reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej z wieczorka.Dzionek minął miło i fajniutko.Bylismy na zakupkach,mielismy jechac na Blanch ale jednak pojechaliśmy na Pawilony do Swords.:-):-)Małemu kupiliśmy pare ciuszkow,no i oczywiście sobie.:tak:Więc jestem zadowolona bardzo.
Asienko to dobrze że czujesz sie dobrze.
Miłego wieczorku.

witam :zawstydzona/y:
troche mnie nie bylo :sorry2:
ale podczytywalam :tak:
Solenizantom wszystkiego najlepszego!!
ale macie sliczne dynie dziewczyny :tak: my w tym roku nie mamy ale w przyszlym napewno zakupimy:tak:
Moniadan ale Ci zazdroszcze tego thermomixa :sorry2::-D moja mama ma w pl i wiem ze jest to super sprawa :tak: ma troche starszy model ale zdaje egzamin i chyba sie usmiechne do ciebie cobys mi podala jak mozna go zdobyc bo wiem ze na raty tez mozna :happy: a ja chciala bym go miec :tak:jesli moge :sorry2:

my bylismy dzis u Ewelci :-) dziekujemy za goscine i pyszna zupke z dyni :-):-p bylo jak zwykle milo :tak:

a u nas ok. tylko ja mialam wczoraj wyrwane dwa zeby wiec mnie cala geba boli, to i na pisanie weny nie bylo :sorry2: ale to juz koniec wyrywania wiec jestem happy :-D mlody zaczyna chodzic pomalu takze i czasu brak bo idzie kiedy mu pasuje i lapac go trzeba :tak: byle do przodu :-D

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego hallowen :tak:

do jutra :-)

kasiuleczka nie martw się , może dzięki właśńe takiemu pobycie w przedszkolu córa zrobi się odwazniejsza:-)
hehe gliwia rozwaliłas mnie tym strojem :-) normalnie bombowo :-)
kamcia super dyniolka :-)
did extra!!!!
margarita narobiłaś mi skama na ziemniaczane placuszki.. ehhh
dynia niczego sobie :-)
aurelia współczuję bólu po wyrywaniu zębóww..

a ja też czasu nie mam.. mój całymi dniami w pracy , nawet nie mam jak się spokojnie wys*()** :-p
biegam od jednej pannicy do 2 .. i tak w kółko..
dyni w tym roku nie mamy .. niestety ,...:-) nie miał kto kupić nie byłoby też czasu na wycinbanie..
ale za rok dziewczyny będa miały przynajmniej z tego frajdę .
sa paluchy wiedźmy i przebeirańce także nie tak źle :-)
cukiery też mamy .. tuylko ciekawe czy ktoś na to zadupsko do nas przyjdzie :-p ostatni dom w mieście ;-) hehe

no tpo by było na tyle :-)

hellloolll!!!
aurelia to my dziekujemy za przybycie...a zemilo bylo to tez wasza zasluga:-);-)..dzieki za wszystko jeszcze raz..:-):tak:
a my jutro wybywamy z domciu na caly dzien....robimy nalot na Zgage:-D:-D...mielismy siedziec w domu,ale...;-):-)

Witam
Gliwa-świetnie,że wypadzik na zakupki udany-my chyba dziś poszalejemy;)))
AsieńkoM-super,że poprawa i jest-i byleby tak dalej:)))
Aureliamarcel-uuuuu-współczuję bólu w"paszczy"...pamiętam jak to było kiedy mi rwali-aż mnie ciary przeszły:sorry2:
hall_1.gif
hall_2.gif
hall_36.gif
wesołego hallowen Wam
7.gif
145.gif

Ostatnia edycja:
Powoli choróbsko mnie opuszcza. Lemsip poszedł w ruch.

Anineczka, łoo matko ale mamy prezydenta.. Aparycje to ona ma ch..u fest
:baffled:

Aniaa, pochwal się co sobie kupiłaś?

Margaritta, i co do tych babeczek wystarczy sam krem tylko nałożyć i wsio?
Ukłon w strone "gada". Wow jestem pod wrażeniem! Wypas!
:tak:
barmanko... jakoś do Ciebie dawno nie pisałam- tęsknie chyba za słowami Twemi :confused::-D
A Ty znowu se podśmie****ki ze mnie robisz?:sorry2::-p:evil:
Co do stroju to pytałam z ciekawości czystej. Mi się on bardzo podoba, ale niestety glutek tego nie założy - w sensie maske na twarz:baffled:. On sobie nawet twarzy nie da umalować farbkami...

Lubiczanka, syncio ma ostatnio faze na puzzle, mógłby je godzinami układać. No ale przecież na gwiazdkę nie kupię mu kolejnego boxa z puzzlami.
:confused:.. Mam nadzieję że do świąt jego zainteresowania się choć ociupinkę rozwiną, bo serio nie mam pomysłu...
A te konie to tylko dla dorosłych, czy dzieci też mogą? Jak się cenowo to przedstawia?
Słońce ja kiedyś pisałam że my ziemniaki na placki ścieramy w blenderze
:tak:, nie potrzeba specjalnej maszynki, i szybko i dobrze się ściera.

Kamcia, świetna ta ostatnia fotka!

Didi, szalejesz, z mejkapem, super.

Ewelcia, na jaki kolor się farbnęłaś?

Asieńka, podobno praktyka czyni mistrza, z tego wniosek że więcej musisz z alko ćwiczyć.
:-D

Kasiuleczka, wszystkiego najlepszego!

helloł

anineczko dla Twojego 4-latka wszystkiego co sprawi, ze bedzie radosny i szczęsliwy. No i zdrówka:tak: udany imprezy

ewelcia jeśli mnie pamięc nie myli to i Wy dziś macie świeto :-p mnóstwa miłości, zrozumienia i umiejętnosci pojscia na kompromis wtedy kiedy sytuacja tego wymaga;-) big hug

barmanko
jakie podśmie****ki :confused: szczerze Ci piszę , ze tęsknie a Ty łacha drzesz :evil: a co do babeczke to i owszem- w ta gotową foremkę tudzież upieczoną własnoręcznie nakładamy masę z serka i mleka skondensowanego układamy na wierz owocki- malinki i jagódki np. i mmmm rozpływa się w ustach- u lubiczanki sie zabijalim o nie :baffled::-D dziś mam je w planach.

no dobra - komplet w domu czyli zapomnij o ciszy i spokoju:nerd: wesołego halloween dla wsiech :tak:

reklama
Anineczko-Matiemu wszystkiego co sprawi,że jego buzia zawsze będzie uśmiechnięta:-D
images

Ewelcia-Wam z okazji rocznicy całe mnóstwo miłości i zrozumienia
images

Barmanko-koniki dla każdego.Do mojego brata-i to takie duże,nie kucyki...a prezent-mam nadzieję,że wreszcie coś Ci do głowy przyjdzie...i mnie również;)cieszę się,że ze zdrówkiem lepiej:))))

Do góry