reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey mamusie. U nas po swietach ok, nic ciekawego sie nie dzieje, mieszkamy sobie w nowy domku I jestesmy happy. Neta narazie nie mamy, wiec tylko tyle sprawdzam, ile z komorki sie da, bo wszystko male, a Ja cierpliwosci nie mam hehe:)

reklama
Witam
Ja już po pracy padnięta, i marzyłam o goracej kąpieli i wchodze do domu a L mói że wody znowu nie ma no szlak mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!

kamcia - bo u nas odkrecili;-), sorki ale mnie tez szlag trafia z ta woda, ja wlasnie piore i zmywam na potege,tzn zmywarka,
lubiczanka- ja tylko kupilam co mialam na liscie, dla siebie upolowalam kozaczki w Ecco i strasznie jestem zadowolona

lubiczanko no własnie ją jeszcze jedna czeka , bo teraz co była przeziębiona to nie chcieli dac szczepionki
a tak się u niej ciągło ze jak sie biegunka skończyła to katarek a późńiej kaszelek.. a poźńiej święta... i dopiero teraz dostała szczepionkę:dry:
następna za miesiąc

helloł z wieczora

dołączam do tych bez wody :eek: no nie mam no :eek: całkiem niedawno to odkryłam:dry:

święta święta i po światach... teraz sylwester i oby nam się;-)

Margaritta cos Ty tak wpadla jak po ogien?

no Sylwester za pasem,ale ja jakos ochoty nie mam:no:.
Idziemy do znajomych...ta sama ekipa co w pierwszy i drugi swiat:-D:-D;-)...tylko lokale zmieniamy:-D
Ja z powodu braku wody nie zapraszam gosci:-p;-)-chociaz mam wymowke-nie:-D

reklama
Do góry