reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hello!
wiesieńko najcudowniejsze życzenia wszystkiego najpiękniejszego! i pociechy z asieńki! :tak:
moniadan zarzuć no przepisem na te ciasteczka:tak:
kupiliśmy wczoraj dzieciom prezenty na urodziny 2 tygodnie wczesniej:-D i juz z nich korzystają:-D

reklama
Witam
MASAKRA JAK WIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta-u nas średnio raz w tygodniu na obiad taka babka,ale w różnych wersjach-z pieczarkami,czasem pół na pół surowe z ugotowanymi ziemniorami z jajkami i mąką,zawsze obowiązkowo jakiś sosik-ja uwielbiam grzybowy:)
Wiesieńko-samych radosnych dni przepełnionych uśmiechem i radością-wszystkiego NAJ!!!
Misia-hmmm ja nie wiem,ale osobiście jak do 8,9tej poleżę to dla mnie za dużo-nie potrafię tak leniuchować:(((Ale szczerze mówiąc,to mnie trochę"kłuje" kiedy widzę,że np.taki mój J potrafi;)
Aaniu-to kiedy zakupowe szaleństwo?
A z moją przeprowadzką-połowa garażu zawalona kartonami a i tak np.pakowanioa w kuchni końca nie widać:((((
Miłego dnia-i dobrze radzę-jeśli nie musicie nie wychodzcie z domków-chybaże tylko tu takie tornado przechodzi:/

Witam z rana :)
U mnie weekend stresowy dostałam wezwanie do szpitala na dziś bo mam guzy na tarczycy i jeden się powiększa w niepokojącym tępię :( Tak wiec stres mam

Wiesieńko spełnienia marzeń
Marta ja nie wiem co to za babka ale bardzo chętnie o przepis proszę
Aniaa83 przyjemności na zakupkach :)
Sandrulińska ja zawsze tez dzieci obdaruje wcześniej i w dzień imprezy mi jakoś głupio i zawsze jeszcze coś dostają :D

Ale dzisiaj wieje masakra jakaś

Witam
Patrycjabaczkowska mam nadzieje że wszystko bedzie ok!!
Lubiczanko powodzenia w pakowaniu:)
Olivier w przedszkolu, ja ogl TVN.
U nas były wiatry kilka dni temu a teraz ucichło:) Wygonilam je do Cashel:))

Bry:-)
wiesienko Sto lat i jeszcze więcej,spełnienia wszystkich marzeń:tak:

patrycjabaczkowska
ojej,to nieciekawie.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze:tak:Zdrowia przede wszystkim życzę:tak:Też mam kłopoty z tarczycą,ale jestem po operacji...
I ja wiem co to baba ziemniaczana:-pPyszotka jak dla mnie,ale mój Radek nie chce jeść i rzadko u nas gości.Najbardziej lubię polaną kwaśną śmietaną:-p
Aniaa takie zakupki to mega przyjemność:-)Wiem coś o tym,nie mogę wyjść ze sklepu,nie mając choć jednej rzeczy dla Mateuszka,za każdym razem jak tylko jest stoisko dziecięce:sorry:I tak w sobotę zakupiłam spodenki,komplecik-spodnie,bluzka,koszulka i skarpetki maciupki:-D
U nas też targa niemiłosiernie:baffled:I do tego bardzo zimny ten wiatr:baffled:Wcale nie czuję tych 11 st.co mi termometr wskazuje:sorry:O i właśnie się ciemno jak w tyłku zrobiło i leje:baffled:

Witam poniedziałkowo
Dobrze, że się nie rozpisałyście:laugh2::-p

Wiesienko wszystkiego najlepszego:-)

Miesiąc w Polsce faktycznie troszkę długo, ale jak mus to mus. Dentysta nas czeka z M, brrr i całe mnóstwo spraw I na święta będziemy:-), jakoś damy radę:-p

Madbebe u nas metoda zabawy z Anią też działa. W weekend cały czas bawiła się ze mną albo z M i była wniebowzięta, grzeczna, uśmiechnięta, prawie jej do głowy głupie pomysły przychodziły. Muszę się w więcej książek zaopatrzyć, bo już znamy je na pamięć. Bo czytanie to jest to, co Anusia lubi najbardziej:-D Wiadomo, że nie zawsze tak się da, żeby cały czas być tylko dla niej ale widocznie moje dziecko tego potrzebuje. Najgorzej jest jak zaczyna jej się nudzić to wtedy jęczy. Najczęściej wypada to w porze robienia obiadu, ale jakąś zabawkę jej dam i ok

Tichonek-normalnie to i ja tak miałam...ale tym razem jest inaczej jakos tak:(((Póki co na jednej sukienusi poprzestałam;)))A nóż się przyda;)
Patrycja-powodzenia życzę...
Kamcia-toś Ty taka:p

Hejoo laski :-) przywitam się z Wami kochane i mykam ;-) dobry humorek dizś trzeba wykorzystać choć mimo humorku ktoś mi cierpliwość podprowadził:eek::confused2: dobrze że mi konsekwencja została dzisiaj półgodz walczyłam z Wiktorem aby zjadł kanapkę bo on chciał gofra więc najpierw kanapka później gofr no i wygrałam :tak: dobra lecę przewinąć śmierdziela ;-)
Wiesienko 100 lat :-):-):-):-)

Hej Dziewczyny dawno mnie tu nie było. Mam do Was pytanie odnośnie sklepu z art. dla dzieci i niemowląt znajdującego sie w Dublinie o nazwie BABYCARRIER i posiadającego sklep internetowy. Czy może korzystałyście z usług tego sklepu??? Z góry dziekuje. Pozdrawiam

reklama
Do góry