reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

martuśka powstrzymaj się do jutra.Tak to dziecko będzie starsze od rówieśników,a nie najmłodsze ;-)

witam
martuska dokladnie niech dziecko bedzie najstarsze w klasie;) Mowilam ci ze urodzisz w Nowym roku ;)

Martuska poczekaj do jutra...jeszcze pare godzin zostalo...lepiej to jak dzidzia ze stycznia.
MAm znajoma ktora jest z 31 grudnia i w szokle sie roznila od nas...np.ode mnie bo ja ze stycznia;-)...a ona tak jakby caly rok.
Jak ja chodzilam to ona sie dopiero urodzila i mama zawsze z jej mama wspominaly to ze ja ja w wozku bujalam:-D:-D:-D
Ale ze mna i moim bratem podobnie...rocznikowo niby 2lata roznicy ale praktycznie to 3 bo ja ze stycznia a on z grudnia;-)

Mój M też chce zebym urodziła w nowym roku.Po za tym mój strszy brat jest z 1stycznia i ma byc chrzestnym Kacperka wiec może maluszek zrobi wójkowi prezęt;-)

Witam
Może mi pomożecie, mam pytanie odnośnie podróżowania samolotem. Mianowicie czy jak nie wykupie ubezpieczenia to w razie odwołanego , opóznieonego lotu, czy zgubionego bagazu, jestem jakos chroniona czy jak to wygląda. Bo po tych ostatnich zajsciach chcę być pewna.
No w końcu place za lot i cos sie wydarza nie z mojej winy..
Dzieki
My sie zbieramy na Sylwka, udanej i babęlkowej nocy życze Wam:)))

reklama
Jak tam dziewczynki sie bawicie ;-)
Misia sluchasz Feela ;-) graja we Wrocku
Ja sie zdrzemnelam i czuje sie w miare dobrze
M zrobil mi frytki bo mialam ochote
Kupil tez Baylejsa ale ja nie skorzystam

Zycze wam udanej zabawy :-)

Do góry