reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witm wpadam i wypadam,
wlasnie gotuje chinola:-D:-p na jutro, jeszcze tylko avon dokonczyc i lulu
Asienka R- udanej podrozy i urlopu w PL.
Marta F- zdrowka kobietko:-);-)
Madebebe- wspolczuje przeprowadzki,ale jak mus to mus,
Gastone - trzymaj sie i duzo zdrowka, jak juz masz wyznaczona date cesarki to teraz tylko z gorki;-)
Misia 83- udanej randki z mezem:-D

reklama
Jeszcze się wyrwałam:)))
Kamcia-weekend napewno odpada-mamy gości z Dublina...tak więc skoro w tym tygodniu wolnego nie masz,to zapewne przyszły tydzień,albo w weekend,jeśli masz wolne-najpewniej niedziela25go:)

Moniadan chciałam zamordować gdyż wszystko muszę mu palcem pokazywać i wyliczać co ma zrobić jak nie powiem że ma zrobić czegoś co dla mnie jest oczywiste ( jak wysypujące się śmieci wyrzucić) to sam nie pomyśli:no: do tego zachciało mu sie eksperymentować śniadaniem Wiktorka w momencie jak została ostatnia kromka chleba dla młodego w efekcie nie miałam co dać dziecku jeść bo to co P zrobił dla Wiktorka się kompletnie nie nadawało :dry: .."bo on chciał spróbować czy W to lubi" no ok tylko czemu na ostatniej kromce chleba:wściekła/y: w efekcie dziecko na śniadanie jadło banany i croissanta z czekoladą :baffled:

MartaF no niezle mialas cinienie:szok: Zdrówka dla Ciebie;-)
Mamo Ady welcome back.. Powiem Ci e ciagle mnie kusi wyprawa do Ciebie..:-)Mam nadzieje ze zdaze jeszcze przed rozpakowaniem;-)Czekaj tylko niech kaska przyjdzie;-)
Gastone cierpliwosci zycze! Niech Ci ten czas jak najszybciej zleci;-)
Misia gratulacje dla Ala;-)
Pauletta wspolczuje smierdziuszkowej roboty..:baffled:

Co do przeprowadzek.. Ja lubie zmieniac otoczenie:tak:;-)
Bylam w kinie i bylo super. dawno nigdzie sama nie bylam.. tzn bez dziecka.. chociaz przyznam sie ze non stop myslalam co robi:zawstydzona/y:

dobry wiecier

znaczy dobrze,ze się skonczył juz:dry: Wczoraj normalnie połozyłam Niki spac i normalnie spała nocke gdzie o 5 rano tak z niej chlusnęło ze...poprzebierałam wsio- posciel, nas, wsio!! i zasnęłysmy jeszcze ... a o 8:20 kolejny paw- duuuzo mniejszy ale jednak:dry:
I cały dzien była taka se- niby się bawiła i w ogóle ale najlepiej było u mamy na kolanach, albo wtulona we mnie az mi gorąco było...zjadła przez cały dzien 4 biszkopty :dry: pić nie chce... nawet jej mlesia nie dałam i przyjeła to do wiadomosci- znaczy ze coś ją męczy. Przez all day nie pawiowała juz... nie wiem... co to było..

w kazdym razie nie ma nic gorszego jak chory dzieciok:sorry2:

ide teraz do niej, bo się boje normalnie,zeby się nie powtórzyło to.. a gdybym tak .. nie wiem- nie słyszała czy coś- nawet nie chce myślec...

lubiczanko wszelkie wskazówki Twe istotne są- zapodaj mi lineczka to tej innej opcji, choć.. mam cichutką nadzieje,ze jutro coś się rozstrzygnie :happy:
Gości masz powiadasz...:-p

Martuś nie skorzystasz ze zwolnienia??? no wisz co:sorry2:

Zgaguś no witaj kochana spowrotem;-) jak Ci? i chyba nie gratulowałam jeszcze Adulce:zawstydzona/y: w kazdym razie huraaaa- pieluszkom mówimy nie !!

anineczko se wyobraz ,ze Niki normalnie o swojej porze zasnęła:sorry2::-D ma melodie do snu- po mamusi :cool2::-D

Tichonkowa nie no suwaczek świateczny w deche :-D:-D

i ta pogoda dziś,,, w południe to spałam z małą:baffled: niby chciałam byc przy niej, bo sie bałam ze się zakrztusi no i ..zasnęłyśmy obie. Bosko!

Miśka moja sobie daje juz rade we wszytskim takze mogłam sobie pozwolić:-p

Tymczasem drogie maminki.

Ostatnia edycja:
Misia - gratki dla Ala :-) do odważnych świat należy - jak to mówią;-)
Lady Zgaga - super, że jesteś znów wśród nas;-) przynajmniej wszystkie będziemy na bieżąco, kiedy zacznie się akcja "Julianek":tak:
Margaritta - zdrówka dla małej
Pauletta - ups...:baffled: ale i tak słyszałam o gorszej sytuacji- bliźniaki wysmarowały się nawzajem...
a my dzisiaj miło spędziliśmy dzień u Frog - dzięki kochana ;-) bo jakbym została w domu, to moje dziecię chyba by fruwało :sorry2: a tak bawił się z Wiktorkiem, a ja miałam luz. niech te cholerne czwórki już wyjdą... ale jeszcze tylko 2 dni...
uciekam do wyrka, bo mężowski wzywa;-)
spokojnej nocki:-)

witam:-)

położyłam Szymka wczoraj o 6.30 na drzemke a on mnie w konia zrobił i nie wstał:baffled:no i pobudka o 2:baffled:do 3 marudził i juz nie śpi od 6.20:dry::dry:

crazy girl ja takie mam zawsze:baffled:160/100 to norma:baffled:czasami 140/100

margaritta wiem powinnam zostac w domu bo po tych tabletkach moze mi sie robic ciemno przed oczami:baffled:ale musze jeszcze dzisiaj isc:-(bo nie ma szklanek,chociaz to nie moja wina ze szef wczesniej o to nie zadbał:crazy:teraz ja sie musze martwic

miłego dnia

Witam z rana.:-)

Moj maz dzis mnie wczesnie sciagnal z lozka w celu poszukiwania jego kluczy, po 40 min. szukania okazalo sie, ze nasz anioleczek schowal je w mamusi bucikach:tak::tak::tak::crazy::confused:-zyc nie umierac normalnie bym se jeszcze smacznie spala!
No ale sa zawsze jakies plusy bo wpadlam do Was.;-)

anineczko-hula-hoop fajna sprawa, ostatnio rozmawialam z kolezanka ktora jest teraz w PL na wakacjach, mowila, ze kupila sobie jakies takie skladane wibrujace, ma je przywiezc do IE zobaczymy co to za wynalazek.

MartaF-uwazaj na siebie.

Margarita-buziak dla niuni! Mam nadzieje, ze juz sie lepiej czuje.

reklama
Witam
Kuzwa ale goraco siedze w samej bieliznie i sie topie
Do tego od mojej diostry corka ma goraczke a ja chcialam zawiesc im Emme bo ide z Erykiem do logopedy ale teraz boje sie ze sie czyms zarazi

Mam nadzieje ze to nic powaznego

Pauletta nie morduj mezowskiego
Chociaz ja to chyba wpadlabym w furie no ale ja to ja a ty jestes opanowana
Z czasem sie nauczy
Mow mu co ma robic i kaz powtarzac wiem ze to brzmi idiotycznie ale niech sie wlaczy w twoj monolog chociaz powtarzaniem ze zapamietal

Do góry