reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dołączam do klubu, u nas wody nie ma od wczoraj wieczorem:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused::confused:, rano rzeka wylała i nie można się było wydostać z osiedla. My jakoś się wydostaliśmy i pojechaliśmy na zakupy, bo dziecko nam z kapci powyrastało. Przy okazji kupiliśmy jej dwie kurtki na przyszły rok w Peenym za połowę ceny:-), a po Next to ja się chyba nie umieim poruszać albo tak poprzebierane było. Święta były miłe, wszystko to na pewno zasługa Anulki, która jest jak małe słoneczko i wszystkich w sobie rozko****e:-D. Męczy nam się tylko, bo dolne trójki jej wychodzą, widać je, ale nad dziąsło się nie przebiły

Spokojnego lotu:-)

A ja myślę, jak ugotować obiad, o myciu naczyń nie wspomnę:no::dry:
u nas woda puściła wczoeaj wieczorem ... a dziś znów nie ma:wściekła/y:
widziałam w mieście jak bhyłam na spacerku stoi cysterna z woda i ludzie przyjeżdząją z baniakami i sobie nalewają ,
ponoć gdzieś rura pękła :dry:
a już byłam uradowana że mamy wodę :sorry:

misia szczęśliwego lotu
dosia gratuluje córeczki:-)

woógle muszę się pochwalić cze czekając na dolną 4 u małej bo miała czerwone dziąsełko i opuchnięte...
niespodziewnie zauwazyłam ze ma górną 4:szok::-D i to w miarę dużą , wygląda jakby miała ją ze 2-3 tygodnie:zawstydzona/y::-p a ja wcześniej nawet uwagi nie zwróciłam bo nie na tego zęba czekałam:-D

U nas zabrakło wody w 5-cio litrowych baniakach:no::szok::szok::szok:, zimna leci, ale tylko na dole, na górze w ogóle nie ma. Tak podobno dwa dni ma być. Jakaś masakra normalnie w tym roku

Gratulacje ząbka dla Vi

dzięki asienka ..

u nas już naprawili rury , ale teraz leci brązowa :dry:
akcje z tą woda naprawdę... :sorry2:
u nas baniaków też zabrakło , ale my na szczęście chodzilismy do sąsiadów bo oni wodę mieli;-)

Witam mamuśki!
Jak M jest w domu, to w ogole kompa nie włączam, nawet rodzice juz mieli zal ze skypa nie właczam
Prezent pod choinka to była sokowirówka, taka jaką chciałam :tak:
ale własnie dziś kupiliśmy kinecta :-):-):-):-):-) jestem very happy
Sprzedałam w koncu moj wozek to moglismy kupic :-)
wlasnie gramy i jest super!!
Mamy adventures i dodatkowo kinectimals
Tak skakalismy przed chwila, ze juz mnie nogi bola :-D
Kamcia to kiedy pojedynek w sieci :-)
Do napisania później, pa

Witam

Dopiero teraz sie odzywam J ma dzis wolne :-) Bylismy na zakupach glownie to mi chodzilo zeby odwiedzic next nie wiem jak w Swords czy w Dublinie ale w Droghedzie bieda same male ubranka zostaly,gdybym znala plec dziecka to bym sie skusila zeby cos kupic,a tak w ciemno to wolalam nie kupywac.J z pracy dostal bony do dunnsa kupilismy troche chemii i kilka ubranek dla cory.Ja sobie w new look kupilam 2 bluzeczki ciazowe :-)stwierdzilam ze jak sa wyprzedaze to w tych sklepach ciazko cos znalesc wszystko rzucone...

Vika gratuluje zabkow

Asienka_R Anusi rownie gratuluje zabkow :-)

Niezle akcje macie z woda,wspolczuje naprawde

Misia szczesliwego lotu i zeby synek za bardzo niedokuczal,wiem jak to jest jak sie leci samej z dzieckiem lecialam 2 razy :tak:

Dosia gratuluje coreczki

Tichonek daj znac jak bedziesz po wizycie,ja 21 stycznia w imieniny meza mam wizyte w szpitalu i mam nadzieje ze podejrzymy kto zamieszkuje w brzuszku:-)

AsienkaM to juz,jeszcze chwila i bedziecie we troje :-)

Witam poświątecznie...przepraszam,że mnie tak wcięło,ale...to najgorsiejsze Święta jakie mieliśmy:(Pawie od Dadzi przez chłopców na mnie kończąc-J się uchronił,ale tylko górą mu nie leciało...Dziś pierwszy raz się z domku ruszyliśmy...I cieszę się,bo mogliśmy sobie przez towarzystwo poprawić humorki-wszystkim,których nawiedziliśmy dziękujemy:))))
Asieńko-przepraszam,że dopiero teraz,ale życzę Ci wszystkiego najlepszego,najpiękniejszego,nbajwspanialszego:)
Dosiu-gratuluję!!!
VikamciaG-Vikusi też gratulujemy ząbólka:)Idzie ja szalona:)
Monidan-dobrze,że się Wam gra spodobała:)))Super,że mogliście sobie na nią pozwolić:)
Misia-spokojnego lotu i pobytu w Pl:)
Uciekam,bo Daniel mruczący-wciąż:(Teraz postaram się Was nie opuszczać na tak długo-miłego wieczorku:)

Witam sie!
Chce dac znaka ze zyje;-)Maz w domu a mi jakos nie po drodze z komputerem. Wpadam czasem poczytac...:tak:

Asienko-spoznione ale szczere zyczonka!:tak:
lubiczanko-zdrowka Wam!
Misia-milego pobytu w PL

U nas Swieta milutkie.Pogoda typowo swiateczna dopisala i nareszcie odwilz z czego sie ciesze,bo 4 dni nie mielismy wody w kranach od wanny i prysznica.Dobrze ze w ogole jakas byla:tak:
Wikta rosnie jak na drozdzach.Jest super bystra i inteligentna az nie wiem po kim..:tak::-D:-D:-D
Cyc odstawiony.Strach byl a tu poszlo jak z platka:tak::happy2:Mama sie odstresowuje wiec...;-):-D

reklama
Hej!!!!
zaraz postaram sie cos poczytac....

nadal nie mamy wody:wściekła/y:

ale teraz nie uwierzycie ......M pali ognisko przed domem w tej malej studzience:-D:-D:-Dma nadzieje ze odmrozi:-D:-D:-Dmoze faktycznie przy zaworze zamarzlo i pusci:sorry2:
Wczoraj w kuchni za szafkami probowlaismy czym sie dalo ale lipa.....
wiecie co...wiedzialam ze Irole to dziwni ludzie ale nie wiedzialam ze az tak.
M wczoraj odsunal zmywarke i tak patrzy i nagle mnie wola...pokazuje mi ze listwa podlogowa przybita jest gwozdziem do rurki plastikowej,ktora plynie woda do kranu w kuchni:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Powoli oderwal listwe a gwozdz zostal:sorry2::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry