reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka
mmmm znowu zapowiada sie ladny, sloneczny dzionek:-) Wlasnie zupke wstawilam, pranie musze powiesic, mlodego z przedszkola odebrac i pojade do lidla po te kombinezony. Mam nadzieje, ze jeszcze beda:blink:
asienkoR-u nas na szczescie mlodzi lubia sie kapac ale mycie glowy tez jest problemem, zwlaszcza u Nataniela:baffled:
milego dnia:-)

Witam się:-)
U nas ząbkowanie całą parą:baffled:Matt się w nocy darł przez godzinę bez przerwy,zasnął u P na rękach,gdy ten próbował go odłożyc do łóżeczka,Matt znów w ryk:baffled:Dziąsłą ma jak balony,ząbki widac,ale się nie przebiły:sorry2:Do tego ma masakryczny katar i przez to też nie mógł spac:-(Ten katar to chyba od zębów bo innych oznak przeziębienia brak:no:Skarbeczek mamusi biedny:sorry2:
Madbebe obejrzałam cały odcinek M-ki,bez problemów:tak:Jak chcesz to Ci linka podeślę:tak:
My wczoraj nawiedziliśmy Margarittów.Fajno było,dziękujemy za deser,kolację (dlatego do Ciebie nie jeżdżę w czasie diety:-D) i za prezenty dla Mateuszka.I jeszcze za pomoc G no i oczywiście za towarzystwo:-)
Sofijka miała do mnie jutro z Limerick dojechac ale w piątek wieczorem pojawiła się w Smythie w Swords:-DMamy ją,a co!Matt już kopytka podgryza na całego:tak:

Witam się i ja.
Oj mroźno rano,mroźno. -2 było i odgrzewanie auta by coś przez szybę było widac.
No ale dzieciaki w szkołach,koniec laby.

M już pojechał na lotnisko,siama będę :sorry2:
W dodatku zabrał dekoder cyfry i 5 dni bez tv :baffled:

Tichonku oj to się zaczęło,współczuję.Dobrze,że Sofijka dostarczona do zainteresowanego:tak:

AsieńkoR nie wiem co poradzic bo moje chłopaki to tam nie mają i nie mieli nigdy problemu z wodą i myciem włosów. :sorry2:

Wiesienko zdróweczka życzę,no i oby w tym roku był śnieg,bo słyszałam,że krucho z nim będzie.:sorry2:
No ale warto miec w zanadrzu ten sprzęt.:-)

marcysia a to stołówkę sobie znaleźli?A co matka ich na to?

dobra,zaraz po Matta lecę.

helloł

anineczko nie siedz siama:sorry2: zaglądaj na kompa cały czas :tak: i juz nie będziesz siama;-) oć no Cię utule

Tichonkowie owszem zagoscili w mych skromych progach - dziękujemy my za fajne popołudnie. Zapomniała Tichonkowa dodać jakże istotną rzecz - ze ciociusia uśpiła Matika na swych rąsiach :cool2: i spał nie 20 min a 40 :-p jest zaje*****fajny

wiesienko droga - kuruj sie kuruj- oby to juz końcowka była i szybko nic nie wróciło;-) sanki z PL- to malej się wypas bryka szykuje:-D

lubiczanko a Ty dalej uskuteczniesz malowanie na ścianach - gdzie TY :confused:?

zbajerzylam czas na skype i o ! :sorry2: zaraz po Niki pozniej obiad i tyle z tego dnia:sorry2::nerd:

Margaritta ano widzisz tyle tego dobrego,że zapomniałam jeszcze o uśpieniu Matta:-D...Ale ręce wcale nie bolą od noszenia takiego okruszka,co?:-p:-DMiałam tę przyjemnośc w nocy:baffled:
Madbebe a proszę Cię bardzo:tak:
Anineczko żuczku Ty biedny,czort tam,że M nie ma ale bez tv?!:szok:Jak tu życ?!:-D:-D:-D

reklama
Do góry