reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

GLIWA no właśnie jakiś czas temu otwarto u nas polski salon kosmetyczny,solarium i fryzjera.Jeszcze tam nie byłam ale o fryzjerze same świetne opinie słyszałam,moje koleżanki zachwycone,w necie laski w samych superlatywach o nim się wypowiadają więc ryzykuję,idę i ja:-DMam nadzieję,że też będę zachwycona jego rączkami;-):-D:-D
Aniaa bo u nas nie tak łatwo się gdzieś wybrać:no:P całe tygodnie pracuje,często tylko niedziele ma wolne i niestety wtedy musimy zrobić zakupy na cały tydzień i się po prostu nie wyrabiamy:zawstydzona/y:

reklama
witam :-)
u nas szaro :confused2:
ja nietomna dzisiaj jakos, chyba przez ta pogode :crazy:
a moje dziecie dzis jeczaco-marudzace i wszystko na nie :angry: bawic sie nie chce, jesc nie chce :crazy: ehhh dluuuugi dzien bedzie :-D

za to Wam zycze milego dnia :tak:
pozniej poczytam co u Was :tak:

dziendobry
weekend szybko zlecial na sportowo

barmanko a nio bo moja niespelniona dusza sportowca sie domaga :tak: a lyzwiarstwo figurowe tez uwielbiam ;-);-)

didi zdroweczka dla ewuni

kasiuleczka spokojnego lotu i udanego pobytu

tichonek to zycze zebys byla zadowolona z efektu

u mnie kolejny dzien szukania i wirtualnego rozgladania sie .....

do pozniej

Witam
GosiaB-Maluszkowi cmok na 9miesiączków,a w Waszą rocznicę slubu samych radosnych i przepełnionych miłoscią i szacunkiem dni:)
Aureliamarcel_marcelkowi na 11miesiączków również cmokaaas:*
Tichonek-ale Ci zazdroszczę:(((Ja swoją fryzjerkę próbuje złapać od 3tygodni-i nie wiem gdzie ja wcieło:((
Ewelcia-wczoraj znów po sklepach się szlajałam-w heatonsie są te kombinezonki-tzn kombinezon na szelkach i kurteczka-za 10e:)))
Aaniu-no też zakupki głównie dziecięce...Już nie pamiętam kiedy dla siebie coś wynalazłam-a muszę,bo ciuchy sprzed ciąży wciąż przyciasne,a z czasó ciąży za duże(całe szczęście).;..i w szafie pusto i biednie;)
Gastone-a cóż ja mogę o Twoich trzech Aniołkach napisać-tacy grzeczni...nie to co moje-marudzące,wiercące się...zgroza...a pisałam już,że jestes moim ulubionym sprzedającym:))))))Jak nie,to piszę-JESTEŚ THE BEST!!!Uwielbiam robić z Tobą interesy;)
Didi-biedna Ewunia...wyobrażam sobie jak się nacierpi-ale oby jej przeszło migiem:)
Kasiuleczko-spokojnej podróży i wspaniałego wypoczynku(albo nie wypoczywaj-tylko wazonik dla Margaritty rób,coby Cie nie męczyła...a ja z Nią,bo ędę walczyć o to,co się jej spodobało;))))
MY też zapraszamy-w przyszłą niedzielę siedzimy w domku-kto chętny?????????????????????????????????
No byłam z Mikusią u GP na ważeniu i przybrała150g...Czyli ma 4kg:)Ale mojemu GP to za mało i kazał ja częściej przystawiać-a niech się zbuja...Wkurzyłam się znowu,bo przecież to wychodzi ok 700g miesięcznie-to chyba nie tak mało?W dodatku naprawdę Domisia nie jest ani marudząca ani jecząca czy niezadowolona:(((

Tichonek wwiem wiem jak to jest u nas na tyle jest dobrze ze J ma na zmiany i ma wolne w tyg a weekend wolny ma co trzeci,
Daj znac z nowym image :-D

Lubiczanko dobrze ze corcia przybiera a gadaniem GP sie nie przejmuj

AureliaAsienka u mnie to samo Nacia od rana dokazuje ale to chyab tez przez pogode bo ja tez jakos rozdrazniona jestem

Uciekam w koncu tzreba wziasc sie za obiad,J za 2 godziny bedzie a ja w proszku

reklama
asienka M asienka r
śliczne dziewczyny a Ania to czyta mamusia :-)
maMaya czy tam w Navan macie dobrą polską fryzjerkę;-)bo tak słyszałam :-p
wilwia zdrówka dla was
wilwia mi lekarz nie kazał lemsip brać :no: powiedział ze paracetamol tylko i do ssania strepsils na czerwone migdały
ale możesz się leczyć domowymi sposobami.. mleko , czosnek , miód, cytrynka... amol... itp ;-)
ewelcia to faktycznie pospałaś
gastone włańśie miałam Ci pisać że w next jest śliczna kurteczka..chcę ją dla Vi kupić nie wiem czy na to samo patrzyłaś za chyba 48 e taka kawowa ze złotą niteczką w sumie to jakby płaszczyk;-) jak nie znajdę nic innego to ją kupię :-)
wszystkiego naj na rocznicę :-)
moniadan zdrówka dla dzieci

a ja ważyłam ostatnio Emmę i ma już 8.5kg :-) klocus mały hehe
tu dziewczynki :-)
Zobacz załącznik 391860

od jutra nie mam neta więc pewnie nie będę zaglądać chyba ze pójdę do kogoś :-p

mam tez pytanko czy któraś z okolić Ennis , Limerick będzie na dniach w Tuam??
mam do odebrania ksiązki u chocolate a nie mam jak bo przeprowadzka.. jakby ktoś za mnie odebrał a ja bym później odebrała... są chętni??:zawstydzona/y:

Do góry