reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki!:-)

I zas mam zaleglosci:dry::-D:-D
Ania83-dziekujemy za odwiedzinki, bardzo milo bylo Was goscic, no a przede wszystkim N mowi wielkie THANK YOU za prezent!!!!!!

tichonek-zawsze to juz z gorki! 13kg, ladny wynik!

lubiczanko-a nie mozesz zmienic GP jak jestes nie zadowolona??

U nas straszne wietrzycho:szok:,niby nie jest zimno i nie pada ale jakos nie przyjemnie.

reklama
hej!

Bleeee,ale się nażarłam :szok:Teraz się nie ruszę przez pol godziny co najmniej ;-)

Tichonek- głowa do góry!Sie ułoży wszystko!:blink:
Co do stroju-ja tez kupowałam przez neta i nie byłam pewna do końca,ale czasem trzeba zaryzykować.Tym bardziej ze możesz przecież zmierzyć Matta dokładnie i ten cm np. zapasu zostawić. Ja kupowałam z tej stronki.Śliczności maja :tak:
Carpe diem - ubranka do chrztu i komunii

Jednak muszę się ruszyć,bo Wikta nie chce spać :dry:

do przeczytania! :-)

Walczę z moim buntującym się 2-latkiem :wściekła/y: Albo ja albo on! :wściekła/y: Spoko loko - spacyfikuje wypierdka :-p

Madbebe, i jak sobie radzisz? Gdzie znalazłaś "złoty środek"?

Biola, masz na myśli ten dom na rogu? :sorry2:
Wiesz co, koleżanka mieszka na Parnell Rd przy Clogher Rd i stamtąd prowadzi córkę do szkoły. Ja Tallaght skreśliłam z listy ;-)

Dzindusia, czyli rozumiem że w sumie zapłaciliście na abonament z którego nie korzystaliście?

Ewelcia szkoda tego dzbana miksującego, coo? Bardzo poręczny robot.. Na początku go nie chciałam, uważałam że to strata kaski, a teraz się obejść bez niego nie mogę :-)
Dywan kupiłam w Ikea. Pisałam wcześniej że mam takowego plana, ale ostatnio mam sporo na głowie i dopiero teraz się za to zabrałam.

Lubiczanka, miałam na myśli pracę jako ławnik w sądzie... Nie dostaniesz za to żadnej kaski? :nerd: coś mi świta w łebku że moja menago dostała za to kaskę...

Tichonku, a nie myśleliście by w Pl zrobić chrzciny? Ja rozumiem że koszty dla Was wzrastają.. Ale za to wszystkie babcie, ciocie będą obecne no i będzie tak rodzinne ;-)

na razie tyle, lece okiełznać gada!

barmanko wpadnij i mojego okielznac:)..
.szoda mi tego dzbanka jak cholrcia,ale ja w Pl to kupowalam i u tesciow zostawilam pudelko ze wszystki(gwarancja)a oni zapodziali gdzies:baffled:...zepsulo mi sie to juz z rok temu a mam to od 2lat;-)....nie wiem w sumie nawet czy by mi uznali reklamacje,bo to z mojej winy sie stalo,ale blendera uzywam caly czas:)

wrocilam z silowni...cos czuje ze jutro sie nie rusze:sorry2:

Barmanko nie,nie i jeszcze raz nie:no:Nie mam znów zamiaru tłumaczyć się przed ksiedzem czemu ślubu kościelnego nie mamy,nie chcę tłumaczyć czemu mam chrzestną,która wyszła za rozwodnika i jest z nim szczęśliwa.Poza tym chrzestny mieszka w Irlandii a ja nie chcę właśnie tego spędu rodziny:no:Z różnych względów:sorry2:Z rodzina to najlepiej na zdjeciach,wiesz...
A poza tym właśnie ogromny to koszt,przelot i przyjęcie no i Radek musiałby ze szkoły się zwalniać:sorry2:Po stokroć wolę tu i kameralnie i duuuużo spokojniej i taniej:tak:

Ja tam mogę do Polski wcale nie latać:sorry2:

Tichonek, 13kg to imponujący wynik! :tak::tak:

Gliwa, super że Igorek tak lekko znosi szczepienia :tak:

Ewelcia na siłownię pomykasz? Od dawna? Ja bym chciała się wyrwać na jakieś ćwiczenia, aerobik czy zoombo coś tam...ale przy moim mężu pracującym na 2-gie zmiany to moge zapomnieć :crazy: a motywacji do ćwiczeń w domu nie posiadam :zawstydzona/y:

Tichonku, szkoda że masz takiego a nie innego księdza :baffled: Mój (ten w mojej parafii w Pl) jest do rany przyłóż.. Wiele spraw dogadywałam/negocjowałam z nim przez telefon. Choć jednej sprawy nie do końca udało mi się przeforsować :sorry2: ale wytłumaczył mi "o co lotto" i jakoś przełknęłam to..choć i tak częściowo stanęło po mojemu ;-)
A do Pl to i ja nie mam chęci latać..
Z rodziną, no może nie ze wszystkimi ;-), to faktycznie najlepiej na zdjęciu:happy2:

Hejka ja tylko na chwilke;)
Barmanko nie nie ten na rogu troszke dalej blizej tego ogromnego ronda za toba,a kolezanka zaprowadza do naszej szkoly na rathmines?wiesz ja to moge lazic ale boje sie o kacpra a zwlaszcz jak bedzie padalo;(bo 3km to jak dla niego to b duzo i taak codziennie
Tichonku my tez po slubie cywilnym i ksiadz juz nam zapowiedzial 5min przed ceremonia ze kolejnych dzieci nam nie ochrzci jak nie unormujemy swojej sytuacji.i tez nie mialam ochoty sie mu tlumaczyc bo nie bylo jak bo trzeba bylo isc na msze ale b chcialm mu powiedziec pare trzy;)
Ok lece na top model

Barmanko a no pomykam:-Ddzis pierwszy dzien,w piatek znow ide:)...kolezanka chodzi od jakis 2tyg,ale ona to wlasciwie codziennie bo do PL leci za pare dni na wesele,wiec chce lepiej wygladac,a ja dlatego,ze od kad mamy brzydsza pogode to mniej spaceruje z mlodym....mam mniej ruchu,a aj po dietach wiec boje sie ze kg wroca;-)...

reklama
witam wieczornie :-)
Tichonek zdrowka, a ubiorem sie nie przejmuj, na pewno cos znajdziesz :tak:gratuluje wagi :tak:
lubiczanka fajnie ze macie juz date ustalona :tak:zdrowka!!
AsienkaM brawa dla Zuzi :tak:
Kasiuleczka oby leki pomogly ;-)
Gliwa dzielny Igorek

ja nadrobilam tylko dzisiejszy dzien :sorry2::sorry2:

cos sie ostatnio ogarnac nie moge, a jeszcze tesciówka mnie wkurzyla wczoraj :dry: mam nadzieje ze pazdziernik szybko minie :-p to wroce do normalnosci :happy:

milego wieczorku

Do góry