reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ajc dziewczynki no,nie narzekac.może się tak spotkamy i pośmierdolimy razem ;-):-D
w końcu większośc z nas nie ma wody i to te ,które się znają osobiście neee?
no więc jak pośmierdolimy razem to będzie fajnie nie?
MartaF i ta cała reszta Galwayowskich,zakręcac kurki i udawac ,że wody nie ma :cool2::-D
Bije mi ,wiem :eek::eek:
Nie no żartowałam :tak:
ale ja wody nie mam,któż jeszcze?
ewelcia
Kamcia
Didi
Wilwia
Margaritta
Lubiczanka
anineczka
moniadan

już jakieś spotkanko można wyczarowac :-D

Dobrze,że mieliśmy rota czy jak to tam się zwie po polsku (Bo tutaj to norowirus:-p ) przed zabraniem wody bo bym wyszła z chaty i nie wróciła,no chyba,że M prał by pościel po Antonim:-p

dobra,idę się wypluskac w wannie pełnej wody i bąbelków :-D:-D
tzn. trza se czajnik zagotowac,nie? :cool2::-D

oj ja oj ja idę już idę :-D:-D

hej;-)
no nie moge! właśnie przed chwilą hania miała atak złości zaczeła sie drzeć bo poszła na kare, żeby sie uspokoić i słysze jak ktoś dzwoni i wali do drzwi :sorry2: lece otworzyc a tam jakas babka w szlafroku i do mnie : dzieńdobry po polsku:happy2: mieszkam tutaj półtorej miesiąca i te dziecko zawsze sie tak drze, nie mysli pani, ze sa jakies srodki na to zeby je uspokoic?:szok: a ja do niej, moje dziecko ma wlasnie atak zlosci i probuje sie uspokoic w soim pokoju, nie zamierzam je sprac tylko dlatego zeby pani obok miala spokoj :-D i zamknelam jej drzwi przed nosem:sorry2:

hej;-)
no nie moge! właśnie przed chwilą hania miała atak złości zaczeła sie drzeć bo poszła na kare, żeby sie uspokoić i słysze jak ktoś dzwoni i wali do drzwi :sorry2: lece otworzyc a tam jakas babka w szlafroku i do mnie : dzieńdobry po polsku:happy2: mieszkam tutaj półtorej miesiąca i te dziecko zawsze sie tak drze, nie mysli pani, ze sa jakies srodki na to zeby je uspokoic?:szok: a ja do niej, moje dziecko ma wlasnie atak zlosci i probuje sie uspokoic w soim pokoju, nie zamierzam je sprac tylko dlatego zeby pani obok miala spokoj :-D i zamknelam jej drzwi przed nosem:sorry2:

:szok::szok::szok::szok: no nie gadaj :szok::szok::szok::szok: co za baba:no::no::no::no::no: niedowiary
a co sie bedziesz tlumaczyc Normalne ze dziecko krzyczy placze i ogolnie jest glosne

obawiam sie tylko ze to moze byc dopiero poczatek pielgrzymek tej pani pod Twoje drzwi :sorry2::sorry2:

dzien doberek.
kurcze ja nie mialam pojecia ze tak zle z wami z woda,u nas woda jest caly czas,wieczorkiem tylko zmniejszaja jest cisnienie ale w ciagu dnia jest ok,
Zapraszam was wszystkie kochane brudaski do mnie,aby sie wykapac wystarczy dla wszystkich.-babelki gratis he,he.

Ostatnia edycja:
reklama
sandrulinska niestety z takimi ludzmi to juz tak jest ze jak zacznie to nie moze skonczyc i zaniedlugo wszystko jej zacznie przeszkadzac............ generalnie szkoda slow na takich ludzi Mam nadzieje ze jednak kobiecina odpusci , przemysli sprawe i dojdzie do wniosku ze te jej wycieczki pod twoje dzwi nie maja sensu Tego Ci zycze na ten nowy rok:tak::tak:;-);-)

Do góry