reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta-skoro o ineczce piszesz-to sobie przypomniałam-znajoma,z którą pracuję powiedziała,że najlepszy,najskuteczniejsz sposób na biegunkę u dzieci to łyżeczka(na surowo)kawy zbożowej-wiem,że nijak sie to ma do stanu zdrowia Nikusi,ale tak może się komuś przydać na "zaś"
Tichonek-Ale Ty sobie lubisz z nas jaja sobie robić-Ty skapcaniała:)))Się usmiałam normalnie(a może sexu Ci trzeba;)))
Pauletta-patrzajta no,następna...Dziewczynki no plissss.....Życie jest takie piękne(zwłaszcza po godzinnej walce z odkurzaczem;)))
Asieńko-wysokich lotów i łagodnego lądowania,ale przede wszystkim udanego wypoczynku(jak w zeszłym roku wróciliśmy z Pl to przez 2dni grzalismy w domku,bo wydawało nam się,że jest okrutnie zimno)
Margaritta-przyjemność po mojej stronie-zwłaszcza jeśli plany zostaną wcielone w życie i będziecie zadowoleni:)))

reklama
ulalaaaa - coś humory nie takie...
Tichonek, Pauletta - do raportu ;-)
Kasiuleczka - no proszę cię - nie zawstydzaj mnie :zawstydzona/y: ja dopiero się uczę, więc szału nie ma... ale miło mi się zrobiło :sorry2:
a my poszliśmy sobie do parku i na plac zabaw - i jak tylko przekroczyłam próg domu, to lunęło jak nie wiem - i nawet pogrzmiało trochę...
dziecię drzemie, więc trzeba korzystać z chwili ciszy i coś zjeść na spokojnie

Witam się.. lepiej późno niż wcale ;-)
Byłam w pracy na jeden zabieg ale jakoś mi się tak wydłużyło i w końcu wydłużyło niechcący:-);-):-D:-D:zawstydzona/y:do 2,5 godziny..
Zjadłam coś co zrobił mój m..:baffled:nawet dobre i zastanawiam się co robić... nudzi mi się normalnie:sorry2:

witam i ja
podczytuje Was ale jakos weny brak zlwaszcza po tym jak uslyszalam ze moj pontiak do odebrania i zaplacic trzeba 380 e...kpara mi opadla a myslelismy ze 200 bedzie max... no i moj P powiedzial jezdzij jeszcze szybciej na zakretach...no ok jak 20 na h to szybko to luz..bede jezdzila na 1 biegu..

tojuz jego 2 raz jak u mechanika a za 1 razem bylo 350 ... wiec 2 napawy i tyle ile dalam za niego ..no chyba sie pochlastam
nic ide posprzatac po obiadku i ruszam po fure...

witam i ja
podczytuje Was ale jakos weny brak zlwaszcza po tym jak uslyszalam ze moj pontiak do odebrania i zaplacic trzeba 380 e...kpara mi opadla a myslelismy ze 200 bedzie max... no i moj P powiedzial jezdzij jeszcze szybciej na zakretach...no ok jak 20 na h to szybko to luz..bede jezdzila na 1 biegu..

tojuz jego 2 raz jak u mechanika a za 1 razem bylo 350 ... wiec 2 napawy i tyle ile dalam za niego ..no chyba sie pochlastam
nic ide posprzatac po obiadku i ruszam po fure...
taaaaaa..ciekawa jestem co by bylo gdyby jemu sie przytrafilo:baffled:z reszta z tego,co pamietam to swoj chyba zajezdzil,tak?z facetami...dobrze ze A. na mnie nie burczy,choc w sumie jedno wydarzenie mialam do tej pory i to z nim u boku,wiec widzial zem niewinna;-)
dziecie mnie do szlu doprowadza.Nie sadzilam ze dziewczynki tez tak rozrabiaja:baffled:notorycznie lazla do jednostki,gdzie wystawal nadajnik do klawiatury/myszki bezprzewodowej i w rezultacie dopiela swego-juz nie dziala...Wiec wrocilismy do klawiatury na kabel:dry:

Anineczko-jaka tam skarbonka?ze skarbonki kachę można wyciągnąć-tożto studnia bez dna;))))Wreszcie się odezwałaś?Coś nie tak?
Marta-Ty też poszalałaś z postem:/

lubiczanka bo mały nie daje mi nawet dobrze poczytac:baffled:marudny ze szok:angry:poza tym po tabletkach moge głupoty pisac:errr:

didi:baffled:mojego K samochody to tez tragedia:baffled:wiecznie coś:crazy:ale on to wszystko zajeździ:-p:sorry2:

reklama
Ja mam focha :dry: musiałam wybyć z domku po zabezpieczenie na kominek które wyhaczyłam na necie za free:-) i stwierdziłam jak już jestem w rozjeździe to może kogoś nawiedzę a tu zonk:dry: frog wybywa oglądać auto,Andzulina ma inne plany, Agusiek telefonu nie odbiera :angry::angry::angry: no to zrezygnowana wróciłam do domku zbijać bąki :sorry2::sorry2::sorry2:a pod domem stwierdziłam że ze mnie d.pa wołowa bo przejeżdżałam obok Didi i jakoś mi się ją tak minęło:zawstydzona/y: łeb cały czas ćmi ale jakoś ogarniam humorek już trochę lepszy szkoda że nie mam kasi to bym ciacho upiekła bo mi się chce:sorry2:zastanawiam się co by tu robić Zuza śpi Wiktor dochodzi do siebie po drzemce w samochodzie i ogląda Agenta Oso;-) w weekend przeprowadzka a ja do pakowania się zbieram jak pies do jeża:dry: dobra idę poszukać sobie jakiegoś zajęcia;-)

Do góry