reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:)
Marta-tak jak mówiłam-bez skrupułów...cośsię będzie działo,to do domku!!!
Margaritta-buziak dla Niuni...Oby było lepiej-już jest,prawda?A propozycję zaraz odnajdę i wyślę to You:)))
Monidan-właściwie to przestaję Wam zazdrościć tych upałów-ciepło mogłoby być(słonecznie)ale smażyć się jak naleśnik nie miałabym ochoty-wracaj:)))
Renni-ale miła pobudka:/
Ucirekam,bo niejaki Daniel,który od 6tej nie śpi poprzez płacz wyraża cęci na drzemkę.W związku z czym do potem:)

reklama
dobry!
Margaritta-zdrowka najmlodszej!Moze czyms sie przytrula,albo cos zaleglo w brzusiu..Oby juz sie nie powtorzylo!
moniadan-ja tam Ci zazdroszcze ciepelka.U nas pochmurno i brrrr...Fajne lato,nie ma co...Pogrzalabym sie z checia na sloncu..
MartaF-mind yourself ;-)
ja humor lekko nie taki,ale z czasem sie poprawi mam nadzieje..;-)
Milego dnia!

Madbebe-Ty chyba za bardzo zajęta jesteś,żeby miewać złe nastroje,co???Uśmiechnij się,bo jest Ci do twarzy gdy się uśmiechasz,złe myśli przegnaj w kąt i do przodu!!!

hey laski

Wpadam tylko powiedziec, ze zyje. Mam rodzicow u siebie, dlatego nie mam czasu na neta. Wypoczywam, dziadki zabawiaja Amande. Dzis wybywam do fryzjera, wiec wszystko u mnie w porzadku. Pozdrawiam!

Witam:-) a u nas słoneczko się przebija i nawet widać kawałek niebieskiego nieba :tak: jest szansa, że dzisiaj nie będzie padało
Marta - uważaj na siebie
Madbebe - uśmiech na twarz
Moniadan - nie narzekaj, bo my tu marzniemy, więc korzystaj ile możesz
Asieńka - a ty pewnie już spakowana i ready to go;-) udanego holiday'a w PL
idę robić listę rzeczy niezbędnych w PL

hej kobietki

Nie zazdroszcze Wam tego rannego wstawania;-) moja nunka o 8,30 sie obudzila czasem bywa ze o 9 wstaje, a ja tak i tak nie wyspana jestem.
My juz po sniadanku i kawce, wiec trzeba ruszyc 4litery i z kuchniá powalczyc, a poxniej na jakis spacerek sie wybrac, o ile pogoda dopisze.
Andziulina normalnie Twoja fota która nam zrobilas robi furore na NK , czytam opisy ze przepieknie wyszla mama z córá.
Asienko udanych wakacji
Pauletto rany ale mialas wczoraj fujjjj robote,kiedys ogladalam rozmowy w toku i tam mama sie wypowiadala ze miala dwojke maluchów i wysmarowaly siebie i sciany pokoju kupeczká, jak weszla do pokoju to prawie zwymiotowala. Dobrze ze tego nie doswiadczylam.;-)

I ja sie witam z ranka.
Monia ja ci tam upalow nie zazdroszcze,bo nie lubie.Moj tato dzwoni ciagle i mowi ze nie moze odychac,i jak tak dalej pojdzie to wnuczek sie nie doczeka.Powietrze stoi normalnie.Ja tam wole jednak pogode z Zielonej wyspy,choc slonca mogloby byc wiecej.Ale przynajmniej oddychac mozna.
Misia zazdroszcze ci randki z mezem.Ostatnio bylam na randce ..2 lata temu?ech..Bede musiala jakos skorzystac jak sie maluchy urodza i zostawic dziadkow z wesola trojka i gdzies wybyc..A co szeptnia w ucho to ja chodzimy i szeptamy nawzajem,bo celibat w zwiazku z ta ciaza jest wystraczajaco dlugi..a jak sie skonczy to trza uwzac co by nastepnych blizniakow nie splodzic z wrazenia:-D

Co to to ja jeszcze chcialam...zapomnialam..

Bry:-)
Wysokiego lotu i miłego pobytu w Polsce dla Asienki:tak:
O niebo lepszego dnia od wczorajszego dla Nikolki i Margaritty:sorry2:Jak dziś,lepiej?...Z P rozmawiałam:sorry2:
Marta,Ty to się masz:sorry2:Patrz,żebyś to ciśnienie na tych szklankach nie wyładowała;-)
...Coś nie mam weny do pisania,15 minut już siedzę nad tymi paroma słowami i nic nie umiem wykrzesać z siebie:baffled:Coś skapcaniała jestem ostatnio:dry:
Miłego dnia,dziewczynki.

Hejooo:-)
Tichonek Ty skapcaniała?? to TYLKO 15 min próbowałaś coś wykrzesać ;-) ja od rana próbuje i mi nie wychodzi:baffled::dry: tylko łeb boli odkąd wstałam :-(
Także jedyne co powiem to miłego dnia wszystkim :tak:... na więcej pisania mnie teraz nie stać:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
helloł

dziękujemy dziewczynki za te miłe slowa...

Tichonku, lubiczanko no niby lepiej dziś- nie wymiotowała jeszcze dziś,ale tez nie ma czym w sumie:dry: nic nie chce -mlesio swoje dostała dziś ale mniejszą dawkę i narazie jest ok.Tyle,ze pic nie chce napoi zadnych:dry: ale idzie ku lepszemy- aj hołp soł.

Lubiczanko thx :happy2:

Miśka z G znow na basen poszli- ta mogłaby tam siedziec całymi dniami:sorry2: Niki spi- jaka monotonia dnia co? wczorajsze 2 prania poscieli i ciuchów po atrakcjach Niki nie miały jak schnąc i gdzie ... dziś je na szczęscie przewialo i oby doschły.

Febra tudziez zajad zrobił mi się w samym kąciku ust- jak boli:baffled: a nic nie robiłam zeby to w kąciku ust się usadowiło:zawstydzona/y::-D:-D

ide na spóznioną ineczke;-)

Do góry