reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Odebrałam Oliego z przedszkola i pojechalismy do Papu i do Tesco i po prostu masakra korki , parkingi pełne , więc Monia nastaw sie na to jutro:/ Miałam jeszcze jechac do centrum ale odechciało mi sie :/

lubiczanko własnie Mikołaj i prezenty jutro :nerd: chciał nie chciał pojedziem:tak:;-)

Tichonku pewnie juz w drodze na lotnisko jestes albo i dalej. Szczęśliwego lotu Wam zycze.. do napisania :*

Nikola oczywiscie spi starszyzna zniknęła - miodzio :happy2:

Witam

dziewczyny mam pytanie.
Czy wasi mężowie mają wolne 27 i 28 grudnia w związku z tym,że święta wypadają na weekend?

Kamcia się uśmiałam z twojego testowania.No i co kupujesz ten kinect? Bo teraz znowu mnie zachęciłaś na xboxa :szok::-D:-D

Witam!
My kolejny dzien bez wody!!!!
Ja sobie dalej nie wyobrazam....na serio niczego tak bardzo nie pragne teraz jak wody

U mnie tam snieg nie sypie:no:...wczoraj wieczorem tylko troche popadalo...dzis lezy tyle tylko ze bialo jest!!!!
Ale zimno jak nie wiem co?
Przed 9 bylo -8

Kamcia:-D:-D:-Dna testera sie nadajesz:-D

mlody cos mi dlugo spi...hmmm chyba zaraz sie obudzi!!

spadam cos zjesc bo glodna zem/.....

anieczka powiem Ci tak gdyby L nie sprzedał Playa to bym kupila move, ale że mamy Xboxa to moze sie skusze na kinecta:))(Choć tego nie planowałam, ale L tez sie napalił)
MoniaD ja przedwczoraj jechałam o 10 i nie było żle, ale im bliżej Świąt tym woększa trgedia jest.
No dawajcie co jeszcze mam testowac hihi bede Testerem

Gołabki sie juz gotuja, obiadek(pulpeciki z serem i pieczrkami tez:), tak myśle że zabiore sie za sernik. Wogóle serniki moga stac kilka dni prawda???
Zapuściłam se muze i tańcze po kuchni hihiih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry