reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ja siedze z cora bo J w pracy ale jeszcze tylko 3,5 godzinki i bedzie:-)
Wigilia choc byla u nas pozno z racji tego ze J pracowal na druga zmiane ale bylo bardzo milo...Wczoraj przyjechal szwagier z rodzina posiedzli do 17 i pojechali,bylo sympatycznie :-)

Asienka_R Wszystkiego najlepszego

Uciekam do corci bo wstala...Milego wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny jak u was juz po swietach?
U mni ew swieta troche nie zaciekawie bylo bo kacper od piatku rana goraczkowal a z piatku na sobote to goraczka 39,7st C masakra jaksas dziecko mi w nocy majaczylo masakra rano wstal tez z goraczka a le juz mniejsza no i mielismy po poludni jechac z nim do szpitala a tu goraczka nie powrocila tzn przez jakies 6 godz byl spokoj a wieczorem i w nocy znowy to samo ale w niedziele wstal juz bez i do tej pory spokoj:)mam nadzieje ze z nimm juz bedzie ok bo jutro lece do polszy:)))))))MIlego dni a kobitki i odpoczynku po swietach:)

biola zdrówka dla Kacperka

u nas święta były sdzczęśliwe, z miłą atmosferką...
jak najbarziej udane....
jestem bardzo zadowolona...

był tylko jeden minus....
w samą wigilię nam woda zamarzła:wściekła/y: no nieźle.. jeszcze tego brakowało..
i nadal nie mamy , na szczęście potrawy porobyliśmy z wyprzedzeniem... więc nie potrzebowaliśmy za bardzo wody , ale po wigilii nasze naczynia wylądowały u znajomych:sorry2:
i my sami się jeździmy do nich kąpać:dry:
a wodę do zmywania , czy do toalety porannej i kąpania małej (bo jej nie wykąpię gdzieś żeby po kąpieli wracać do domu żeby mi ją owiało) boerzemy od sąsiada i regularnie grzejemy:dry:
nrmalnie masakra, na szczęście od 2 dni mamy odwilż, więc liczę że dziś a ostatecznie jutro woda pojawi się w kranach:biggrin2:

witam wszystkie mamusie.
biola duzo zdrowka dla synusia.
u nas swiata minely przesuperowa extra,
wigilija z moja przyjaciolka udala sie super,obie jestesmy w ciazy i wyobrazcie sobie ze zjadlysmy tyle ze 4 osoby mozna bylo nakarmic,nie zalowalysmy sobie kompletnie nic dzidzie w brzuszku byly zadowolone,a nasi mezowie...no coz na zakupy pojechali.
w boze narodzenie swiata u tesciow turkey and ham,nastepny dzien obzarstwa,u tesciow bylo superowo duzo ludzi i kupe dzieci
wczoraj cala rodzina u mnie sie zebrala wiec polska goscina byla,nawet vodeczka sie lala,ja sie soczkiem musialam cieszyc.
dzis sprzatanie caly dzien i powrot do normalnosci.
caluje i pozdrawiam

Witam
Juz po Świętach:))
A tutaj cisza.. może juz wrócicie na łono forum!!:)
Mi dziś po południu oddali wode allllelujaaa!!!! Ale dzięki laseczki za pomoc i udzielenie prysznica:)))
Dzis rano byłam w Next i sie obkupiłam (a raczej Oliviera:)
Teraz chłopaki grają w Kinect i maja frajde słysze śmiechy i wrzaski z dołu hihih
W końcu relaksik:))

A jak Wam minęły Święta??

Hejka mamuski,

U nas Swieta spokojnie minely, objedlismy sie;-). Dobrze, ze spora czesc potraw zawekowalam bo sporo zostalo wiec na pare dni mam gotowanie z glowy:-). Mezus jeszcze spi bo ma jeszcze dzisiaj wolne:happy2:. szef zadzwonil i powiedzial ze swieta wypadly w weekend wiec poniedzialek i wtorek maja wolne jako Bank Holiday:-). Wczoraj pojechalismy na male zakupki, posprawdzac przeceny, kupilismy sobie kamere (2 lata temu mielismy swietna kamere, ale pozyczylismy kumplowi i mu ukradli:-(, kase oddal ale od tamtej pory bylismy bez kamery, a za kase powplacalismy zaliczki na wesele;-)) zeby dziadkom nagrywac dzidziusia. Kupilismy jeszcze, ale to w prezencie, moim rodzicom nowy telefon do domu:blink:, bo ich ciagle sie rozladowuje i juz czasami zle sie przez niego gada. A ten mi sie spodobal, wyrazny, wbudowana automatyczna sekretarka, tryb glosnomowiacy i takie tam:-p. Mam nadzieje, ze im sie spodoba:-p.
Moniadan i coz to byl za prezent, ktory maz ukryl przed Toba, pochwal sie

Ciekawe co slychac u martuski23, tuli malenstwo czy jeszcze nie.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ciao!
Chcialam sie tylko pozegnac..dzis wyruszam do POlandii!!Trzymajcie kciuki za bezproblemowe loty bo ja sama z Alem i z brzuchem...czizas...panika juz!! Torby,wozek....masakra! I jak ja nienawidze latac! Spedzajcie milo i do odezwania!!

dziendoberek
swieta , swieta i po swietach Szybciutko zlecialo

najwyzszy czas wrucic na forum:-D:-D:tak::tak:

misia spokojnego lotu

moniadan nio wlasnie co to za niespodzianke ci maz sprawil??

a ja sie musze pochwalic :-p:-p ze na wigilie patryk zaczal normalnie raczkowac i wstaje w luzeczku (i wszedzie gdzie sie moze dobrze zlapac) calkiem sam Jestem strasznie dumna z niego i szczesliwa ogromnie:-):-)

milego dzionka

reklama
hejo

u nas po wszystko ok..swieta milo spedzone... no i w koncu po 2 dniowej nieobecnosci mamy wode ..juuupi...

a Martuśka23 jeszcze z brzuszkiem...jutro ma termin..:)

Misia..spokojnego i udanego lotu
milego dnia laseczki

Do góry