reklama
Witam
Ale dziś zimno brrrr
Zapomniałam Wam powiedzieć że dostałam czek z city Hall odnosnie tej dziury w drodze i całą kwotę mi dzis przysłali
Niezły prezent świąteczny
Więc pojechaliśmy do Argosa i kupilismy Kinecta , i powiem Wam że niezła frajda, Anieczka nie czekaj tylko kupuj
))
Zmykam bo ostatnie przygotowania, a wogóle rano wstaje i zimnej wody nie ma są resztki ciepłej wiec całe szczescie że wczoraj pogotowałam , prałam i myłam podłogi bo dzis bym niewiele zrobila:/
Wesołych Świąt w gronie rodzinnym
))
Frog sto lat dla Wiktorka!!!!
Ale dziś zimno brrrr
Zapomniałam Wam powiedzieć że dostałam czek z city Hall odnosnie tej dziury w drodze i całą kwotę mi dzis przysłali
Zmykam bo ostatnie przygotowania, a wogóle rano wstaje i zimnej wody nie ma są resztki ciepłej wiec całe szczescie że wczoraj pogotowałam , prałam i myłam podłogi bo dzis bym niewiele zrobila:/
Wesołych Świąt w gronie rodzinnym
Frog sto lat dla Wiktorka!!!!
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Frog najlepszego dla syneczka
WolfiA dla Ciebie również sto lat i jeszcze więcej:-)
Lecę się ubierać bo zaraz do kolacji zasiadamy,paa...

WolfiA dla Ciebie również sto lat i jeszcze więcej:-)

Lecę się ubierać bo zaraz do kolacji zasiadamy,paa...
dyta13
Mama kwietniowa 2009
Zdrowych,wesołych i pogodnych Świąt!
Wiele miłości i radości w nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam dziewczyny oraz waszym rodzinom!
Pozdrawiam gorąco!
Wiele miłości i radości w nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam dziewczyny oraz waszym rodzinom!
Pozdrawiam gorąco!
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Mamuski Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia
julia28
Mama lutowa 2007
Wesołych i szcześliwych Świat Bożego narodzenia
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!
Mam nadzieje,ze milo spedzacie swieta! Ja jestem u tesciow i czuje sie jakbym dziecka nie miala....wszyscy sie nim zajmuja,a ja mam swiety spokoj. Tylko mi troche nudno...dobrze,ze sie jakis laptop znalazl!! Pozatym jestem w szoku, bo Alex przespal dzis cala noc w lozku sam!! Pierwszy raz..!! I ani razu sie nie obudzil. I teraz mam zonga bo sie zastanawiam,jaka moze byc tego przyczyna. Ostatnim razem jak tu bylismy tez tak bylo...hmm...
Objadam sie niemilosiernie. Wigilia byla cud miod! Dziekuje dziewczynki Wam i Waszym rodzinkom za wspaniale swieta! Tak suto zastawionego stolu dawno nie widzialam a zrobiony przez Andzulinke homemade pasztet normalnie wciaz czuje! Wspanialosci!!
No nic lece spedzac dalej swieta na kanapie
I Wam zycze tego samego!!
Mam nadzieje,ze milo spedzacie swieta! Ja jestem u tesciow i czuje sie jakbym dziecka nie miala....wszyscy sie nim zajmuja,a ja mam swiety spokoj. Tylko mi troche nudno...dobrze,ze sie jakis laptop znalazl!! Pozatym jestem w szoku, bo Alex przespal dzis cala noc w lozku sam!! Pierwszy raz..!! I ani razu sie nie obudzil. I teraz mam zonga bo sie zastanawiam,jaka moze byc tego przyczyna. Ostatnim razem jak tu bylismy tez tak bylo...hmm...
Objadam sie niemilosiernie. Wigilia byla cud miod! Dziekuje dziewczynki Wam i Waszym rodzinkom za wspaniale swieta! Tak suto zastawionego stolu dawno nie widzialam a zrobiony przez Andzulinke homemade pasztet normalnie wciaz czuje! Wspanialosci!!
No nic lece spedzac dalej swieta na kanapie
I Wam zycze tego samego!!
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hejka dziewczyny,
Wlasnie wcinam serniczek robiony wedlug przepisu Didi "zlota rosa"
, wyszedl przepyszny - dzieki
:-), i wyjadam pierniczki robione wedlug przepisu podanego przez sandrulinska, tez swietne
:-). Popijam kawka, mezus lezy na kanapie.
Wigilie spedzilismy we dwoje, a raczej we troje:-). Wczoraj zajzelismy do kuzynki meza, ale zbyt dlugo nie siedzielismy
(juz nie nasz klimat chyba ale moze rozpisze sie o tym jutro bo dzisiaj swieta to niemozna sie nakrecac
) a po powrocie do domku poszlismy do sasiadow i tam siedzielismy az do 2 w nocy;-)
.
Asienka_r WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!
Pozdrawiam i milego dalszego leniuchowania.
:-)
Wlasnie wcinam serniczek robiony wedlug przepisu Didi "zlota rosa"

Wigilie spedzilismy we dwoje, a raczej we troje:-). Wczoraj zajzelismy do kuzynki meza, ale zbyt dlugo nie siedzielismy

Asienka_r WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!
Pozdrawiam i milego dalszego leniuchowania.

reklama
wiesienka123
mama Asi
ja tez robilam sernik i prawie go nie ma taki pyszny wyszedl,
milego leniuchowania, uciekam na drzemke
Asienka- wszystkiego naj...........z okazji urodzin
milego leniuchowania, uciekam na drzemke

Asienka- wszystkiego naj...........z okazji urodzin