Aniaa83
Fanka BB :)
Dzien dobry
Tichonek musisz pozytywnie myslec...mam nadzieje ze polecicie....
ja od J to sie naslucham o lotnisku ogolnie to maja bajzel jak nic takie duze lotnisko a zero organizacji....dobrze ze moj J tylko sprzety jezdzdace i obslugujace samoloty naprawia ....Pamietam jak ktoregos razu lecialam sama z Natali do Polski a J akurta w tym czasie byl w pracy jak wchodzilysmy do samolotu to jeszcze raz przyszedl sie z nami pozegnac...zebys widziala miny pasazerwo wsiadajacych heheheh usmialam sie wtedy jak nie wiem
Sczesliwej podrozy zycze Tobie i Twojej rodzince :-)na dlugo lecicie?
Lubiczanka dobrze miec w domu taka zlota raczke :-)moj tez wszystko naprawi kluczy tez ma pelno w koncu jest mechanikiem czasmi to mnie wkurza bo jak po sklepach z ubraniami to mnie popedza a jak wejdziemy do sklepu z narzedziamy to chodzi i sie zdecydowac nie moze co chce kupic najlepiej to by wszystko kupil;-)
Asienka powodzenia na wizycie,daj znac jak bedziesz juz po
Asienka_R co u Ciebie?jak Anulka?
Gratulacje dla Patrycji!
Dzis mialam fatalna noc cora co chwile plakala niewyspana jestem...
Dzis mam w planach zrobic dwa ciacha i galarete
Tichonek musisz pozytywnie myslec...mam nadzieje ze polecicie....
ja od J to sie naslucham o lotnisku ogolnie to maja bajzel jak nic takie duze lotnisko a zero organizacji....dobrze ze moj J tylko sprzety jezdzdace i obslugujace samoloty naprawia ....Pamietam jak ktoregos razu lecialam sama z Natali do Polski a J akurta w tym czasie byl w pracy jak wchodzilysmy do samolotu to jeszcze raz przyszedl sie z nami pozegnac...zebys widziala miny pasazerwo wsiadajacych heheheh usmialam sie wtedy jak nie wiem
Sczesliwej podrozy zycze Tobie i Twojej rodzince :-)na dlugo lecicie?
Lubiczanka dobrze miec w domu taka zlota raczke :-)moj tez wszystko naprawi kluczy tez ma pelno w koncu jest mechanikiem czasmi to mnie wkurza bo jak po sklepach z ubraniami to mnie popedza a jak wejdziemy do sklepu z narzedziamy to chodzi i sie zdecydowac nie moze co chce kupic najlepiej to by wszystko kupil;-)
Asienka powodzenia na wizycie,daj znac jak bedziesz juz po
Asienka_R co u Ciebie?jak Anulka?
Gratulacje dla Patrycji!
Dzis mialam fatalna noc cora co chwile plakala niewyspana jestem...
Dzis mam w planach zrobic dwa ciacha i galarete

, wchodziła na krzesełko i sobie wyciągała z szafki. No i kiedyś miała zaparcie i mama kupiła jej syropek a małą wypiła cały

a ja nie mam jak posprzątać