reklama

Mamy z Irlandii!!

No Anineczko nie mamy daleko do siebie, tym bardziej, że ja przeciętnie 2 razy w m-cu jestem w Portlaoise.
W lipcu nawet codziennie bywałam u dziewczynek.
Może kiedyś uda nam się poznać osobiście.
Ostatnio byłam 15tego.

reklama
Hejoo laski :-) kurde ja też bym chciała jakąś konsolę ale sobie tylko pomarzyć póki co mogę :no::sorry2::sorry2::dry: ja busy busy czasu ni mam na nic i wpadam i wypadam CU :-)
Anineczko i ja polecę to co moniadan :tak::-) kochana ja ten sprzęt mam już co najmniej od 12 lat jak nie dłużej a cały czas chodzi jak ta lala ;-)
Bina jak dobrze że Wam się nic nie stało ;-)
Dziewczyny pisać mi tu pomysły na zrobienie całego łososia :tak: tylko nie w panierce ale pieczonego najlepiej :tak:

Aga Natalia to kruszynki leżały w Portlaoise?
no to teraz zapraszam jak będziecie w mieście u mnie ;-);-)

Pauletta wiem co to za sprzęt i z czym się je bo też użytkowałam jak mieszkałam w Pl i on dalej stoi u mojego ojca,niestety nowa pani go sobie przywłaszczyła i mi ojciec go nie odda :evil:
ale tutaj zawsze będę to polecała i nikt mi nie wmówi,że to jest beee;-):-D
ja jak już mówiłam mam chamskie podniebienie co do łososia :-p:-D:-D;-)

Anineczka m-c w Dublinie a potem m-c w Portlaoise, bo to był szpital, który wybrałam, więc tam należałyśmy.
Miały wcześniej tam być przewiezione, ale miejsca nie było.

Natusię rodziłam w Portlaoise.

rozumiem Aga Natalia :tak::tak:

właśnie dostałam sms-ka ze szkoły.Zaczynamy od 10 stycznia,trochę szkoda,bo miało byc przedstawienie dzieci odnośnie świąt,no ale cóż....bezpieczeństwo najważniejsze,a nie wiem jak dojechałabym z dzieciakami do szkoły bo wciąż pada śnieg ;-):sorry2:

Dzień dobry
No a u nas za groma niegu...ino mróz daje,że szok:(
Pauletta-sama szukałam po całym necie i ze wszystkich najczęściej pojawiających się opinii wyczytała,że najsmaczniejszy jest w...soli ino;)jeśli lubicz rybkę z cytrynk,to w tym przypadku lepiej użyć np.pomarańczki-o łagodniejszym smaku,żeby łososiek nie stracił swojego smaku:)
Tichonek-bardzo Ci życzę żebyście wylecieli.choć myśli mam czarne,to kciuki trzymam tak mocno zaciśnięte,że palce sinieją;)
Anineczko-a nasze dzielnie do czwartku muszą posuwać;)Ale jak dla mnie to dużo lepiej,bo się mogę zająć"swoimi"sprawami;)
Wiesieńko-uuuu-bidulko...Mam nadzieję,że mąż podrzuci,bo nie wyobrażam sobie spacerku w taką temperaturkę pośród zamieci i sniegu;)
Margaritta-a jak tam przedszkole Nikusi?Nie odwołali?
Bina-dobrze,że jesteście cali:)
Ewelcia-jest już u Was woda?
Kasiuleczko-Wy to też macie przeboje:/
A nam wczoraj jakieś licho weszło do domku(w cudzysłowie)-auto nie chciało odpalić,piec grzał jakby chciał a nie mógł...Całe szczęście mój majsterkowicz się za wszystko zabrał-okazało się,że jak podłączali(zmieniali)nam sondy lambdy to brakowało napięcia między jedną...i się bezpiecznik zjarał(w takich chwilach dziekuję J,że tak się upiera przy kupnie różniastych narzędziowych dupereli ,bo akurat ostatnio zakupił taki"śrubokręcik"do sprawdzania napięcia:))),a na piecu-fachowiec przestawił temperaturę...a J szukał jak szalony;)ale już jest cacy:)))
No-idę się ubrać-a Wam miłego dnia:)

Bry:-)
W nocy nie padało,teraz też nie pada i prognozy śniegu w Swords jak na razie nie pokazują:-)Lotnisko od 7-ej czynne i loty ruszyły:tak:Oby się teraz tylko pogoda nie załamała:baffled:Jak na razie jest dobrze:tak:
Idę łeba myć i coś wszamać;-)
PATRYCJA3007 urodziła 15 grudnia córeczkę Jennifer:tak:
Ogromniaste gratulacje,niech córcia zdrowo się chowa:-)
1817750pthntc3gho.gif

Ostatnia edycja:
Witam
Jaki mróz na dworze , skrobałam auto chyba pół godziny :/
Wczoraj L przywiozl sprzet ale ja juz spalam wiec zaraz ide testuje i od razu napisze:)
Szybka kawka i do robienia gołabków sie biore.

Gratulacje dla Patrycjii!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej
Gratulacje dla Patrycji
Kamcia to czekam na relacje
Tichonkubzycze spokojnego lotu bo wierze E wylecicie

A ja od wczoraj nie mam netu na kompie nie wiem o co chodI bo na tel dziala normalnie
Milego dnia zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry