lubiczanka
Fanka BB :)
Margaritta-skoro o ineczce piszesz-to sobie przypomniałam-znajoma,z którą pracuję powiedziała,że najlepszy,najskuteczniejsz sposób na biegunkę u dzieci to łyżeczka(na surowo)kawy zbożowej-wiem,że nijak sie to ma do stanu zdrowia Nikusi,ale tak może się komuś przydać na "zaś"
Tichonek-Ale Ty sobie lubisz z nas jaja sobie robić-Ty skapcaniała
))Się usmiałam normalnie(a może sexu Ci trzeba
))
Pauletta-patrzajta no,następna...Dziewczynki no plissss.....Życie jest takie piękne(zwłaszcza po godzinnej walce z odkurzaczem
))
Asieńko-wysokich lotów i łagodnego lądowania,ale przede wszystkim udanego wypoczynku(jak w zeszłym roku wróciliśmy z Pl to przez 2dni grzalismy w domku,bo wydawało nam się,że jest okrutnie zimno)
Margaritta-przyjemność po mojej stronie-zwłaszcza jeśli plany zostaną wcielone w życie i będziecie zadowoleni
))
Tichonek-Ale Ty sobie lubisz z nas jaja sobie robić-Ty skapcaniała
Pauletta-patrzajta no,następna...Dziewczynki no plissss.....Życie jest takie piękne(zwłaszcza po godzinnej walce z odkurzaczem
Asieńko-wysokich lotów i łagodnego lądowania,ale przede wszystkim udanego wypoczynku(jak w zeszłym roku wróciliśmy z Pl to przez 2dni grzalismy w domku,bo wydawało nam się,że jest okrutnie zimno)
Margaritta-przyjemność po mojej stronie-zwłaszcza jeśli plany zostaną wcielone w życie i będziecie zadowoleni