reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczyny Ale ciemno to widze Wroclaw nadal nie obsluguje zadnych lotow :no::no: mam nadzieje ze jutro pogoda zrobi preznt i mgly ustapia choc na ten jeden dzien
Och nie!!! Nie miałam pojęcia że tak źle we wrocku, a do mnie w niedziele rodzinka ma przylecieć :-(

Hey
patrze na gorna polke a tam cos przykryte recznikoem to pytam M po co ten recznik tam no i wydalo sie ze to prezent dla mnie
Zaluje ze to zobaczylam bo tera nie daje mi spokoju

Oki wracam do sprzatania
Ale masz cudownego męża! :)

Asienka_r a moze urodze wczesniej i dadza mi spokoj, mecza mnie te wizyty w szpitalu juz, uwazam, ze im bardziej mam zaawansowana ciaze to wizyty powinny byc wczesniej zeby dlugo nie siedziec, a tu odwrotnie. Na pierwszej wizycie mialam numerek 6, na kolejnej 9, potem 14, teraz 23, a na nastepna kazali mi jeszcze pozniej przyjechac to bedzie pewnie po 30.
Ale to jak się umawiasz to powiedz że chcesz wczesną godzinę bo potem się źle czujesz, ewentualnie zmienia dzień i bez problemu Ci dadzą, i w Limerick i w Dublinie zawsze mi szli na rękę:) bo faktycznie im później się przyjdzie tym dłużej się czeka więc ja nie bywałam później niż o 8.30, dla mnie to jeszcze problem z parkingiem więc też wolałam szybciej

reklama
Hej dziewczyny wpadlam tylko na chwilke zlozyc wam kochane zyczonka
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z rodzinka:-)

Pachnącej bożonarodzeniowej choinki, wymarzonych prezentów, wspaniałych
chwil pełnych miłości i spełnienia, wyjątkowych spotkań z przyjaciółmi,
Szalonego Sylwestra, w Nowym roku mnóstwa radości, niecodziennych zdarzeń,
Odkrywania pasjonujących ludzi i miejsc oraz satysfakcji z osiąganych celówżyczy Pauletta z rodzinką

Wpadlam tylko zlozyc Wam zyczonka :-) b2 (1).gif

════((¯`•★•´¯))═════•
 ★WESOŁYCH ŚWIĄT ★★¤ ¤
•════((¯`•✰•´¯))═════•

…….... (¯ ┼´¯)
…….…... / | \
……… ...*•♥•*
…… ... *♥♫♫♥*'.
… .... *♥•♦♫••♥*
..... *♥☺♥☺♥☺♥*
.....*♥•♥#♠*♥#♥•♥* '
....*♥♫♥♥♫♥♥♫♥♫* '
...*♥♥☺♥♫♥♫♥☺♥♥*'
..*♥♥♣♫♥♣♥♥♣♥♫ ♣♥♥*'
'*♥♥♣♥♫♥♥♫♥♥♫ ♥♣♥♥*'
.......... ╬╬╬╬╬……….

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija. Tobie
i całej Twojej rodzinie życzy Ania z rodzinką

Hey
Ja usiadam na chwile, tak mnie bola nogi, ze chyba nie wstane, a jeszcze gotuje kapuste z grochem
Przed chwila skonczyłam rybe po grecku
Nawet mając meza w domu, przy dwójce malych dzieci cięzko sie wyrobic ze wszystkim
Jutro juz raczej nie zajrze, wiec zycze wam

Spokojnych, wspaniałych Świąt oraz
wymarzonych prezentów

images

Witam

Od poniedziałku jesteśmy w domu i dopiero dziś na chwile weszłam aby podzielić się z Wami tą wspaniałą nowiną:)
Zdjęcia małej mam na naszej klasie

Moja dzidza przyszła na świat 15.12 o 23:38 ważyła 2,69 ma na imie Jennifer :) Od 12 po południu dostałam bóli a potem pokazało się krwawienie i o 19 pojechałam do szpitala.Od 20 do 22 byłam podłączona do monitora a potem przyszedł lekarz i mnie zbadał i powiedział że zrobi dziś cesarke(mała była dupką w dół)

Pozdrawiam

WESOŁYCH ŚWIĄT
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz
jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok.

Boze narodzenie wkrodce,
wiec zycze wam szczeze
cieplych chwil w rodzinie w wigilijna wieczeze
wszystko w zlocie,zieleni,czerwieni
niech nowy rok bedzie pelen nadzieji
by spelnilo sie choc jedno z twoich marzen,
duzo szczescia i niezapomnianych wrazen.
Zyczy Sabina Jordan z rodzina

Patrycja3007 my już wiemy o Twoim szczęściu,przedwczoraj gratulacje tu składałyśmy Tobie:tak:
Ja już po przeglądzie podwozia i cytologii,wszystko w porządku,zero jakichkolwiek "niespodzianek".Nawet się lekarz śmiał,że mnie skasuje a nic mi nie jest:-DPosłuchałam serduszka,bije jak szalone:tak:USG będę miała 11 stycznia:happy2:

Zdrowych,pogodnych,wesołych i rodzinnych świąt dziewczynki:-)

Tichonek swietnie, ze wszystko dobrze
Patrycja ty juz szczesliwa bo malenstwo juz z Wami, teraz jeszcze Martuska23 i ja

Wlasnie upiekl sie serniczek, blok dla mezusia zrobiony. Ide pod prysznic, a jutro to tylko wszystko poodgrzewac i barszcz ugotowac.

reklama
Witam dziewczyny sorki, ze nie odnosze sie do postow ale ja tak tylko z doskoku szybciutko złożyć Wam życzenia świąteczne bo jutro pewnie nie bedzie czasu.

Wiec wszystkim Wam w ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony, a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Was.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia, by warte były Waszego westchnienia? Sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

68d637aee8e4a160med.jpg Merry Christmas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry