reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Zrobiłam dziś murzynka...z jabłkami :szok::-) Wiem, wiem, anineczka zaraz napisze że to profanacja murzynka :-D
Miałam pypcia na obydwa składniki a że mi się kombinować nie chciało więc poszłam po najlżejszej linii oporu i ukręciłam ciacho. Ciasto zrobiłam wg nowego przepisu Ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym . Jednak murzynek z jabłkami to nie był dobry pomysł :no: ale co tam.. i tak zjem :tak::-D

Ewelcia miał być jakiś tam czerwony, ale tak jak pisałam na moje uprzednio brązowe kudły nie wyszedł kolor jaki chciałam. Wygląda jak mahoń czy cosik w ten deseń. Ogólnie nie jest zły kolor, tylko że ja czerwone kudły chciałam buuuu:growl:

Anineczka, fajny prezent teściowa sprawiła. Ja też zawsze coś tam dostaje, nic wielkiego, ale liczy się gest :tak:

Ania, dobrze dobrze, tyle tylko że ja mam za ciemne włosy (jako podstawowa baza) i te moje fanaberie i nie wychodzą mi tak jak już bym chciała. Przydałoby się rozjaśnić włosy ale tutaj nie pójdę do salonu bo zgarną ze mnie jak za zboże:confused2:. A żadnej znajomej fryzjerki nie posiadam:-(

reklama
helloł

ja tez dopiero zasiadłam po calym dniu w pl szkole

lubiczanko dla mojego tliksika mnostwa radosci, pogodnych dni, zdrówka i wszystkiego wspanialego ;-)

ide zalegać - zmęczonam :confused2: a w domku tak fajnie, cieplusio , przyjemnie...

spokojnego wieczoru Wam

Barmanko dawaj fote wlosow my ocenimy kolor:-p;-)...u mnie Izaura w piekarniku...zaraz trza wyciagac:)
Anineczko powiadasz uczulenie:-D:-D;-)...mam nadzieje ze nie:-p:sorry:..super ze tesciowka prezenty sprawila...ja tam od swojej nigdy nic nie dostalam...a i Szym tez wlasciwie nic..teraz grzyby przyslala i nic pozatym:no:zreszta nigdy nic nie przysyla:rofl2:

Ja też nie wchodzę na takie wątki, ale jestem na "Ciąża po 40" a tam jest kilka listopadowych mamuś i to one napisały o tym. W moim stanie wolę się nie ładować takimi historiami.

Aniaa to ile sklepów otworzyli??

Otworzyli dzieciecy name it,oraz only,vero moda,jack jones i jeszcze 2 jakies
Natalia z tego sklepu jack jones doatla fajnego pieska dzinsowego:-D

Ewelcia,Barmanka nie kuscie tymi ciastami....

Asienko na pewno przedstawienie wyszlo super eh szkoda ze tak sie zapracowalam ze nie wiedzialam ktora godzina a jeszcze do AsienkiM pisalam czy moze idzie...

Uciekam Lenke kapac

AsienkoM ciesze sie ze komplecik:-) wam sie podoba:-)
Lubiczanko zerknij na poczte , a dla Danielka wszystkiego co najlepsze.:-)

U mnie dzis len, rano spacerek, poxniej obiadek, a poxniej kanapa:-p
Ewelcia z Barmanká znowu kuszá slodkosciami az mi slinka pociekla:confused2:

aha u mnie na wsi tez otwierajá nowy sklep uwaga polski sklepik:-D otwarcie we wtorek, strasznie sie ciesze ze bedzie tak blisko.

Witam z wieczorka.
Popołudnie mineło miło,troszke pojezdziliśmy.:-)Byliśmy w Swords a pozniej u Nas w Centrum Handlowym.:-)Igorek wykąpany i zasnął,a my siedzimy i ogladamy telewizje.Zaraz ide wypróbować ekspres mój do kawki,zobaczymy jakie kawki robi.Bo sporo ich robi rózne rodzaje.:-)
Anineczko to super prezencik od teściowej dostałaś.Dla Nas tez juz czeka prezent w Polsce od tesciowej.Zobaczymy w grudniu.
Asienko to super ze przedstawienie sie udało.
Miłego wieczorku.

reklama
Ja wlasnie leze pod kolderka i "usypiam "dzieci i szlag mnie chyba trafi hehe
Aerobik jak ta lala ! Musze wstawac po 50 razy i prwnie to z godzine jak nie wiecej potrwa.
Czekam na J ale do tego czasu to one juz zasna.
Ja spedzilam dzien w domu.Dzieci, dzieci i dzieci :-)) Nic ciekawego sie nie wydarzylo.
Zdziergalam dwie czapeczki i troche reka mnie boli:-(

Lubiczanko najlepszego dla synusia:-)

Max ma sie lepiej, temp brak, ale przeczyscilo go dwa razy. Teraz spi obok i puszcza smierdziuchy hihi

Do góry