AsienkaM1986
mama Zuzi
Lubiczanka no to fajnie, ja w sumie tez nie jęcze bo dużo nie wydaliśmy a troche rzeczy kupiliśmy. Ale za 2 tygodnie musze jeszcze odwiedzić właśnie heatonsa i new look, mój ulubiony

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Ale jej właścicielka jeszcze ładniejsza:-)
Ale jej właścicielka jeszcze ładniejsza:-) ja bym na zawał na pewno zeszła
ja bym na zawał na pewno zeszła To Ci Szymek ma pomysły
To Ci Szymek ma pomysły Jednak to chyba prawda,że Szymkowie to łobuzy,dobrze,że mój Mateusz
Jednak to chyba prawda,że Szymkowie to łobuzy,dobrze,że mój Mateusz

Mój Matt już ledwo,ledwo
Mój Matt już ledwo,ledwo
 Bo zwykle się kończy u nas tak,że jedziemy gdzieś,gdzie ja chcę na zakupy,nic nie kupię i wracamy
Bo zwykle się kończy u nas tak,że jedziemy gdzieś,gdzie ja chcę na zakupy,nic nie kupię i wracamy
 Ale wreszcie kozaczki wygodne zakupione i nawet niedrogo:-)
Ale wreszcie kozaczki wygodne zakupione i nawet niedrogo:-)

to jest cudak mały.
to jest cudak mały. długie czy krótkie.
długie czy krótkie.

tak,tak na soboteEwelcia my na sobote tak ? bo juz nie pamietamswija droga nogi mnie bola

:-)...nie gadaj ze Cie tak strasznie bola?mnie wcale...a;le ja przyzwyczajona do lazenia do miasta...w ta sobote pojdziemy z buta i wrocimy z buta
:-)...nie gadaj ze Cie tak strasznie bola?mnie wcale...a;le ja przyzwyczajona do lazenia do miasta...w ta sobote pojdziemy z buta i wrocimy z buta ...w ostatnia sobote mialas taki trening tylko...
...w ostatnia sobote mialas taki trening tylko...
 ...
...
 - i jęczy, jęczy..boszz wymiękam:-(
 - i jęczy, jęczy..boszz wymiękam:-(