reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
Widze że troche zmartwien niektóre maja ... oby było lepiej
Larcia ciesz sie rodzinka:))) W koncu masz czas na fryzjera:)
Co do mechaników to wiem że sa drodzy tez nie raz sie przekonałam np ostatnio nie chwaliłam sie, Łukasz w sobote parkował auto były szyby zaparowane on mial zapalenie uszu i zatkane miał no i przydupił w filar na parkingu i cała Toyota zarysowana , zadzwonilam do ubezpieczalni przysłąli kolesia zabrał auto do wyceny i pomalowanie i wymiana drzwi jedyne 2 tysiące euro... naszczescie mamy bonus protection wiec pójdzie to z ubiepieczenia no ale załatwiania jest no i na koniec 300 euro musimy zaplacic do ubezpieczalni. no niewspomne że jeszcze ma mandat do zapłacenia 80 euro za prędkosc. No wiec jak widac najlepszemu kierowcy moze sie wpadka zdarzyc , jestesmy tylko ludzmi a maszyny to juz inna bajka. I nie ma znaczenia czy baba czy facet:) No mi sie jeszcze nie zdarzyło odpukac hihih

Dobra lece mam busy w pracy i ogólnie chodze szybciej spac
Dobranoc

reklama
No tak Madbebe, a u mechanika najlepsi klienci to zawsze kobiety i ci ktorzy nie pytaja ile bedzie kosztowac. Nie daj Boze dwa w jednym to juz wogole pole do popisu.
nooo,ja tam zawsze szukam,coby bylo najtaniej i przewaznie robimy prywatnie..
kamcia-cale szcescie ze macie znizki ubezpieczone;my na tyle madrzy nie bylismy:dry:
Ka.M`cia - a Tobie co tam,he?

Ciao!!

No a my mielaysmy dzis superrr dzien! Wylazlysmy z domu o 11 a wrocilsmy o 16. Poszlysmy z Alem na piechotke do miasta. Po drodze spacerowalismy nad rzeka, robilysmy foty. Poszlismy na Spanish Arch, a tam zalapalysmy sie na pokaz cyrkowy. Fajny byl i Al ciagle klaskal:-D No a potem male zakupki i autobusem do domu.
Na obiadek dzis nalesniczki- poprosilam Mamunie,zeby zrobila:-D Ja nigdy nie mam czasu zeby smazyc cholerstwo.
ehhhh...bedzie mi smutno jak pojedzie. Fajnie tak kogos miec kazdego dnia od rana do wieczora.

AAAAA i chcialam sie pochwalic ze dzis Alutek SAMODZIELNIE PRzESZEDL przez caly pokoj!! A jak sie przy tym cieszyl!!!! Tak wiec pierwszy kroczek mojego synka moge uwazac za dokonany!:-)

Mamo A i J- jak ja zaluje,ze juz sie nie spotkamy zanim powijesz maluskiego;-):tak:
Trzymaj sie tam dzielnie!!

Kamcia- a Tobie to dobrze tak bez Oliego nie???? Czizas....taki luzzzzzzzzz

Paulettko- a ja to co??????

No to lece.....mialam jakis film sobie zobaczyc ale z Alem wielka niewiadoma....kiepsko spi....zaczyna smarkac...:baffled:

PAAAA

:blink:Misia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
po pierwsze gratulacje dla Ala zuch chłopak:-):-):-)
po drugie no yyyy ....nie chciałam przeszkadzać bo u Ciebie mama:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale i tak Was w domku nie było w momencie kiedy nalot mogłam zrobić:sorry2:;-);-)
Kamcia* kiedy wpadniesz po książki ja się wyprowadzam w ten weekend:tak:
Ka.M'cia no to u nas mozesz się czuć nie olana chyba że to właśnie tu się tak czujesz:sorry2:

Ostatnia edycja:
w sumie na irlandkach to nie
(...)
bo poza tym to chyba wszystko ok...
z D ok , z małą ok...
z kasą ok..., czyli chyba nie tak źle...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ka.mci'A-a co się stało?nie odpowiedzieliśmy na jakiegoś posta czy o co chodzi?A może jutro jedziesz do Limerick?mogłybyśmy się spotkać:)))Choć u mnie nie wiadomo jeszcze na 100%,ale muszę się gdzieś wyrwać:/
Madbebe-ja tylko raz orysowałam gościowi autko(niby szkoda wyceniona na 2000e a mój J jak zobaczył,to powiedział,że sam by odgiał spowrotem:( )i od tamtej pory zawsze biorę full'a na wszystko co możliwe:/
Kamcia-jakie pifko lubisz?
Tichonek-szwędaczka Ci się dziś włączyła;)
Margaritta-nie mogę wysłać smska:(((Cieszę się ogromniasto-oby było cudownie:)))

Do góry