AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
Dopiero co siadłam do kompa
Asienka_r a dzisiaj dobrze, już wczoraj wieczorem bylo ok
Dopiero co siadłam do kompa
Asienka_r a dzisiaj dobrze, już wczoraj wieczorem bylo ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Więc jestem zadowolona bardzo.

my w tym roku nie mamy ale w przyszlym napewno zakupimy

moja mama ma w pl i wiem ze jest to super sprawa
ma troche starszy model ale zdaje egzamin i chyba sie usmiechne do ciebie cobys mi podala jak mozna go zdobyc bo wiem ze na raty tez mozna
a ja chciala bym go miec
jesli moge 
bylo jak zwykle milo 
ale to juz koniec wyrywania wiec jestem happy
mlody zaczyna chodzic pomalu takze i czasu brak bo idzie kiedy mu pasuje i lapac go trzeba
byle do przodu

ostatni dom w mieście ;-) hehe 

...mielismy siedziec w domu,ale...;-):-)

A Ty znowu se podśmie****ki ze mnie robisz?barmanko... jakoś do Ciebie dawno nie pisałam- tęsknie chyba za słowami Twemi![]()

. On sobie nawet twarzy nie da umalować farbkami...
.. Mam nadzieję że do świąt jego zainteresowania się choć ociupinkę rozwiną, bo serio nie mam pomysłu...
, nie potrzeba specjalnej maszynki, i szybko i dobrze się ściera.

udany imprezy
mnóstwa miłości, zrozumienia i umiejętnosci pojscia na kompromis wtedy kiedy sytuacja tego wymaga;-) big hug
szczerze Ci piszę , ze tęsknie a Ty łacha drzesz
a co do babeczke to i owszem- w ta gotową foremkę tudzież upieczoną własnoręcznie nakładamy masę z serka i mleka skondensowanego układamy na wierz owocki- malinki i jagódki np. i mmmm rozpływa się w ustach- u lubiczanki sie zabijalim o nie 
dziś mam je w planach.
wesołego halloween dla wsiech