reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko omg- ja Ci nie odp na pytanie Twe :szok: jak mógłam :sorry2: otóz Miśka wróciła z wycieczki cała i zdrowa. No moze z lekką chrypką-juz sobie wyobrazam co tam się działo:-D w kazdym razie baaardzo zadowolona. Najbardziej chyba z podchodów po ruinach jakiegoś zamku i to po 20-stej :eek: w to jej graj :dry: Ale przyjechała tak wypompowana,ze.. w poniedziałek zostala w domu :zawstydzona/y: ale ze zdolna jest (po mamusi ofqrs) to jeden dzien zwłaszcza w ire szkole w tą czy w tą nie stanowi róznicy :-p;-)

WolfiA
no nareszcie kobieto. Rzeczywiscie jest co czytac ;-) dziękuję za zyczenia- imprezka dopiero jutro takze wcale nie spóznione ;-) A propos nocnika to i Niki nie wykazała nim zainteresowania.Od razu na duży chciala:tak:Powodzenia

reklama
Tak se właśnie myślałam Margarittko,że odpowiedzi na me pytanie brak,ale widzę,że się poprawiłaś :blink::-D:-D
No i super,że Martynka zadowolona,a podchody są super,zwłaszcza po zmierzchu,ale o 20 jeszcze jasno przecie było u niej :dry::-D
A zakończenie roku to kiedy tutaj jest? Coś słyszałam,że ciągną do samego koniuśka czerwca?

Aha AsieńkoR ten żel jest chłodzący,tak więc na oparzenia super,mój M własnie kilka dni temu stosował bo palucha poparzył :tak:

Wolfia dzięki ;-) No ty jak poemat walniesz to super,oby częściej :-p

wofia podobno to wina samochodu,tak to jest z automatami:/

a auto zastępcze do odebrania o 14.30:-) i dalej nie biorą mojego do naprawy:/:/

anineczko kochana- no widno bylo ,ale chodziło o to ze cisza nocna byla o 21-szej to wiesz ;-) A zakończenie w pl szkole mamy 25-tego (ostatnia sobota czerwca) a w ire ostatniego czyli 30-tego w czwartek :tak:

Tichonek jest po ...masażu szyjki+ zel- chciała dać pani w morde z nogi :sorry:. jak sie nie rozkręci nic to jutro najdalej pojutrze będą wywoływac inaczej.

Ja myśle ze po łapie po łokieć coś się jednak zacznie :sorry2:

hejka
hura wczoraj pogrzebalam w panelu kontrolnym i udalo sie naprawic te slaczki, bo normalnie doczytac sie tutaj nie moglam.
Tichonku bezbolesnego porodu i obys wyszla ze szpitala z Mateuszkiem w ramionach.
Pauletto gratki dla synka ze tak dobrze mu idzie.
AsienkoR oby paluszek Anulki szybciutko przestal bolec. Moja Oliva tez sie kiedys oparzyla dotknela patelnie rozgrzaná stojaca na palniku i sladu teraz nie ma, wystarczylo tylko polac zimná wodá i przykladac lud(od tej pory mialam stracha i staralam sie gotowac na tych palnikach przy scianie.)
Marcysiu oby ten bol jak najszybciej ci przeszedl ( ajc faktycznie nocki sa masakryczne z tym bolem bo nawet nie mozna sie obrócic)a masz moze termofor? mi wlasnie on najbardziej pomagal rano, w aptece sa plastry rozgrzewajace moze one Ci pomogá.
A my dzis pospalysmy do 9,45 ha ha M nas obudzil dzwoniac rano pewnie bysmy jeszcze spaly ha ha. Wczoraj pilowalam synka znajomych 6 lataka(bo rodzince pojechali do szpitala), wiec co oni wyprawiali we dwoje to koszmar salon caly zdemolowany krzyki piski mnie juz glowa pekala i sie modlilam zeby jak najszybciej przyjechali bo juz nie mialam sil. Ja to jestem przyzwyczajona do ciszy i spokoju jednak.
Milego piatku.

Witam

Tichonek w takim razie zycze Ci aby akcja sie rozwinela i szybkiego bezbolesnego porodu zycze

I to by bylo na tyle cala noc nie spalam,czuje sie jakby walec po mnie przejechal i jeszcze te bole :/

Milego dnia

Wolfia ja choc ten walnal na drodze to na Renult nie powiem zlego slowa.To moglo byc kazde auto.Wkurza mnie opinia ze ranault sie psuje.W takim razie w warsztatach powinny wogle tylko stac francuskie auta bo peugeoty tez do d..A dziwnym trafem wiecznie widze w warsztatach audi,bmw,passaty i inne auta ktore sie wychwala pod niebiosa.My mielismy w swoim zyciu tylko same renowki.I jak mowie tu wystapil problem to i tak zlego slowa nie powiem.Poza tym sceniki czy espace to jak dla mnie najlepsze auta rodzinne.

Noo auto pojechalo do salonu spowrotem,bedzie naprawione (grubsza sprawa ) ale bedzie jak nowe.Koszty pokrywa dealer,mamy tylko maly problem z pokryciem kosztow dostarczenia auta ale bylismy juz u prawnika i prawo jak najbardziej po naszej stronie.

Tyle bo dzis wiecej chyba do powiedzenia nie mam bo jak narazie mi tylko auto w glowie..
Aganatalia gratki za zakup ;-)

Ostatnia edycja:
I już po wizycie:), nie jest źle z tą rączką, mam niczym nie smarować, tylko dopuścić powietrze.:cool2::-p, że ślad nie powinien zostać

Za to pokazałam mu przy okazji Ani kolanka, bo jakiś czas temu zaczęła się pod nimi drapać i nie chce jej się zagoić. Stwierdził, że to egzema, przepisał maści i kremy i mówił, żeby smarować przed kąpielą i powinno być lepiej

Tichonku niech się rozkręci

reklama
Witam.
Ja dopiero teraz ,dziś dosyć pospałam.Pozniej ogarnełam w domku.Druga pralka sie kreci,jeszcze tylko jedna i koniec na dziś prania.:-)Teraz siedze i kawke pije.
AsienkoR aby szybciutko sie Aniulce zagoiła rączka.
Jak tam Tichonkowa sie czuje?Dziewczyny nie wiecie może.

Do góry