reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam
ja w pracy mam jazde bez wody, klienci nie moga sie kapac, ograniczone jedzenie, herbata masakra.
Anieczka super pomysl z tym spotkaniem bedziemy wspolnie smierdziec.
sadrulinska wspolczuje sasiadki.
tichonek wy macie jeszcze snieg ?
zdrowka zycze chorowitkom.
ja tylko marze o cieplej kapieli..
podobno naprawili przecieki bo dzwonilismy do county council, ale gowno prawda bo wody nie ma. podejrzewam ze zamykaja rury co troche w innym rejonie miasta zeby nadrobic rezerwe wody. i zapowiadaja ze potrwa to jeszcze tydzien!!

Hejoo laski ja się nie wypowiadam na temat mojego samopoczucia jakby mnie czołg przejechał z Zuzką też zero poprawy a to już drugi dzień antybiotyku i sterydów :no: idę z nią po południu znowu do lekarza niech coś wymyślą bo ja się nie mogę patrzeć jak ona się męczy :no: acha i ja wodę mam chociaż tyle dobrze ;-) ale ciśnienie jakieś słabawe :sorry2:
Andzulina tu jest :tak:GalwaySPCA

Wiem ze nie w temacie ale i tak tutaj wszystkie panie najczęściej zagladaja więc zapraszam
Kurs odbedzie się w KLUBIE MAM więc można zabrac ze soba dzieci
Zdobądź nowy zawód
Kurs! Stylizacji Paznokci
Metoda żelowa , zdobienia , zestaw startowy w cenie kurs zakończony egzaminem i opatrzony Certyfikatem [FONT=&quot]HNS, który zaświadcza o posiadaniu odpowiednich kwalifikacji zawodowych do przeprowadzania profesjonalnych zabiegów przedłużania i stylizacji paznokci metodą żelową[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
, szkolenie trwa dwa dni sobota i niedziela
Cena 450euro.
Można starać sie o dopłatę z Socialu 320 euro! walfare payment -BTE 2 FORM back to education
planowany termin kursu 15-16 styczeń
FORMULARZE DO WYPEŁNIENIA I ZŁOŻENIA JUŻ PRZY WPŁACIE ZALICZKI ZA KURS
Nie zwlekaj, tel. 0851060195

TUAM ROAD RETAIL CENTRE GALWAY

Aaniu-nie ma sprawy-zgłaszaj się;)ale zaczęłam mieć rozterki między Egiptem a Kanarami-bo tu lot w większej ilości do wyboru i więcej opcji:/Pomyślimy:)
Marta-kusząca propozycja:)))
Pauletta-współczuję...Mojego lekarza nie będzie do wtorku,więc nie wiem jak tym moim dzieciaczkom pomóc-Daniel się słania na nogach:(Dla Was uściski-i niech ten poligon się już Wam skończy;)
Kamcia-to i hotel dopadł brak wody?Masakra-wyobrażam sobie złość klientów:(Ale to przecież nie Wasza wina:)
VikamciaG-no sąsiadów brak-przynajmniej takich z wodą;()
Tichonek-no to już połowę masz za sobą-super-teraz z górki:)))

Ostatnia edycja:
hej;-)
no nie moge! właśnie przed chwilą hania miała atak złości zaczeła sie drzeć bo poszła na kare, żeby sie uspokoić i słysze jak ktoś dzwoni i wali do drzwi :sorry2: lece otworzyc a tam jakas babka w szlafroku i do mnie : dzieńdobry po polsku:happy2: mieszkam tutaj półtorej miesiąca i te dziecko zawsze sie tak drze, nie mysli pani, ze sa jakies srodki na to zeby je uspokoic?:szok: a ja do niej, moje dziecko ma wlasnie atak zlosci i probuje sie uspokoic w soim pokoju, nie zamierzam je sprac tylko dlatego zeby pani obok miala spokoj :-D i zamknelam jej drzwi przed nosem:sorry2:
:szok::szok::szok::-D:-D:-Dco dziwne babsko!!!!ale dobrze jej odpowiedzialas:tak:

Witam
a ja oszaleję-bez kąpieli 2gi dzień:((((wczoraj rozwozili wodę,więc pewnie to coś na dłuższą metę...
Daniel mi chyrla jak stary gruzlik-muszę jakiegoś lekarza znalezć,bo 3noce bezsenne-płuca wypluwa,jeść nie chce-normalnie życie jest takie"cudowne"...Na pocieszenie mam tylko to,że szukamy wczasów na kwiecień-na Święta-póki co obstaję przy Egipcie,ale zobaczymy:)))))
Lubiczanko zdrwka dla malego!!!!
i udanych poszukiwan wczasow!!!!

widzialam ze Anineczka spac po nocach nie moze i liste "smierdziuchow"zalozyla:-D:-D:-Dja juz chce sie z niej wypisac.....
Wode mam:-):-):-):tak::tak::tak:
Ciesze sie jak malej dziecko:-D
drugie pranko nie dawno skonczylo sie prac,a mam jeszcze ze dwa:rofl2:

U nas nie ma wody i to chyba w calym Balbriggan bo do znajomych dzonilismy i tez nie maja wody ehh dobrze ze pranie wczoraj porobilam i jeszcze na dokladke ogrzewanie nie dziala bo nie ma cisnienia.J teraz pojechal po wode wlasnie przed chwila dzwonil i mowi ze w dansie nie ma wody w 5 l bankach :szok:

Ewelcia się wypisuje za to Aania się wpisuje na imprezkę :-D:-D:-D
Ja kupiłam w Tesco 5 l wody,a zaraz jadę do punktu gdzie zalewają baniaki :tak::tak:
Ja na szczęście też poprałam wszystko przed ,tak jakbym przeczuwała,że braknie wody :dry::dry:

Kamcia w hotelach to masakra jak nie ma wody,mam nadzieję,że choc w szpitalach jest :tak::tak::dry:

Pauletta kurcze nie ciekawie u was.:-(

reklama
Do góry