reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale wieje,brrr :-/
Asienko-samego bilansu sie nie boje,bardziej tego ze Wikta bedzie wyla,nie da sie zmierzyć,itp. Juz ja nastawiam na te wizyte powoli,ale czy to cos da..

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Ale wieje,brrr :-/
Asienko-samego bilansu sie nie boje,bardziej tego ze Wikta bedzie wyla,nie da sie zmierzyć,itp. Juz ja nastawiam na te wizyte powoli,ale czy to cos da..

Miłego dnia wszystkim!

A to widzę, że Wikta z Anią mają coś wspólnego:rofl2::-p, u nas zawsze był ryk i cyrk, dopiero niedawno przestała źle reagować na widok lekarza czy nurse

ewelcia dokładnie dzieje sie tak jak napisałaś:baffled:woła siusiu co 20 minut:baffled:a ja mu jeszcze pampersa zakładam bo nie zawsze woła i nie chce ryzykować bo mam dywany:tak:
Marta bedzie dobrze...mysle ze nie masz sie co martwic...
Moj sZym teraz potrafi wytrzymac nawet 3h...a czasami jak duzo sie napije to tez wola czesciej,ale nie popuszcza:tak::tak:...daj mu troche czasu...podobno u niektorych dzieci sie to zdarza:(.

Madbebe nie bedzie zle...trzymam kciuki:)

U nas tez jesiennie...no i Szym w iscie jesiennym nastroju:angry::baffled:

znów miłego dnia Wam
Madbebe-brawo dla Wikusi
Tichonek-jakie cudeńko w tych bodziakach:)))
Marta-jaki dobry ten Szymuś!!!Nie ważne gdzie-byleby głowę oprzeć i spać;)))
Anineczko-ja bez oporów wyszykowalabym wszystko:)))
Barmanka-to duma Cię pewnie rozpiera-że się Młody dał zakostiumować:))))
Przepraszam,dzieci spać muszę położyć...potem wam pokażę dlaczego mnie wcięło;)))do miłego

helloł

leń pospolity dziś :confused2:

dociąga mi się kolejna emka Hanka w końcu bedzie miała ten wypadek bo czekam i czekam:-D

barmanko też mam :-p:confused::-D a widzisz jak Cie synuś zaskoczył - ha się zdziwisz jeszcze nie raz :-D

Tichonku cóz za śliczne "bejbiboomówe" dziecko :cool2:

anineczko znow eska wysłałam nie na ten numer co trza :confused2: 2 dni temu zresztą :baffled: a pewnie ,ze se wszystko poszykuj- z banki będziesz miała i oko cieszyła :tak:

lubiczanko no wez no- nie 3maj w niepewnosci :sorry2: dzieciaki juz pewnie dawo śpią :-p

aha- madbebe , barmanko ta ortodonta juz nie przyjmuje tam gdzie przyjmowała, obawiam sie ze w ogole zakonczyła praktyki tu :confused: nie wiem o co kaman

to ide oglądac- zamulam dziś konkretnie :nerd:

Witam

Cóż za pogoda :baffled:

Margaritta no z chęcią odpiszę na sms-a :-D
A piorę ciuszki,a później posiedzę przy żelazku,tak dawno go nie miałam w ręku :-D:-D

MartaF mój Matt też posikiwał przy nauce nocnika,tak czasem mali faceci mają :blink:

Kamciu no Matt lepiej,w zasadzie antybiotyk pomógł już przy 2 dawce zupełnie inny gościu.
Tylko gardełko go boli i kupiłam ten syrop glicerynowy na kaszel i będzie git:tak:
A jak oparzonko Oliego?

Lubiczanko a co masz tam dla nas? Fajnie,że halloween Wam się udał,smutno mi było,że nie przyjechaliście (już nie wspomnę o kawalerze Dadzi) no ale nie chciałam narażac kruszynki na ewentualne choróbsko.:sorry2:

madbebe a kiedy macie bilans? Powodzenia :tak:

zupkę mam z wczoraj,tak więc dzisiaj chyba też polenię się przed tv :baffled:

Margaret-dzieki za info! Na mnie tez Mka czeka.. A 63 tez masz? Pierwszej cyfry nie pamiętam ;-)
Obyscie miały rację co do wizyty,choc wątpię aby przebiegła spokojnie. Wika ma alergie na obcych :-D szczególnie w białych fartuchach

reklama
anineczka tez myślałam ze bede miała obiad z wczoraj bo robiłam pół dnia ale K dla pieska oddał:angry::wściekła/y:więc dzisiaj sam sobie obiad zrobi:crazy:

Do góry