reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam my byliśmy dzisiaj na szcepionce..
i mała miała 2 kłucia a nawet nie zapłakała:szok::-D
patrzyła jak pani jej wbija igłę w nożkę i nic, potem w drugą i tez nic....:sorry2:
moja dzielna dziewusia...:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamunie.
U nas tez wody nie ma:wściekła/y:i podobno w calym Galway nie ma.Nie mam nawet jak do sklepu podjechac,bo moje dziecko spi a podobno nawet w sklepach woda wykupiona.Jak tylko sie obudzi to ruszam na poszukiwania wody:szok:
Jednak nie w calym Galway nie ma wody.Podobno tylko nasza okolica.Cos chyba naprawiaja.No nic trzeba to jakos przetrzymac

Ostatnia edycja:
bry!
no to ladnie z ta woda:szok::no::no:wspolczuje!Oby szybko wrocila!
U nas na szczescie jest.Nie ma tylko w wannie i prysznicu jak temp. utrzymuje sie ponizej -10st.

wilwia-niewiele pomoge bo ja do Athenry mam jakies 8mil.Ale miasto milutkie i jest co trzeba.
Joyce dobra sprawa,potwierdzam;-):tak:Tylko socjala jako takiego nie ma:sorry:najblizszy w Lougrea.
Julia moze Ci powiedziec najwiecej bo mieszka tam od paru lat:tak:
MartaF-zdrowka!

Ide cos podzialac;-)milego dnia!

Ciao!
melduje sie z Wroclawia:) Zimno tak,ze ja nie wiem jak to opisac...gebe wykrzywia!! Sniegu cale haldy!!! Ale spokooooo
Lot ok- godzinke opoznienia. potkalam kolazanke na lotnisku wiec mialam pomoc :) Lece....sie byczyc!! I JESC!!! Ciao

Hey
Misia, to udanego pobytu zycze, ubieraj sie ciepło :-)

Wilwia, co ty piszesz ze w naszej dzielnicy wody nie ma??????????? :szok::szok::szok::szok: ja mam jak na razie, ale zauwazyłam ze pomału leci, wiec moze sie skonczyc, musze powiedziec M zeby kupil gdzies po drodze, teraz pojechał z Erykiem na plaze

Ja po wczorajszym graniu z Kamcia padłam i spałam jak nieowle, obudzilismy sie wszyscy dzis o 10 rano :szok:
ta dziewucha jest nie do zdarcia (Kamcia) ja nie mam takiej kondycji, wymeczyla mnie ze szok :-D

oo rodzice dzwonia, to na razie pa

hejka, witam poswiatecznie,
ja szalalam na wyprzedazach :-):-) ale oplacalo sie, najgorsze ze od poniedzialku nie mam wody:wściekła/y:ciekawe jak dlugo, swieta mile spedzone a teraz lenistwo;-)

reklama
My wodęzakupiliśmy-w teskim 4razy 2litry po 2e:)Ale mam nadzieję na powrót wody do wieczorka,bo kompulki chciałabym sobie urządzić:/
Misia-ale Ci dobrze...
Monidan-szalone dziewczyny!!!
Marta-K wyślij-niech kupuje co trzeba...;)
Wiesieńko-no widzisz...a ja pierwszy raz nie skorzystałam z promocji świtecznych:(A nawet dostałam vaucher od ex szefowej:/
VikamciaG-no jaką masz dzielną crcię-wiedziała,że to ostatni raz i dłuuuuga przerwa,więc niech se baba kłuje;)
Dżizaz-jak mi się nic nie chce...Szlag mnie trafia,bo znowu się narobiłam i ponad połowa do kosza-z ciachami włącznie(((Powiedziałam,że na sylwka będą paluszki i Picollo;)...Już jak sobie wyobrażam to mnie skręca-normalne taka nam się imprezka szykuje,że szok:(((Chyba o 22giej spać już będę:((((Buuuuu

Do góry