reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienko może sie uda następnym razem,zobaczymy.
Lubiczanko to super że chrzciny udane.:-)
Barmanko miło było Was poznać.
Aniaa miłego i szczęśliwego lotu jeszcze raz.
Dzionek szybko minał,byliśmy po południu u Ani troszke posiedzieliśmy.Czas szybko mija,masakra.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

my bylismy odebrac torcik dla mlodego, az na ashbourne :-p ale korkow nie bylo wiec szybko obskoczylismy:tak: mam nadzieje ze bedzie smakowac tak dobrze jak wyglada :-D chociaz mlody i tak go nie zje :-(

Oby torcik smakowal :-)

Co do Ani buzi jest już lepiej, co dzień się poprawia, więc to chyba mleko, no ale Zyrtec też na pewno robi swoje
To dobrze ze przechodzi

Aniu, Gliwa a może i wam udałoby się dotrzeć

Asienko bardzo chetnie ale niestety w tym czasie bede w kraju :-)

Lubiczanko super ze przyjecie sie udalo

A nam dzis fajnie dzionek minal byla Gliwa i Barmanka miala dojechac jeszcze Renni ale niestety nie dojechala:-(
Qurde ale wieje maskara :szok:

Dziolchy, co porabiacie z maluchami w te deszczowe dni, kiedy spacer odpada bo na dworze pizducha jak 102?! Normalnie porazka :baffled:

lubiczanko juz po chrzcianach? Kurcze, ja musze swojej zrobic, ale nie ma kiedy sie zebrac :baffled: Powiedz mi, plis, w jakie dni robia chrzty tutaj, czy to moze zalezy od ksiedza i dogadania sie z nim? No i ciekawi mnie ile sie daje w koperte? ;-)

witam :-)
Aniaa spokojnego lotu, imilego pobytu w pl :tak: ojjj tak, smakowal :-p
Lubiczanka na pewno goscie glodni nie wyszli ;-) super ze impreza udana :tak:
Asienka_r to dobrze ze Ani przechodzi ;-)
dranissimo ja robie wszystko zeby sie mlodemu nie nudzilo :-D bajki, ukladanie klockow itp...
Ewelcia dziekowac za przybycie :tak: bylo superowo, i za prezent dziekujemy :tak: PS moj gra w gre :confused:

BoSzzzzz ale wieje i leje :szok:masakra , czyli jutro dzien w domu :baffled:
milego wieczorku ;-)

Aurelia my rowniez dziekujemy za goscine...bylo bardzo milo:)....ciesze sie ze mlody zadowolony z prezentu:)
Moj tez gra:no:na x-box..Twoj m mu pozyczyl kinecta i teraz szaleje...w boksera sie zabawia:-D:-D:-D:-D:-D

oj wieje,wieje....

jakos mnie spioch lapie...zaraz chyba sie zawijam do wyra:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry