reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao
nie czytam nic tylko wpadam zyczyc udanych przygotowan i zmagan w kuchni!! Ja mam nerwa bo nastawiam gary a tu nie ma gazu.....aaron sie zwolnil z pracy i pojechal zatankowac butle! No to lece

reklama
dziendobry

choc u mnie nie taki dobry Rodzinka jutro ma lot z wroclawia do shannon a tu dzis z wroclawia jeszcze nic nie wylecialo bo taka mgla....... :szok::szok::szok: czesc odwolali a czesc opuzniona narazie Ludzi do dublina upchali do samolotu poltorej godziny temu i stoja i czekaja do dublin airport zamkniety ...........jak jutro tez tak bedzie to kicha bedzie:-(:-(

niektórzy jeszcze gnija w pracy:/:/ale jeszcze tylko 40 minut:-) szefa nie ma to wszyscy u niego w buirze siedzá a ten sobie do Wietnamu polecial:-)

Aby odbębnić i do domku:-D:-D:-D:-D

dziendobry

choc u mnie nie taki dobry Rodzinka jutro ma lot z wroclawia do shannon a tu dzis z wroclawia jeszcze nic nie wylecialo bo taka mgla....... :szok::szok::szok: czesc odwolali a czesc opuzniona narazie Ludzi do dublina upchali do samolotu poltorej godziny temu i stoja i czekaja do dublin airport zamkniety ...........jak jutro tez tak bedzie to kicha bedzie:-(:-(

To trzymamy kciuki, żeby jednak się udało:-):cool2:

Życzę Wam cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
spędzonych w atmosferze rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
pod choinką zaś znalezienia dużej ilości samych trafionych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby byt jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija.

Hey
My bylismy na zakupach ale nie zdazylam wszedzie bo Eryk konczyl dzis o 12 i juz musielismy wracac
Wiec czeka mnie jeszcze wyjazd do sklepu
Sluchajcie jaki numer rano bralam torby na zakupy z szafy i tak stoje przed ta szafa a baaardzo rzadlo do niej zagladam i M stoi kolo mnie i juz mialam zamykac ale patrze na gorna polke a tam cos przykryte recznikoem to pytam M po co ten recznik tam no i wydalo sie ze to prezent dla mnie
Smialismy sie bardzo M zly ze to zobaczylam naprawde zagladam tam raz na ruski rok i akurat dzis
Nie wiem co jest w srodku ale na pewno nie to o czym marze czyli xbox bo wczesniej M mowil ze serio teraz nie mamy kasy i ze tez by chial ale duzo wydatkow itp takze sprowadzil mnie na ziemie
Ppdejrzewam ze moze sokowirowka bo te chcialam
Zaluje ze to zobaczylam bo tera nie daje mi spokoju

Oki wracam do sprzatania

Moniadan czasami tak jest, moze ta ciekawosc nie zje Cie do jutra.

Wlasnie koncze kawke i kuchnia wzywa...

MartaF cosik niedobrze, ze jedziesz do szpitala, bo chyba cosik niedoczytalam ostatnio.
dindusia, trzymam kciukasy, zeby mogli wyleciec
Asienka_r a moze urodze wczesniej i dadza mi spokoj, mecza mnie te wizyty w szpitalu juz, uwazam, ze im bardziej mam zaawansowana ciaze to wizyty powinny byc wczesniej zeby dlugo nie siedziec, a tu odwrotnie. Na pierwszej wizycie mialam numerek 6, na kolejnej 9, potem 14, teraz 23, a na nastepna kazali mi jeszcze pozniej przyjechac to bedzie pewnie po 30.
No ale nie mozna nazekac, juz niedlugo

Renni sliczna choinka

Zywe choinki maja w sobie jakis urok i czar, pieknie pachna.
Ja jestem dziwny czlowiek i zawsze mam sztuczna choinke bo lubie symetrie, uwielbiam jak jest cos rowne, prosto stoi:zawstydzona/y:. W niektorych przypadkach to wrecz pedantyczna jestem;-):tak:. Moje siostry zawsze sie denerwowaly, ze nie moga ruszyc moich zeczy bo zawsze zauwazylam ze cos lezy inaczej niz jak ja to zostawilam:wściekła/y::shocked2:. Ale potrafie pozyc chwilke w balaganie, ale jak sprzatam to wszystko ma byc czasami wrecz perfekcyjne, prosto, rowno.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
asieńkaM ja mam wysokie ciśnienie i dlatego ciągają mnie po szpitalach,dzisiaj miałam skan i coś pani sie nie spodobało ale kazała mi czekac do stycznia na wizyte u lekarza:/

reklama
ulalalaa jaka cisza dzisiaj...
ale i tak się witam;)
ja dzisiaj "sprzedałam" dziecko na pół dnia i wyruszyłam do miasta na ostatnie zakupy... 2 godziny spędziłam w trafficu, a kolejne dwie na poszukiwaniu prezentów - masakra jakaś ile ludzi w sklepach... ehhh dobrze że to już koniec.
Tichonku - no widzisz - tak trzymałyśmy kciuki, że akurat wczoraj otworzyli lotniska - specjalne dla ciebie;P
Dzindziusia - oby twoja rodzinka też doleciała;)
Patrycja - gratulacje córeczki:)
lecę dziecko kąpać i do garów trzeba wracać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry