reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Asienko lepszego humorku zycze.Podaje Igorkowi teraz infacol przed kazdym jedzeniem,zobaczymy.
Biola buziaczek dla synusia na te 4miesiace.
Tichonku zdróweczka.
Lubiczanko a ty tu te krople kupowałas?
Dzindusia no zobaczymy od wczoraj mu podaje przed kazdym karmieniem.
Niedziela mi sie strasznie wczoraj ciągneła,M chory wiec nigdzie nie byliśmy.Po południu wszyscy spaliśmy.Pozniej znajomi przyszli.
Ide ogarnąć w domku.
Miłego poniedziałku.

Ostatnia edycja:
reklama
siemanko
wpadlam dac znac ze zyje..hihi ..ale jakos nie mam weny na pisanie i czasu..dzisiaj przyltuja rodzice .juupiii bardzo sie ciesze beda przez tydzien..
powiedzcie mi laski z Dublina jaka macie pogode

Lubiczanko ale zazdroscze tych grzybkow..mmmm

Tichonku dziekuję za życzenia...trafiłas w 10 ja z tych pazdziernikowych Danek.. chociaz wiekszosc znajomych zawsze myli sie i sklada mi w czerwcu ..

lece przygotowac chalupke na przyjazd rodzinki

Witam

Aniaa
a to pech,ale dobrze,że J mechanik:tak:Ale czy to znaczy,że w piątek Cię nie będzie na spotkaniu w Swords?:sorry2:

Przepraszam ale jednak nie dotre na spotkanie kolo 10 mamy byc w Newbridge
Zdrowka zycze

Aniaa-jak tam Lenka, widzisz poprawe??

Aniaa jak tam pupcia Lenki??

Aniaa jak tam odparzenie Lenki.

witam niedzielnie:-)
aniaa szkoda ze auto odmowilo posłuszenstwa, ale do piatku nie daleko juz ;-) jak Lenka??

Dzieki po odparzeniu nie ma sladu masc pomogla,pupa wyleczona

Anniu-co tam u Was?Jak po weekendziku?
A my wczoraj byliśmy na...grzybach!!!!!tzn J z Maluchami w aucie siedział,a ja z Dadzią w 10minut pół wiadra prawdziwków nazbierałyśmy i myk do domku(chodziłabym więcej,ale nie lubię chodzić sama po lesie:(-zaraz mi się załącza wizja filmu"wzgórza mają oczy"i wiać się chce;)))
Miłego dnia Wam Kobietki:)

Grzybobranie sie udalo,super :-)

A dziekuje weekend sie udal w sobote najlpierw pojechalismy do Swords J sie napalil na fotel z masazem ale tego co chcial to nie bylo sprzedawca mowil ze ludzie rano sie w kolejce ustawiali aby kupic ten fotel :tak: fotela nie kupil ale za to dla zonki kupil robot kuchenny bo stary na wykonczeniu byl:tak:,takze jestem mega zadowolona z prezentu a pozniej pojechalismy do Renni w odwiedzinki ,troche posiedzileismy dziewczynki sie pobawily i tak sobota zleciala
Renni dziekujemy za goscine :-)
A wczoraj mielismy gosci u nas takze weekend minal szybko ale bardzo intesnywnie ;-)

Hejo
Chorobie sie nie daje, a co, już trochę lepiej:)
Dziecie w szkole a ja leniu****e;)

Dobrze ze sie nie dajesz;-)

AsnienkoM lepszego humoru zycze
Gliwa oby Igorkowi sie poprawilo,zdrowka dla M
Asienkoladny avatarek :tak:

didi wietrznie,pochmurno poki co narazie
Biola buzak dla synka
Dzindusia mimo wszystko cierpliowsci zycze:tak:

To tyle narazie zmykam,trzeba troche chatke ogarnac
Milego dnia

Ostatnia edycja:
Lubiczanko,ale że jak?:eek:
Ja się tam szczepieniem swoim nie przejmuję,mogę podjechać kiedykolwiek,tylko,żeby Matt miał bo mu się potem wszystkie inne poprzesuwają:sorry:
Poza tym miałam mieć szczepienie o 11:30 ale najpierw o 10:15 mam wizytę u GP więc jej zapytam bo nurse to może goowno wiedzieć:confused2:
Didi ale mi się udało wstrzelić w imieniny:-D...A pogoda w Dublinie się poprawia,jest ciepło,trochę wiecznia ale słonecznie:tak:I mi się rymnęło:-D
A ja nadrobiłam zaległe dwa odcinki "M jak miłość",Matt śpi,obiad od wczoraj,pranie wiatr przewiewa na wszystkie strony a ja mam luz:-D
Idę zaraz na "Dr.Housa":tak:

Dzindusia-a gdybym ja to wiedziała:/tzn jestem tutaj zarejestrowana,upoważniona do głosowania(z czego zresztą w ostatnich głosowaniach skorzystałam)i to na tyle jesli o moje życie publiczne tu chodzi:/nie wiem skąd wytrzasnęli mnie w ogóle-szok...
Asieńko-tak jak mówisz.kurcze-i to blade w dodatku(ja chyba byłam bielsza od bieli kiedy otwierając list zobaczyłam,że to z sadu)
Didi-w takim razie październikowa Danusiu-spóźnione,ale szczere życzenia imieninowe:)A na grzybobranie zapraszam do siebie:)
Aaniu-kochany małż:)))Ja zawsze jak w lidlu pojawią się roboty kuchenne mówię do mojego J"przydałby się nam taki"a jak co do czego przychodzi,że stoimi przed nim na żywo mówię-nieee,szkoda mi kasy:/
Gliwa-tak,tutaj...tylko teraz nie jestem pewna czy w Tesco czy w Dunnesie:/

lubiczanko jelsi moge spytac to jak sie tu zarejestrowalas zeby glosowac w ichniejszych wyborach?? co trzeba zrobic?? Nio to bedziesz wydawac wyrok na jakiegos bandziora ;-);-)

reklama
dzindusia-póki co mam się zdeklarować czy wyrazam chęci na ławnika:/A żeby głosować poszlam do lokalnego polityka i powiedziałam,że chcę być ichnim wyborcą i dostałam taki druk do wypełnienia i ot co-to wszystko.Przed wyborami przyszedł do mnie poczta taki kwitek wyborcy,którego pokazywałam przy głosowaniu:)
Aaniu-wow-tożto wyzsza szkoła jazdy-baaardzo ładny...ale ja miałam na mysl taki robot wieloczynnościowy-taki miele,siatkuje,miesza i kroi...a mikserek taki mam od 5ciu lat zakupiony w tesco-za jakieś 7.50;)sprawuje się bez zarzutu:)))
Tichonek-ja tez dr House oglądam:))))fajne te nietoperze były,nie;))))

Do góry