reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey
Witam wieczorkiem, ostatnio jestem troche zajęta
Nie mam energii na kompa
Dzieciaki w łóżkach, a ja relaksik przed tv z moim ulubionym serialem :-)
Miłego wieczorku wam życze :-)

reklama
achhhhh jak dzis ladnie bylo,nawet skusilam sie na króciutki spacerek, Mlodá opatulilam i wyszlysmy na 15minutek sie przewietrzyc.
Noo a teraz sie pochwale co tam ostatnio wydziergalam, moje pierwsze podejscie do szydelka, bo od dawna marzyla mi sie czapeczka dla Olivy.

ffffffffffffffffff.jpgcccccc.jpg

Aaniu-nie da się-ja poprostu patrzeć nie mogę na to sciernisko:(((
Kasiuleczka-przepiękna!!!!Ja tez chcę takie czapki dla mych dzieci-no...dla córci przynajmniej;))
Monidan-a czymze Ty taka zajęta jesteś?
Kamcia-dziś laba?
Tichonek-gdzie jest promocja na proszek-własnie mi się kończy:)))
Mrozik,ale to dobrze,bo kolejny słoneczny dzionek przed nami...To nic ,ze mnie własnie coś próbuje rozłożyć-nie damy się-musze miodzio i cytrynkę nabyć:)
Miłego dnia dla Was:)))

Bry:-)
Ja dziś znów "na sępa" z koleżanką na zakupy jadę:sorry2:Już mam dość tak się prosić ale co zrobić,jeść sie chce:sorry2::-DOkoło 11-tej wyruszamy:tak:
kasiuleczka śliczna czapeczka,masz dryg do wszystkich artystycznych rzeczy,tylko podziwiać i zazdrościć:-)
Lubiczanko w Dunnesie Storesie była promocja na Fairy:tak:Proszek-50 prań z 18E bodajże na 12E przeceniony:tak:Albo 2 żele Fairy do prania w promocji(ale nie pamiętam po ile:baffled:) albo jeszcze 2 płyny do płukania Fairy (chyba po 6E).Promocja była 2 tygodnie i tydzień temu ale nie wiem czy jeszcze jest:baffled:Była w niedzielę jeszcze na pewno:tak:
A jak Ci się dziś ślicznie suwaczek na 23 tydzień zmienił:-)
Idę papu:-p

Kasiuleczka śliczna czapeczke zrobiłaś:-).
Dzis szybko wstałam,sniadanko juz zjedzone:tak:Cherbatke dokoncze wypic i biore sie za mycie podłóg.Bo za niedlugo ma przyjechac domnie kosmetyczka.Ściagam juz żel,zeby paznokcie odpoczeły troche.Sa bardzo kruche.:tak:Wiec dziewczyny Milego Dnia.

Hello
Kolejny piękny dzionek i mam offa hahahah
Lubiczanko potwierdzam w sobote widziałam w Dunsie Fairy w promocji (zresztą sama musze jechać i kupić:), poza tym w Joyce sa Ariel w promocji:)
Tichonku czemu na sępa przecież tak to jest że nie raz ty pomożesz a nieraz ktoś inny, skoro dla koleżanki to nie problem:)
Kasiuleczka śliczna czapeczka!:)
Mi już pranie chodzi zaraz wywiesze:)
Mam dostawe książek więc może dzis wezme Oliviera na plaże i będe miała co czytać:)
A zaraz robie racuchy z jabłkami:)
Tak wogóle to sa pyszne jabłka w Lidlu za 75c promocje maja jakąś:)
Wczoraj u Didi z nich tarte zrobiłyśmy i pycha wyszło:)
A taki domek by mi sie podobał ale kurde troche daleko od Galway:/ Cloonaghmore, Belclare, Co. Galway - House to let
Miłego dnia

Tichonek-to chyba mnie dzis wycieczka sklepowa czeka-szkoda,ze nie mieszkasz bliżej,to we dwie bysmy sie pobłąkały:)a tydzień-23ci-DOPIERO!!!Wlecze mi sie niemiłosiernie:(

kamcia a bo ja się tak nie lubię kogoś o pomoc prosić:zawstydzona/y:Nie ma to jak być uniezależnionym od nikogo:sorry2:Ale jak mus to mus:sorry2:
Domek ładny:tak:...I zaś tak cena:szok:
Poważnie Wam mówię,że w Swords najtaniej to jakieś 750E za studio trza zapłacić a i to się rzadko zdarza:baffled:
kamcia,ale Ci dobrze-na plażę się wybierasz...A u nas wcale nie jest tak ładnie:no:Słonka nie widać,buro i ponuro tak jakoś:baffled:
Lubiczanko wiem,że na pewno byś mnie zabrała:tak:Ale się nie da:sorry2::-DA Fairy jak będzie jeszcze w promocji to chyba se dziś też jeszcze wezmę:tak:
A 23-ci tydzień to już!Jak to się ciągnie?Jeszcze 8 tygodni i będziesz na tym etapie co ja teraz:-DA na kiedy masz termin?
Wreszcie się do fryzjera zapisałam:-):-)W sobotę na 16-tą:tak:Autobusem się będę tłukła ale już nie zdzierżę dłużej takich włosisków więc się przemęczę:tak:
Góra ubranek na mnie czeka do prasowania:-)A to 1/3 dopiero:sorry2:Zaraz wstawiam następną pralkę-tym razem rzeczy kolorowe bo wczoraj białe się kręciły:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia-dzięki za cynka:)
Tichonek-jakoś na lipca-nie pamietam:(...ale 23ci to tuż za połową-dla mnie to zdecydowanie za wolno:(((
Idę okna pomyć...

Do góry