reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko- nasz kumpel samego pleya, nowego ze sklepu kupil za 260e (jakies 2 tyg. temu), moze po swietach bedzie jeszcze taniej!
A ten jojstick i kamere kupil uzywane za 40 na gumtree.

reklama
dzięki renni napewno będziemy się rozglądac za czymś tańszym,teraz muszę sobie jakiś przyrząd do szatkowania,mielenia kupic,no jakiś malakser .
może jakieś propozycje i walka umysłów? bo ta poprzednia mi się bardzo podobała ;-)

witam sie i ja z wieczora,
dawno mnie nie bylo, ale ciagle cos a teraz swieta i przygotowania ktroe zaczne jutro:szok:. Wpadlam tylko na chwilke, jutro pewnie autobusy znow nie beda jezdzic, dzis fartem wrocilam do domu, skonczylam o 4 a jak odbieralam Asie od niani to juz nie jezdzily:no:, wiec jutro albo luas albo z buta:dry:
Tichonek - oby sie udalo;-), chociaz na jutro tez snieg zapowiadaja:-(

Anineczko ty wiesz co ja ci polece ;-)

A ja jak rano bylam za playem to tera znow xbox gora :-D
Kamcia jak tam testowalas???
A jeszcze roznica cenowa to tylko 50e wiecejnza playa caly zestaw

moniadan ach wiem kochana wiem i jak tylko zaczniesz te szkolenia to zapraszam do mnie na prezentację :-);-)
a jak na razie,coś tańszego:sorry2::-D

Bina własnie miałam pisac,jejku współczuję rozwalonego auta,ogólnie przeżyc.To się narobiło :shocked2: Dobrze,że Wam się nic nie stało :tak::tak:

wiesieńko a daleko masz do pracy? Bo Dublin widac sparaliżowany :szok:

witam wieczorową porą:)
Tichonku - no kurcze trzymam kciuki, żebyście wylecieli, ale coś czarno to widzę...;/ Agusiek też przecież leci we czwartek z Dublina... a może z Shannon polecicie?
Kasiuleczka - ja tam straszyć cię nie chcę, ale śniegu brak, za to mróz taki, że szok... więc raczej rury znów pozamarzały

Witam wieczorkiem
Jeszcze nie testowałam...
Ogl film i denny jak cholera (strata czasu) - Amerykanin
W Galway nie ma tragedii z pogoda zimno jest, ale śniegu nie ma wiele.
Anieczka w Argosie maja promocje:)

reklama
Aga Natalia zdrówka dla rodzinki.
To my nie tak daleko od siebie mieszkamy ;-)
U nas non stop sypie,jutro sama chyba nie pojadę do szkoły,zwłaszcza,że ja z górki muszę zjechac :sorry2::dry:

Kamcia testuj no!!!!:-D:-D

wiesienka no to ładnie.Ale jutro nie zapowiada się lepiej :sorry2: może dadzą offa z pracy? :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry