GLIWA
Fanka BB :)
Hej z wieczorka.
Aniaa ja mam ekspres na kapsułki Dolce Gusto,bardzo dużo kaw można zrobić,a drugi mam z DeLonghi ale ten nie jest na kapsułki.Ja uwielbiam kawki,teraz mam rózne to trzeba próbować.Dziś piłam Latte:-)
Barmanko tyle sie nazbierało prania poprostu.
Nie denerwuj się tak,innym razem beda lepsze zakupy.
Igorek dziś markotny coś był,cały czas wkłada do buzki rączki,gryzie wszystko.Niewiem czy to na ząbki.
Miłego wieczorku.
Aniaa ja mam ekspres na kapsułki Dolce Gusto,bardzo dużo kaw można zrobić,a drugi mam z DeLonghi ale ten nie jest na kapsułki.Ja uwielbiam kawki,teraz mam rózne to trzeba próbować.Dziś piłam Latte:-)
Barmanko tyle sie nazbierało prania poprostu.
Nie denerwuj się tak,innym razem beda lepsze zakupy.Igorek dziś markotny coś był,cały czas wkłada do buzki rączki,gryzie wszystko.Niewiem czy to na ząbki.
Miłego wieczorku.
,smietana jak narazie sie trzyma zobaczymy jutro co z nia bedzie, a nad tortem to sie bede pocic dopiero w piatek bo w sobote goscie przyjda na torcika i kawke.
zarzuc jednym 
Ale nic potem nie mówił, tylko, że jak przyjdą wyniki to mam przyjść.
. Moja mama tez po porodach miała, a moja siostra już 2 lata temu leczyła się na nadżerke, a miała w tedy 19 lat.
,jeśli masz naturalnie ochotę,ja Cie wesprę,się postaram chociaż ;-)Ja mam dziś pierwszy spokojny w miarę dzień od dłuższego czasu