reklama

Mamy z Irlandii!!

Patrycja gratulacje
lubiczanka nie ma za co:-) a samochodzik- pewnie coś zamarzło w przewodach:/

tichonek oby lot sie odbył:-)

a u nas sanki leżą i czekają na śnieg,wszędzie jest tylko nie u nas!!!!:/:/:/

ide spac bo mi łeb pęka:/
u nas też nie ma.. naczy jest , ale minimalnie, że asfalt z pod niego widać:-p
No to teraz ja sie chwale choinka.;-)
Zobacz załącznik 311272
ślliczna

Asienko znam to :-) u mnie to samo ale czekam jak J wroci z pracy i wezmie malego lobuza na spacer to ja wtedy sobie spokojnie porobie bo tak to nie mam jak co chwile do choinki pdochodzi bambki sciaga ehhh w salonie rewolucja przeszla heheheh
Fajnie ze tak rodzinnie Swieta spedzacie u nas jeszcze to niewiadomo jak bedzie czy Szwagier z Rodzina przyjedzie jeszcze znac nie dali ,Wigiliie sami spedzamy zreszta moj J pracuje do 21,pierwszy Dzien Swiat ma wolny a w drugi tez idzie do pracy wiec lipa :-(

Renni piekna choinka :-)
oj biedulka :-(my mieliśmy 2 lata temu ze szefowa puściła mnie do domu o 20:dry:
więc kolacja była o 20.30;-)
oby chociaz te wspólne chwile minęły przyjemnie:tak:
ja tylko z wieścią,ze Tichonkowa z rodzinką wsiadają wlasnie do samolotu - nawet opuznienia nie miał :tak:
to super..
Tichonku szczęśliwego lądowania
Właśnei skonczyłam robić ciasteczka, bo juz zdążyliśmy zjhesc te co były ;-)
Eryk mi pomagał i zobaczył w szufladzie drewniana łyzkę , zapytał czy moze sie nia pobawic, oczywiscie zgodziłAM sie, myslalam ze bedzie udawał ze gotuje, a on zobaczcie co zrobił :baffled::-D
zdj%C4%99cie.JPG
hahaha ale zdolny synek:-D
No a Danielek ma kolejnego zębólca-dolną 4kę:)))))))))))))
gratuluje ząbka
to tak jak u Vi wychodzi ta 4 dolna..
i trochę mi marudka.. ale nie jest źle..
jedną nocke miała tylko złą jak do tej pory...

poza Tym ja zabiegana , gotowanie sprzątanie , pieczenie gotowanie:-pi tak w kółko , na bb podczytuję z doskoku , więc już teraz składam wszytskim życzonka, bo zapewne nie każda będzie miała czas jutro wejść.. a już w piątek to pewnie wogóle;-)
Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia
towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok.
Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania,
spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne
oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań:)
Aby przy świątecznym stole
nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery.

reklama
anineczka w poniedzialek to jeszcze niewiadomo To zalezy ile ludziska w piatek wykupia w dunnsach swierzej zywnosci A we wtorek to juz napewno do pracy

moniadan sliczna lyzka :-D:-D synus zdolny :tak::tak:

lubiczanko gratuluje kolejnego zabka

super ze tichonek wylecial bez problemow

aha bo mialam sie pytac moniadan cio to za sprzety domowe polecasz??

Ostatnia edycja:
moniadan duzo slyszalam o thermomixie Tesciowa kiedys miala (w czasach kiedy wszystko sie z usa wysylalo) i chwali sobie Ja nigdy nie mialam z nim do czynienia ale wlasnie ostatnio coraz bardziej rozwazam kupno takiego sprzetu bo wszyscy ktorzy mieli wypowiadaja sie w samych superlatywach A jakie sa tu ceny tego jesli moge spytac Nio i jak juz zakonczysz szkolenia to chetnie bym sie zapoznala z tym sprzecikiem jesli bedzie taka mozliwosc

Witam
Monia super łycha:)
No u mnie sie sernik piecze(mam nadzieje że wyjdzie:)
Na Thermomixa ja tez mam chrapke:)))

Laseczki zostały mi białka i mysle co znich mogę zrobić, może macie jakiś pomysł na cos fajnego (oprócz bezów).

zrob lukier i polej nim sernik : do miski wbić białko, dodać cukier puder i sok z cytryny i kręcić mikserem do uzyskania gładkiego lukru. Gotowym polewać ciasta.

mozna tez to tych bialek wbic cale jajka i masz lekko rozcienczona jajecznice na kolacje ;-)

Moniadan :-D:-D ta łycha to wygląda jak Hultaj Chochla z Super Cyfr :-D:-D:-D nie ma co Eryk jest bardzo kreatywny :tak:
Ja zakupy zrobione już chyba wszystkie jutro jadę jeszcze po jednego łososia bo skoro w takiej cenie to się zamrozi na później :-) a jutro zaczynam gołąbki i inne rzeczy :-)
edit: zapomniałam napisać słuchajcie jakie jaja sąsiedzi moi z jednej i drugiej strony nie mają wody:no: chyba zamarzła a ja mam :-) P ma manię mycia naczyń 1-2 w nocy to może przez to że jak był największy mróz to on puszczał wodę :confused: ale i tak na wszelki wypadek nalałam pełną wannę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pauletta to moze nie zakrecaj do konca na noc
Szok z ta woda
W Pl to nie do pomyslenia
Dzindusia kosztuje 960e caly zestaw plus ksiazka i 3 lata gwarancji
Mozna na raty i oczywiscie ze bedzie mozliwosc zobaczenia :-)
Emma spala po polidniu 3godz i jeszcze nie spi
A ja chyba zaraz zasne na kanapie jak co wieczor
Ps dzieki za pochwaly lyzki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry