reklama
moniadan-co do tej kiszki..: ciasto jak na babke,z tym ze pakujesz je w jelita swinskie;-)-stad kiszka.
MartaF-mi mama zawsze przywozi jak przylatuje i sobie zmarazam
Tym razem poszly na bierzaco;-)
lubiczanko-buziak dla Dadzi!
Mala dzis padla w 2minuty
Ide bo ogladam telekamery a juz po przerwie;-)
Spokojnej nocki
MartaF-mi mama zawsze przywozi jak przylatuje i sobie zmarazam

lubiczanko-buziak dla Dadzi!
Mala dzis padla w 2minuty

Ide bo ogladam telekamery a juz po przerwie;-)
Spokojnej nocki
wiesienka123
mama Asi
Wszystkim dziękuje za życzenia:-):-):-) wczoraj był szampan i prezent, ale dziś tez milo bo dziewczyny w pracy zrobiły mi niespodziankę;-)
kasiuleczka25
Fanka BB :)
wiesienko wszystkiego naj naj naj....
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!
Najlepsze zyczenia dla Wiesienki!
U nas jakby lepiej...kupilam Aaronowi ten Lenmsip (czy jak to tam sie pisze)i kurka wodna....szybko dziala! Wstal i mowi,ze juz go glowa nie boli i z kosci i stawow tez mu zeszlo. Teraz sie czuje calkiem niezle...takze ufff....chyba wraca do zywych.
Obejrzelismy wlasnie One born every minute. Skrecalam sie tu na kanapie razem z tymi kobietami,choc tej jednej to sama bym policzek na uspokojenie wymierzyla bo panikowala okrutnie,a trzecie dziecko juz rodzila! Wogole te kobiety...czizas....mlode niby, a wygladaja jak babulenki....ta panikara to normalnie jak 60 wygladala! Strasznie szybko sie starzeja...W kazdym badz razie moment narodzin tych malutkich pysiow-niezmiennie cudowny...rycze zawsze
Ach! Nie moge sie doczekac swojego malego tuptusia-Tymusia
Czas zapiernicza tak,ze ani sie obejrze a bede sie gazowac
Milej nocki moje mile..ja chyba jeszcze kanapke z nutella wciagne...a co!
Ps-Moniadan-chcialam mu postawic banki ale moj maz na takie rzeczy to jak na szarlatanstwo patrzy.Uszu tez nie dal sobie wywoskowac...choc mi zawsze robi ten zabieg bo ja uwielbiam!!
Najlepsze zyczenia dla Wiesienki!
U nas jakby lepiej...kupilam Aaronowi ten Lenmsip (czy jak to tam sie pisze)i kurka wodna....szybko dziala! Wstal i mowi,ze juz go glowa nie boli i z kosci i stawow tez mu zeszlo. Teraz sie czuje calkiem niezle...takze ufff....chyba wraca do zywych.
Obejrzelismy wlasnie One born every minute. Skrecalam sie tu na kanapie razem z tymi kobietami,choc tej jednej to sama bym policzek na uspokojenie wymierzyla bo panikowala okrutnie,a trzecie dziecko juz rodzila! Wogole te kobiety...czizas....mlode niby, a wygladaja jak babulenki....ta panikara to normalnie jak 60 wygladala! Strasznie szybko sie starzeja...W kazdym badz razie moment narodzin tych malutkich pysiow-niezmiennie cudowny...rycze zawsze
Milej nocki moje mile..ja chyba jeszcze kanapke z nutella wciagne...a co!
Ps-Moniadan-chcialam mu postawic banki ale moj maz na takie rzeczy to jak na szarlatanstwo patrzy.Uszu tez nie dal sobie wywoskowac...choc mi zawsze robi ten zabieg bo ja uwielbiam!!
lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Przymrozilo w nocy-doskonale,bo nie wieje
A ja zaraz po odprowadzeniu dzieci do szkoły(całe szczęście Dadzi ten kinolek tak nie spuchł)jadę po klucze...J mnie prosił żebym nic sama nie przewoziła,ale zobaczymy...Niby mają tam się kręcić jeszcze do południa zeby nam chatkę wypucować...i wolałabym się nie martwić,że coś wsiąknie...a w takim razie pomaluję pokoje dzieci-tu,bo zostały ślady po naklejkach:/Miłego dnia drogie Kobitki
Przymrozilo w nocy-doskonale,bo nie wieje
S
sandrulińska
Gość
hello!:-)
no przymroziło a ja głupia myślałam ze bedzie tak jak ostatnimi dniami ciepło i skrecilam ogrzewanie
lubiczanko spokojnie z tym malowaniem , nie przemeczaj sie ;-)
misia dobrze, że mąż wraca do zdrowia
ja tak nie patrze na te babeczki ze krzyczą i ze nie powinny , panikowac i wogóle
uwazam ze to taka sytuacja kiedy kobieta jest na krawedzi wytrztmalosci fizycznej i psychicznej i jest normalne ze regauje tak a nie inaczej
sama darłam jape pod niebiosaa
bina wpadaj kiedy tylko masz czas:-)
no przymroziło a ja głupia myślałam ze bedzie tak jak ostatnimi dniami ciepło i skrecilam ogrzewanie

lubiczanko spokojnie z tym malowaniem , nie przemeczaj sie ;-)
misia dobrze, że mąż wraca do zdrowia

bina wpadaj kiedy tylko masz czas:-)
biola
szczęsliwa mama
Hej wisienko wszystkiego najlepszego
)))
Nie odzywalam sie pare dni bo nas chorobska nawiedzaja,i jakos weny mi brak
(Dziewczyny kiedy bedzie cieplo ??????
W poniedzialek jade na USG ciekawe czy potwierdza synala heeeeee oby bo ciuszki juz zapakowane czekaja na kuriera
)
Lubiczanki bezstresowej przeprowadzki ci zycze uff podziwiam cie w ciazy i 3 dzieci,ale zdjecia palacyka zrobisz co?????
Misia nie przejmuj sie ze twoj nie chce baniek moj to samo i nie wytlumaczysz mu ze bedzie mu lepiej nie on wie swoje i juz
)
ok kobitki zmykam kacperka zaprowadzic do szkoly
)
Nie odzywalam sie pare dni bo nas chorobska nawiedzaja,i jakos weny mi brak
W poniedzialek jade na USG ciekawe czy potwierdza synala heeeeee oby bo ciuszki juz zapakowane czekaja na kuriera
Lubiczanki bezstresowej przeprowadzki ci zycze uff podziwiam cie w ciazy i 3 dzieci,ale zdjecia palacyka zrobisz co?????
Misia nie przejmuj sie ze twoj nie chce baniek moj to samo i nie wytlumaczysz mu ze bedzie mu lepiej nie on wie swoje i juz
ok kobitki zmykam kacperka zaprowadzic do szkoly
reklama
biola
szczęsliwa mama
kamcia zorientuj sie w 123 my tam mamy i jest najtaniej za silnik 1,9 powiedzieli nam klolo 900e z tym ze ja mam prawo jazdy jakies 12 lat a maz 1 rok,spruboj tam
http://www.123.ie/
http://www.123.ie/