Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
Ja siedze z cora bo J w pracy ale jeszcze tylko 3,5 godzinki i bedzie:-)
Wigilia choc byla u nas pozno z racji tego ze J pracowal na druga zmiane ale bylo bardzo milo...Wczoraj przyjechal szwagier z rodzina posiedzli do 17 i pojechali,bylo sympatycznie :-)
Asienka_R Wszystkiego najlepszego
Uciekam do corci bo wstala...Milego wieczorku zycze
Ja siedze z cora bo J w pracy ale jeszcze tylko 3,5 godzinki i bedzie:-)
Wigilia choc byla u nas pozno z racji tego ze J pracowal na druga zmiane ale bylo bardzo milo...Wczoraj przyjechal szwagier z rodzina posiedzli do 17 i pojechali,bylo sympatycznie :-)
Asienka_R Wszystkiego najlepszego
Uciekam do corci bo wstala...Milego wieczorku zycze
Ostatnia edycja:

no nieźle.. jeszcze tego brakowało..

. szef zadzwonil i powiedzial ze swieta wypadly w weekend wiec poniedzialek i wtorek maja wolne jako Bank Holiday:-). Wczoraj pojechalismy na male zakupki, posprawdzac przeceny, kupilismy sobie kamere (2 lata temu mielismy swietna kamere, ale pozyczylismy kumplowi i mu ukradli:-(, kase oddal ale od tamtej pory bylismy bez kamery, a za kase powplacalismy zaliczki na wesele;-)) zeby dziadkom nagrywac dzidziusia. Kupilismy jeszcze, ale to w prezencie, moim rodzicom nowy telefon do domu
, bo ich ciagle sie rozladowuje i juz czasami zle sie przez niego gada. A ten mi sie spodobal, wyrazny, wbudowana automatyczna sekretarka, tryb glosnomowiacy i takie tam
. Mam nadzieje, ze im sie spodoba