reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam poswiatecznie:-)
Swieta,swieta i po swietach.Objadlam sie za dwoch.Ogolnie bylo sympatycznie.Mialam meza przez 4 dni wiec bylo fajnie.A teraz powrot do "normalnosci"Znalezlismy fajny domek,moze uda nam sie jutro go ogladnac.Tylko jest to w Athenry.Kurcze jakos sie boje przeprowadzac poza Galway.Choc nie jest to daleko bo jakies 15 min autostrada.Madbebe i tu mam do Ciebie pytanie,bo wiem,ze Ty tam mieszkasz.Napisz prosze jak Ci sie zyje w tym miasteczku.Do konca nie jestem przekonana,ale moze jak bardzo mi sie spodoba domek to zmienie zdanie.I wiem ze chyba bedziemy zmuszeni wyprowadzic sie poza Galway,bo tu nic nie znajdziemy w dobrej cenie-a chodzi nam o domek.

reklama
Witam
Ale jestem wykończona graniem w Xboxa kinect, naprawde można sie namęczyc. Wypiłam litr wody podczas grania więc możecie sobie wyobrazic jak sie trzeba na gimnastykowac. Grałam z Monia online super sprawa usmiałam sie też. Można sie oglądac i rozmawiac ze soba. Także dla tych co sie jeszcze zastanawiaja nad kupnem POLECAM!!!:) Kurcze teraz nie potrzebny mi karnet na siłke:)
Wpadłam na pomysł że jak któraś z Was ma to tez to mozemy zorganizowac zawody online forumowe hihi
Anieczka jak tam kupujesz , bo jest miesiąc free grania online:)))
Dobra pora spac bo jutro do pracy:/

Wilwia wiesz autem to nie jest daleko, tylko jak np taxi to juz lipa. Jest tam Joyce w którym sa dobre ceny, no i po mojej stronie miasta hihi Jak cena jest kusząca i warunki dobre to nie myśl długo:))

Hejoo laski :-) ja od kilku dni nie mam czasu się w cztery litery me podrapać :sorry2: ogólnie święta w suuuper atmosferze :tak: z tym że dzieci mogłyby bardziej domagać :-( pokrótce Zuza znów na antybiotyku i sterydach :-:)-:)-( co do wody to wszyscy w koło nie mieli a my tak :-) więc byłam uczynną sąsiadką ;-)
Wilwia miasteczko po za Galway powiadasz :-) to ja do Tuam zapraszam mi tu osobiście zajefajnie się żyje :tak::tak: a i ceny domków niskie ;-)
Moniadan.Kamcia oj kusicie babki kusicie :-D:-D
Chorowitkom wszystkim zdrówka życzę ;-) coś jeszcze miałam ale nie pamiętam bo tak to jest jak się podczytuje a nie ma czasu się nic napisać to później człowiek nie pamieta :dry::sorry2::sorry2:

wITAM PORANNIE
U nas wody od wczoraj brak-tzn jest falami-od czasu do czasu...Teraz znowu nie ma:(((A mnie stosy prania czekają-i kto to potem nadrobi...Miłego dnia KOBITKI

Hejka

Ale sie macie dziewczyny z tym brakiem wody, wspolczuje:szok:.
U mnie pranko sie kreci bo przez swieta sie nazbieralo, zaraz trzeba dom ogarnac i dalej moge leniuchowac;-). Temperaturka na dworze taka wiosenna, bez wiatru, wczoraj to nawet ani razu ogrzewanie sie nie wlaczylo, a nawet okna pootwierane mialam, dzisiaj z reszta tez;-):tak:.
Maz wczoraj akwarium wyczyscil, a dzisiaj juz do roboty poszedl:blink:.

Mam pytanie dziewczyny, Banki pozamykane przez ten tydzien??
24 grudnia szefowa wpalcila nam wyplaty i wczoraj juz powinny byc dostepne a one dalej sa niedostepne. Tak samo 26 powinno pobrac nam za mieszkanie a nie pobralo. Czy to wszystko wroci do normy po weekendzie noworocznym?? Jak myslicie:sorry2:.

Gratulacje dla Vikusi i Anulki z okazji zabkow.

asieńkaM u nas czwartek i piątek otwarte banki

lubiczanka ja przez tą naszą wode to cały czas mam sterte:/ a wirus dalej mnie męczy:/

Witam
U nas mąż wygrał z wodą, :-D:-Dodpowietrzył i na razie odpukać jest. Pranie zrobione, w końcu można było się umyć, ale na wszelki wypadek mamy pościąganą wodę, jakby znowu coś się działo.;-)
Miałyśmy z Anią jechać do miasta, ale nam autobus nie przyjechał i tylko zmarzłyśmy:no::wściekła/y:. Może po południu pojedziemy, ale nie mm chęci. Na razie jestem zła jak osa

Marta-współczuję...ale oby do wieczora-zobaczysz-będzie lepiej
Asieńko-a to dziadowski autobus!!!
A poczty są otwarte???J zamontował bramki na schodach i Daniel ma czarną rozpacz:(((

lubiczanka juz dzisiaj lepiej troche tylko mi słabo bo jesc nie moge i pot mnie zalewa:/:/a poczta tez jutro powinna byc otwarta a banki chyba do 13 tylko ale pewna nie jestem

asieńko bo jak wam wode zakręcą i sie skończy w baniaku wyrównawczym to na górze sie zapowietrza:/:/ a do sklepu to ja nawet siły nie mam jechac autem:/:/a lodówa pusta:/:/

reklama
Hej!
Marta zdrowka zycze!
Lubiczanko to Danielek sie teraz czuje jak w wiezieniu;-)

u mnie tez nie ma wody.....4 ndzien dzis jest na + wiec licze ze dzis juz bede miala

lece konczyc gotowac obiadek

pospalismy z mlodym dzis do 9:30:szok:

wczoraj przed 9 wstalismy i juz nie mial drzemki w dzien,dzis pewnie to samo bedzie

Do góry