_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Patrycja gratulacje

więc kolacja była o 20.30;-)
oby chociaz te wspólne chwile minęły przyjemnie
Tichonku szczęśliwego lądowania

to tak jak u Vi wychodzi ta 4 dolna..
i trochę mi marudka.. ale nie jest źle..
jedną nocke miała tylko złą jak do tej pory...
poza Tym ja zabiegana , gotowanie sprzątanie , pieczenie gotowanie
i tak w kółko , na bb podczytuję z doskoku , więc już teraz składam wszytskim życzonka, bo zapewne nie każda będzie miała czas jutro wejść.. a już w piątek to pewnie wogóle;-)
u nas też nie ma.. naczy jest , ale minimalnie, że asfalt z pod niego widaćlubiczanka nie ma za co:-) a samochodzik- pewnie coś zamarzło w przewodach:/
tichonek oby lot sie odbył:-)
a u nas sanki leżą i czekają na śnieg,wszędzie jest tylko nie u nas!!!!:/:/:/
ide spac bo mi łeb pęka:/

śllicznaNo to teraz ja sie chwale choinka.;-)
Zobacz załącznik 311272
oj biedulka :-(my mieliśmy 2 lata temu ze szefowa puściła mnie do domu o 20Asienko znam to :-) u mnie to samo ale czekam jak J wroci z pracy i wezmie malego lobuza na spacer to ja wtedy sobie spokojnie porobie bo tak to nie mam jak co chwile do choinki pdochodzi bambki sciaga ehhh w salonie rewolucja przeszla heheheh
Fajnie ze tak rodzinnie Swieta spedzacie u nas jeszcze to niewiadomo jak bedzie czy Szwagier z Rodzina przyjedzie jeszcze znac nie dali ,Wigiliie sami spedzamy zreszta moj J pracuje do 21,pierwszy Dzien Swiat ma wolny a w drugi tez idzie do pracy wiec lipa :-(
Renni piekna choinka :-)

więc kolacja była o 20.30;-)
oby chociaz te wspólne chwile minęły przyjemnie

to super..ja tylko z wieścią,ze Tichonkowa z rodzinką wsiadają wlasnie do samolotu - nawet opuznienia nie miał![]()
Tichonku szczęśliwego lądowania
hahaha ale zdolny synekWłaśnei skonczyłam robić ciasteczka, bo juz zdążyliśmy zjhesc te co były ;-)
Eryk mi pomagał i zobaczył w szufladzie drewniana łyzkę , zapytał czy moze sie nia pobawic, oczywiscie zgodziłAM sie, myslalam ze bedzie udawał ze gotuje, a on zobaczcie co zrobił
![]()

gratuluje ząbkaNo a Danielek ma kolejnego zębólca-dolną 4kę))))))))))))
to tak jak u Vi wychodzi ta 4 dolna..
i trochę mi marudka.. ale nie jest źle..
jedną nocke miała tylko złą jak do tej pory...
poza Tym ja zabiegana , gotowanie sprzątanie , pieczenie gotowanie
i tak w kółko , na bb podczytuję z doskoku , więc już teraz składam wszytskim życzonka, bo zapewne nie każda będzie miała czas jutro wejść.. a już w piątek to pewnie wogóle;-)Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia
towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok.
Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania,
spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne
oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań
towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok.
Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania,
spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne
oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań

chyba zamarzła a ja mam :-) P ma manię mycia naczyń 1-2 w nocy to może przez to że jak był największy mróz to on puszczał wodę
ale i tak na wszelki wypadek nalałam pełną wannę