wczoraj widzialam Twillight fajny:) M któras książke po polsku to z chęcia pożycze i przeczytam:)
Lubiczanko okresl sie kiedy przyjezdzasz:)!!!
Marta to jak w tym szpitalu i co z tymi tabletkami w koncu??
Widze że nasz rodzynek sie udzielał dzis:) Częściej prosimy:)
Gastone lez i nie przemeczaj sie:)
JA dzis po pracy załatwiania troche, w koncu ległam o 7 i wygrzewam sie w łozeczku:)
Ogólnie busy tydzien mnie czeka w pracy ...:/
Olivier szczesliwy w Polsce wracac nie chce a mi tęskno... taki los
Buziaki

reklama
Do góry